-
Καλλιόπη μου κουβαλάς σταυρό κι εσύ και δεν υπάρχει και κανείς να του τον φορτώσεις στη δική του πλάτη! Κορίτσια σκέφτομαι ότι τώρα θα έχουν δει όλοι την Κατερίνα και οι κακοπροαίρετοι θα έχουν σκάσει από το κακό τους και θα βγάζουν καπνούς από τα αυτιά τους και πολύ χαίρομαι, μήπως είμαι κακιά; χιχιχιχι
-
Τζινακο ξερω τι εννοεις κ εσυ το κανεις με την καρδια σου κ θα γελατε κ θα χορευεις τσιφτετελια ,καπως ετσι φανταζομαι το κλιμα των κοινων διακοπων σας.Οι γονεις ακομη κ αν στερουμαστε οταν προκειται για τα παιδια μας δεν βαρυγκομαμε.Σκεφτομουν αυτο που μου ειπες προχτες για το σκυλο οτι θα χρειαστει ευθανασια.η κορη μου πηρε αυτοκινητο κ της εριξα 20 ε κ 30 ο αδελφος της απο το αλλο μαγαζι.Της υποσχεθηκα να της κανω το σερβις τον Ιουλιο που παει γυρω στα 250 ε.Προτιμω λοιπον να κανω ευθανασια στο σκυλο παρα να στεναχωρησω το παιδι μου.Σκυλο θα παρω αλλο το παιδι μου τα αξιζει ολα.Ειναι θεμα προτεραιοτητωνκ εγω βαζω τη γλαυκη κ τα παιδια πρωτα κ μετα τους γονεις η οτιδηποτε αλλο.
-
ava τα αγαπαω και τους το δειχνω αν και πιανω μερικες φορες τον εαυτο μου να μη το δειχνω στη μαρια μου τοσο οσο το νιωθω ισως γιατι ειναι μεγαλη πια και νομιζω οτι δε το εχει αναγκη!
αν και τσακωνομαστε κιολας αλλα στο τελος ολα καλα!
απλα ελπιζω οτι τη νιωθει την αγαπη μου και ας μην ειμαι τοσο εκδηλωτικη!
τωρα ας πουμε παει διακοπες και εγω δεν θα παω φετος εκτος τα οικονομικα δε μπορω να φυγω εγω και αυτη να ειναι εδω και να δουλευει (θα κανει πρακτικη)
και να γυριζει σπιτι πτωμα και να εχει τις ευθυνες του σπιτιου και τα βασανα με το παππου
και αν τελικα παω θα παω κανενα σ/κ που θα μπορει να ερθει ( παλι ο αντρουλης μου θα τη πληρωσει)
-
αυτο τζινα μου με τη κατερινα δε ξερεις ποσο το χαιρομαι!
ποσοι θα εμειναν με το στομα ανοιχτο!
ειναι ετσι και αλλιως πολυ καλο παιδι και κουκλα !!!!
-
Γλαύκη εγώ τα σκυλιά μου τα θεωρώ οικογένεια γι'αυτό τα έχω στις προτεραιότητές μου και νομίζω ότι υπερβάλεις λίγο γιατί ξέρω ότι η κόρη σου τον αγαπάει το σκύλο και δεν θα χαιρόταν αν της έλεγες ότι προτίμησες να του κάνεις ευθανασία για να της κάνεις το σέρβις. Γνωρίζω ότι είναι δύσκολη η κατάσταση γι'αυτό σου είπα αν μπορούσες να συνεννοηθείς με τον κτηνίατρο.
-
Παιδιά, νιώθω τον παλμό της πόλης και χαίρομαι. Οι άνθρωποι ζουν, γελάνε, πάνε στα μπαράκια, εγώ είμαι η μούμια εδώ μέσα, προς το παρόν βέβαια..
Με τσάκισαν, αύριο δεν θα πάω στη δουλειά, το αποφάσισα και να δω τι δικαιολογία θα βρω.. Μόλις είδα τη μούρη μου στον καθρέφτη. Δεν είμαι να εμφανιστώ πουθενά, όχι χωρίς μία τρανταχτή δικαιολογία. Μάλλον θα κλείσω τα παντζούρια μου και θα πω ότι έλειπα εκτός πόλης, για σοβαρό λόγο. Κρίμα, γιατί εκτός από μπάνιο, είχα κουράγιο και έκανα και πήλινγκ, μπας και στρώσω, αλλά δεν το βλέπω..
-
Καλλιόπη χαίρομαι πολύ γιατί είναι τουλάχιστον ανεπίτρεπτο να φέρνουν τον άντρα της σε δύσκολη θέση με τα κακεντρεχή σχόλιά τους.
-
αντε να σας δροσισω κιολας!
καρπουζακι???????
-
εκανα το μπανακι μου και σας ηρθα.
-
-
Καλησπέραααααααααα.......σας έχω φώτο τις Κατερίνας!!!!!!Θαυμάστε!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
-
καλα θα τους εχουν πεσει τα σαγονια τωρα με την κατερινα μας!!!!
-
μπραβο λιλακι!
εμενα οι αντρες μου βλεπουν ποδοσφαιρο
παω να βαλω το μωρο για υπνο και επανερχομαι
τελικα φοτο της κατερινας δεν ειδαμε μας ξεχασε η αντα
-
-
Καλλιόπη την έβγαλε και μου αρέσει γιατί εκτός από ωραίο σχήμα δεν έχει και κουκούτσια!
Αβα αν του έλεγες ότι σε τσίμπησε μέλισσα γι'αυτό πρήστηκες, δεν θα το πίστευαν;
-
που ειναι η φωτο βρε αντα????
-
και ειπα μας ξεχασε και νατηηηηηη
δεν ελεγα να πιασουμε το τζοκερ?
-
όχι Καλλιόπη μου δεν σας ξέχασα είχα δουλείες αλλά τελικά δεν ξέρω πώς να ανεβάζω φώτο...βοήθεια παρακαλώ!!!
-
Μήπως χρειάζεται να την μικρύνεις; Η μήπως έχει πρόβλημα γιατί και της Καλλιόπης άργησε να την βγάλει.
-
χαχαχαχα Καλλιόπη ο τέλειος συγχρονισμός!!!!
-
Δεν ξέρω Τζίνα δεν μου έγραψε κάτι....τι αν κάνω???
-
πατας post reply
γραφεις το κειμενο
πατας αναζητηση πας εκει που εχεις τη φοτο μετα ανοιγμα και μετα post reply ξανα απλα αν ειναι μεγαλη η φοτο μπορει να μην στην ανεβασει
-
κ πως θα καταλάβω ότι είναι μεγάλη η φώτο???
-
μπορεις να πας εδω να τη μικρινεις
http://www.shrinkpictures.com/ εγω συνηθως στα 350 τη κανω
-
αυτό που λες έκανα Καλλίοπη!
-
Αν είναι μεγάλη η φωτογραφία πάτα δεξί κλικ επάνω, πήγαινε στην επεξεργασία, μετά στο αλλαγή μεγέθους κάτω δεξιά και βάλε μέγεθος 400 x 400 pixels, αποθήκευσέ τη και ανέβασέ τη όπως σου είπε η Καλλιόπη.
-
αντα στειλε τη φωτο σε καποια κοπελα που ξερει να ανεβαζει αν δεν τα καταφερεις.αν ειναι μεγαλη η φωτο στο λεει οταν πας να την ποσταρεις.
-
Με δεξί κλικ πάνω στη φωτό πας κάτω κάτω στις ιδιότητες και μετά στο λεπτομέρειες και βλέπεις κάτω πόσα pixels είναι η φωτό, αν είναι πάνω από 400 να την μικρύνεις.
-
Κοριτσάκια μου φεύγω, όχι γιατί θέλω. Πρήστηκαν και τα ματάκια μου, μετά από τόσες ώρες κλάμμα και δυσκολεύομαι να σας διαβάσω. Πρέπει κάθε φορά να τα μισοκλείνω. Θα τα πούμε αύριο, που θα είμαι καλύτερα, ήρεμη, χαλαρή, στο δικό μου περιβάλλον.. Εκτός αν έχω αντιπερισπασμούς, του τύπου "κάνε ό,τι καταλαβαίνεις, κορίτσι μου", που είναι μαχαιριές στην ψυχή μου, οπότε θα αργήσω κι άλλο να αναρρώσω. Σας φιλώ γλυκά και σας ευχαριστώ θερμά για απόψε!
-
περιμενω τη φωτο για να αφησω το λαπιτοπιο που με ζεσταινει και να πιασω το κινητακι μου.
-
-
Καληνύχτα Αβα και καλή ξεκούραση. Εύχομαι ο μήνας να σου πάει καλύτερα απ'ότι ξεκίνησε και να συνέλθεις σύντομα. Φιλάκια.
-
Αντα αν μπορείς μεγάλωσέ τη λίγο και μπες στο ίδιο ποστ να κάνεις αντικατάσταση αυτής. Πάντως όσο μπορώ να δω είναι κούκλα η Κατερίνα και η φόρμα σούπερ!!
-
καλα η κατερινα μας ειναι μια κουκλα.ωρε μανα μου χρυσους θα τους κανουμε τους γναθοχειρουργους με τα σαγονια που θα εχουν πεσει αποψε.
-
-
Αν και ξύνομαι, παρόλη τη στραβωμάρα μου να είμαι κοντά σας, τελικά σας καληνυχτώ. Με ξαναείδα στον καθρέφτη και τα μάγουλά μου έχουν γδαρθεί, από την πετσέτα που χρησιμοποιούσα. Προς το παρόν, πάντα, είμαι ένα θέαμα "οικτρόν ειδείν",όπως θα έλεγε και ο πατερούλης μου, αν είχε το μυαλό του στη θέση του.. Φιλάκια, κοπέλες μου και σας ευχαριστώ!
-
Τζινογιουσουφακι τελειωσες με τα cd της μανουλας????
-
Μπράβο Αντα, αυτή είναι φωτογραφία! Αντα συγχαρητήρια, έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά στο βάψιμο της Κατερίνας, είναι δροσερό, καλοκαιρινό, με γήινα χρώματα, ότι καλύτερο για μακιγιάζ ημέρας, της έχεις τονίσει πολύ ωραία τα μάτια της και τα ζυγωματικά της, πραγματικά μπράβο σου, είσαι πολύ καλή στη δουλειά σου. Οχι τίποτα άλλο αλλά θέλει να πάρει σειρά και η Γλαύκη και κάηκες κακομοίρα μου! χιχιχιχι Κατερίνα είσαι κούκλα, αμαζόοοοοονα μου!!! Θυμάσαι μαρή τίποτα από αυτά που σου έκανε η Αντα για να τα κάνεις και μόνη σου;
-
καλα ειναι θεα!!!!!!
αχ ποσο χαιρομαι!!
καλα να παθουν λιλακι να μαθουν να μη σχολιζουν!
-
Λίλα μου τελείωσα επιτέλους. Ούτε το laptop μου δεν ήθελε να γράψει το συγκεκριμένο cd και χάλασα 2 cd πριν καταφέρει να το γράψει τελικά χιχιχι.