Εμένα πάλι μου πέρασε απτο μυαλό ότι θα της ξανακατεβηκε ο πρώιν και είπε να το εκμεταλλευτεί για να ζεσταθεί!!!!
Printable View
Εμένα πάλι μου πέρασε απτο μυαλό ότι θα της ξανακατεβηκε ο πρώιν και είπε να το εκμεταλλευτεί για να ζεσταθεί!!!!
Βλέπω είναι online το Τζινάκι...
Που είσαι μαρή και έχουμε αρχίσει να φτιάχνουμε σενάρια φαντασίας εδώ με την Πωλίνα;;; :puzzled:
Θα αρχίσουμε να κυκλοφορούμε και βρόμες ότι όντως από την απελπισία σου για να ζεσταθείς έπεσες στην αγκαλιά του πρώην! :lol:
Καλημέρα κουτσομπολίτσες μου. :lol::lol: Εδώ είμαι. Έγραφα σε άλλα τόπικ αν το λέω σωστά. Δεν πρόκειται να ενδώσω όσο κρύο και να κάνει. Μετά από όσα μου έκανε ο πρώην ορκίστηκα ότι ούτε σε φωτογραφία δεν πρόκειται να το ξαναδεί! :lol:
Όσο για σένα ʼβα φαγώθηκες με την ηλικία σου!! Αμάν πια. Κι επειδή έχουμε σχεδόν την ίδια ηλικία κοντεύεις να με πείσεις και μένα και στο τέλος θα παω να συμπληρώσω τα χαρτιά μου για σύνταξη!!
Αχαααα ώστε μας απατάς άτιμο θηλυκό!!! :lol:
Εγώ φταίω που έχω φάει τα ματάκια μου στο Internet για να βρω την λύση στο πρόβλημά σου:
ʼβα μου πήγαινε το ταξίδι σου στην Ισπανία και άσε τα πως και τα γιατί. Μια χαρά θα περάσεις. Και επιπλέον πως είσαι τόσο σίγουρη ότι θα είσαι μόνη σου στο ταξίδι; Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί μέχρι το καλοκαίρι.
ʼλλος ένας που καθαρίζεται με ηλεκτρική σκούπα αντί να κάνει μπάνιο! ʼλλα τόπικ εννοώ στο sleeve και διατροφή μαρή. Εδώ δίπλα πετάχτηκα και ξαναγύρισα.:lol:
ʼσε Eli μου προτιμώ τα γουνοζωάκια μου. Με αυτόν τον τριχωτό αν κοιμάσαι με σβηστά τα φώτα δεν θα καταλαβαίνεις πότε πιάνεις αυτόν και πότε την κουβέρτα!
Ναι τον βρήκα και εκείνον στην αναζήτησή μου αλλά είπα να έχουμε ποικιλία να μην κουραζόμαστε :lol::lol::lol:. Εκτός και αν θέλεις και εσύ ένα μικρό ζωάκι σαν αυτό που έστειλα στην ʼβα χθες το βράδυ, αν και είναι υπό εξαφάνιση κάτι θα κανονίσω ;)
Ναι, το πρόβλημα είναι ότι είναι υπό εξαφάνιση. Διαφορετικά αν υπήρχαν πολλά του είδους του θα τον αγκάλιαζε η ʼβα!
Μην ψάχνεις στο ζωϊκό βασίλειο και ταλαιπωρείσαι και με τις ισοθερμικές κάλτσες της αδερφής σου και τη ροζ φλις ρόμπα σου μια χαρά θα ήμουνα.:lol:
Σωστό και αυτό, εδώ φοβάται να πάει ένα ταξιδάκι μόνη της μέχρι την Ισπανία τίγρη θα αγκαλιάσει??? Αν και μου είπε ότι της κάνει μια χαρά....τι να πω, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου :puzzled:
Όλα τα παιδιά Πωλίνα ο θεός επιλέγει πότε να τα στείλει, άσχετα αν εμείς έχουμε άλλη άποψη επί του θέματος. Και μένα μου είχαν εξηγήσει πως ανατομικοί και ορμονολογικοί παράγοντες συνηγορούσαν στο ότι δεν υπήρχε τρόπος να συλλάβω φυσιολογικά, και πάνω που άρχισα τις καθυστερήσεις της εμμηνόπαυσης νάσου ο παίδαρος!Quote:
Originally posted by polinaki1983
Πιστεύω πως ο Θεός απλά ήθελε να μου το στείλει τώρα, γιατί και πριν να κάνω σληβ, που προσπαθούσαμε δεν έμενα έγκυος. Και γενικός από εξετάσεις που έκανα και πιο παλιά, δεν μπορούσα να μείνω έγκυος εύκολα.
Κανείς δεν ξέρει πού θα μας πάει η ζωή, και κάθε φορά που κάνω σχέδια για το αύριο, έχω συνειδητοποιήσει πως κάποιος από ψηλά γελάει! Απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου, κανάκεψε όσο μπορείς το γιο σου και προετοίμασέ τον για την παρέα που έρχεται και μακάρι ο ερχομός του δεύτερου παιδιού να δώσει ενωτικό έναυσμα για την οικογένεια σου.
Πάντως, ως μάνα δύο παιδιών, καταλαβαίνω καλύτερα το "ένα παιδί ίσον κανένα". Θα το αντιληφθείς στην πορεία... Απορώ πως διάολο τα καταφέρνουν με τρία και παραπάνω! Εκτός και αν μετά το σοκ του δεύτερου παθαίνεις πια ανοσία και δεν σε αγγίζει τίποτα πια :tumble:
Τζίνα μου, ως εργένισσα πάντα είχα γεμάτο το κρεβάτι μου με τα γατομωρά μου - είναι τέλεια η γουνοπαρέα το χειμώνα! Ακόμη και τώρα, το τελευταίο γατοτέκνο μου ανεβαίνει στο οικογενειακό κρεβάτι (άλλοτε στο δικό μας, άλλοτε στων παιδιών) και χουχουλιάζει με ευχαρίστηση. Δεν μπορώ να φανταστώ χειμώνα χωρίς μια γάτα να ζεσταίνει το χώρο!
:thumbup::thumbup: Συμφωνώ και επαυξάνω. ʼννα σου έστειλα ένα u2u την προηγούμενη εβδομάδα που σου ζητάω κάποιες πληροφορίες, το έχεις δει;