axl.. συμφωνώ! μόνο που μερικές παραείναι ξέρεις.. και γίνεσαι νουμεράτζα και σούργελο!
Printable View
Η διαταραχή έχει κάποια σχέση με τον χαρακτήρα και την ηθική? Και δεν μιλάω για συμπεριφορές...
Εγώ γιατί νομίζω ότι σε κάποιους αρέσει να παίζουν με τις ψυχές των άλλων; Για μένα, όποιος επιτίθεται σε γυναίκα που δεν του έχει κάνει τίποτα, αυτό δείχνει και το επίπεδό του, δείχνει δηλαδή πόσο σέβεται το γυναικείο φύλο.
Θα μου απαντήσει κανένας ή να ανοίξω θέμα?
Έτσι το είπε Christina82 και μην παίζεις με τις λέξεις!
Λίλιουμ στον ελάχιστο χρόνο που έχω, προς το παρόν μ' ενδιαφέρει να απαντήσω σε σένα. Θα σου ετοιμάσω μια αγγελία - θα στη στείλω αύριο με το καλό - και θα σου πω πού να την ποστάρεις. Ο σκύλος μ' ενδιαφέρει για την ώρα. nflu, έχω καταλάβει εδώ και καιρό ότι είσαι γνώστης πολλών πραγμάτων - και όχι μπλαμπλαδούρας. Θα "ανακαλύψω" το ποστ σου - σπανίως θυμάμαι για να καταλάβεις, πού γράφτηκε, τί γράφτηκε και από ποιόν γράφτηκε κάτι - και θα το ξαναβάλω για τον απλούστατο λόγο ότι θέλω να σε ευχαριστήσω για αυτά που έγραψες εκεί...
Ρέϊν και Μπόντυ, εξαιρετικοί συνομιλητές και πανέξυπνοι άνθρωποι - αλήθεια, δεν είναι δείγμα υψηλής συναισθηματικής νοημοσύνης να μη ζηλεύεις τους άλλους αλλά να τους θαυμάζεις;... λολ - ελπίζω αυτή τη φορά να σεβαστείτε λίγο και μένα και αυτό που κάνω, προτού γράψετε με τόσο σθένος και καημό, και να μη ξανασχολιάσετε προτού εγώ σας σχολιάσω... έστω αυτό που κάνω, αν όχι εμένα. Ως "Ροκ" όμως και όχι ως μια ακόμη φιλόζωη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Λίλιουμ, θα λάβεις και μήνυμα προσωπικό για λεπτομέρειες που αφορούν το ζώο και ποτέ μα ποτέ δε τις θέλω δημοσίως. Καλό σας απόγεμα.
Κενέ δε ξεφεύγεις. Σύντομα κοντά σου με καινούργια μπινελίκια, ναι;...
edit αστο να παει στο διαολο.
οτι θελω να γυρισω κ να πω σε καποιον απο εδω μεσα: ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΒΟΥΛΩΣ'ΤΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ!!!!!(εννοια σου παλικαρακι μου,καλα καταλαβες,για σενα μιλαω..δεν καταλαβες??θα καταλαβεις σε 2'' που θα σου στειλω πμ)
μαρκελα βγαλε κανα γραμμα απο το γραμματοκιβωτιο!! Δε μπαινουν αλλα!!