Πως σας φαίνετε αυτό το φόρεμα?
http://www.ebay.co.uk/itm/Cherlone-S...item56480faba8
Printable View
Πως σας φαίνετε αυτό το φόρεμα?
http://www.ebay.co.uk/itm/Cherlone-S...item56480faba8
Πολύ ωραίο φαίνεται Πωλίνα μου αν και η φωτογραφία δεν είναι πολύ καθαρή. Η λογική και το κόψιμό του όμως είναι πολύ όμορφα. Υπάρχει σε άλλα χρώματα γιατί το μαύρο το βρίσκω λίγο σκοτεινό, αν και ταιριάζει και το κάνει επίσημο :). Προς τι η αναζήτηση τουαλέτας Πωλίνα μου; Έχουμε κάποια ιδιαίτερη εκδήλωση;
Παντρευετε η αδελφη μου τον οκτωβριο και ειπα να ριξω μια ματια σε τουαλετες οχι για να παραγγηλω αλλα για να ραψω η να βρω ετοιμη εδω. Η συγγεκριμενη μου αρεσε πολυ αν και εγω θα παω σε μωβ η μπορντο αν ραψω φορεμα. Επισεις ειναι ακομα μια που λατρευω εδω και ενα χρονο. Μολις εχω ξανα υπολογιστη θα σας την δειξω. Μαλιστα λεγαμε με την Αλινα να μου την εραβε μιας και ειναι σχεδιαστρια μοδας και ραβει και φορεματα και νυφικα! Αν και με την αλλη ειμαι πιο πολυ ερωτευμενη απο την πιο πανω, εν τουτοις αυτης με τρελλανε το κοψιμο της! Ιδικα αν το πισω γινει με σχηνακια σαν κορσες! Λατρεβω τους κορσεδες!
polinaki, εμένα μου αρέσει πολύ το φόρεμα, έχει κάτι από Hollywood, αν το σηκώνει το κλίμα και το στυλ του γάμου γιατί όχι? Απλά, κατα την άποψη μου, πρόσεξε μήπως με ένα τέτοιο φόρεμα υπερπαραγωγή, είσαι ξέταιρη με τους υπόλοιπους.
πωλινα μου ειναι ωραιο το μπουστο του αλλα η φουστα νομιζω οτι δεν ειναι η ιδανικη. θα ελεγα να κρατησεις μονο το πανω μερος κ κατω να βρεις κατι πιο παιχνιδιαρικο κ αναλαφρο. χιχιχ σε ευχαριστω κ για την διαφημηση! :wink1:
Γιωτα μου εδω παντα τα αδελφια του ζευγαριου φορανε κατι υπερπαραγωγη (οσο το σικωνει το μεγεθος και η τζεπη τους δλδ).
Αλινακι μου μην ευχαριστεις, το σκεφτομαι πολυ εντονα να μου το ραψεις εσυ το φορεμα. Αλλωστε ειτε εσυ ειτε καπια αλλη, θα πρεπει να ραφτει τελευταια στιγμη μιας και θα γεννησω αυγουστο πρωτα ο θεος. Αληθεια, αυτο σαν ιδεα σαρεσει πιο πολυ απο το αλλο? Παρε χαρτι και μολιβι και περιμενω σκιτσο πως το φανταζεσε εσυ, με τετιο στυλ πανω και κατω οτι θες εσυ. Και 2 κομματια δεν με χαλαει! Περιμενω σκιτσο!
:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by polinaki1983
Το τί θα γίνει στο μέλλον με τον Γιώργο δεν ξέρω, πάντος δεν θα επιτρέψω κανείς και τίποτα να χαλάσει την καλή ψυχολογία και την σωστή ανατροφή των παιδιών μου.
Παρακολουθώ και ψυχολόγο που με έχει βοηθήσει πολύ να βάλω αρκετά πράγματα σε σειρά μέσα μου, και να αποβάλω ίσως και και κάπιους φόβους που είχα μέσα μου.
yg. ty για την συνταγή ,για τα μπισκοτάκια!
Όταν ψάχνω στις αγγελίες για εύρεση εργασίας το λιγότερο που με πιάνει είναι κατάθλιψη. Μέχρι και για "σιδέρωμα" θέλουν γυναίκες έως 28 χρονών!! Οι μεγαλύτερες ηλικιακά ας πέσουν στον Καιάδα. Βρήκα και μία αγγελία στην x.e. στις διάφορες ειδικότητες που με "κόλασε" και με έβαλε σε πειρασμό. Ζητούσαν κυρίες που να γνωρίζουν.......να λένε τα χαρτιά και τον καφέ. Εμένα μου τα έμαθε και τα δύο η πρώην πεθερά μου που όταν ήταν μικρή είχε πάει στην Τουρκία και δούλεψε για λίγα χρόνια ως ηθοποιός και της τα έμαθαν εκεί. Στην αρχή δεν τα πίστευα αλλά όταν είδα, με τα χρόνια, με πόση ακρίβεια έλεγε γεγονότα που θα συμβούν άρχισα να αλλάζω γνώμη. Τον καφέ δεν τον έμαθα πολύ καλά αλλά δυστυχώς τα χαρτιά τα έμαθα. Και λέω δυστυχώς γιατί ρίχνοντας τα χαρτιά ζούσα μέσα στο άγχος. Π.χ. βλέποντας ότι θα ακούσω μία άσχημη είδηση, με το που χτυπούσε το τηλέφωνο τρόμαζα για το τι θα μου πουν. Παρ'όλα αυτά ήταν σαν εθισμός, δεν έλεγα να το σταματήσω. Μέχρι που έγινε κάτι πριν αρκετά χρόνια που τρόμαξα τόσο ώστε ορκίστηκα να μην τα ξαναρίξω. Μία μέρα έλεγα τα χαρτιά στην καλύτερή μου φίλη και είδα θάνατο μέσα στην οικογένειά της. Δεν της είπα τίποτα αλλά επειδή άλλαξα δέκα χρώματα κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε και με πίεζε. Δεν της είπα τίποτα και τα μπάλωσα με χαζομάρες αλλά τα είχα παίξει. Σε μία εβδομάδα πέθανε εντελώς ξαφνικά η γιαγιά της που ήταν 62 χρονών και υγιής. Τότε ορκίστηκα ότι δεν θα τα ξαναρίξω ποτέ στη ζωή μου ούτε για πλάκα. Συνειδητοποίησα ότι ο λόγος που δεν γνωρίζουμε το μέλλον μας είναι για να μπορούμε να ζούμε καλά στο παρόν. Μπορεί στα μελλοντικά ευχάριστα να χαιρόμασταν και να τα περιμέναμε αλλά στα μελλοντικά άσχημα θα τρελαινόμασταν από την αγωνία.
Καλησπέρα!
Τζίνα, αν κάναμε παρέα, δε θα γλίτωνες από μένα! Θα σου γινόμουν τσιμπούρι, μέχρι να δεχτείς να μου πεις τουλάχιστον τον καφέ! Θυμάμαι έναν καφέ, που μου είπε φίλη μου, πόσο γέλιο είχαμε ρίξει! Μου είπε κάνε μόνη σου τον καφέ σου, φρόντισε μόνο να τον κάνεις βαρύ, για να φανούν τα σημάδια καλά. Τι έκανα, η αθεόφοβη? Διπλό, σε τεράστια κούπα, για να έχει να μου πει περισσότερα! Δεν έβλεπε και πολύ καλά, οπότε πήρε έναν μεγενθυτικό φακό. Επιστήμη, όχι αστεία! Μεγενθυτικός φακός στο ένα χέρι, οδοντογλυφίδα στο άλλο, για να μου δείχνει. Δεν θυμάμαι καν τι μου είχε πει (κρίμα, και είχε κάνει κόπο το κορίτσι), θυμάμαι όμως το γέλιο που είχαμε ρίξει!
πωπω, δεν είναι να παίζεις με τέτοιες ικανότητες , Τζίνα, καλύτερα να μη γνωρίζεις τίποτα..
Αβάκι, καλησπέρα και σε σένα!
Μόλις τελείωσα με τη δουλειά, έχω αναλάβει και μια μετάφραση πάνω στη φυσικοθεραπεία που πρέπει να παραδώσω μέχρι την Κυριακή και είμαι λίγο τσιτωμένη, γενικά σήμερα είχα μια κατήφεια, ίσως σκεπτόμενη αυτά που βασανίζουν όλους μας, τα οικονομικά δλδ. ίσως γιατι ξύπνησαν κάποιοι φόβοι που τους κουβαλώ εδώ και χρόνια και έχουν να κάνουν με τη σχέση με το άλλο φύλο. Βασικά, όλη η σκέψη πυροδοτήθηκε από την επικείμενη γνωριμία μου με κάποιον που μια φίλη μου θεωρεί καλή περίπτωση για μένα, ο τύπος δεν έχει ιδέα βέβαια, απλά η φίλη μου ήθελε να βεβαιωθεί ότι θα μου αρέσει σε πρώτο επίπεδο ώστε να κινήσει εκείνη τη μηχανορραφία για να έρθουμε πιο κοντά.. ΄Ετσι την Πέμπτη, θα τη συναντήσω στον εργασιακό τους χώρο όπου δήθεν θα της πάω ένα χαρτί που χρειάζεται ώστε να κόψω κίνηση..Όλο το σκηνικό με ξενίζει γιατί δεν μου έχει ξανασυμβεί, είμαι και τόσο καιρό παροπλισμένη στο θέμα ερωτική προσέγγιση, γενικά νιώθω μια αμηχανία..Τέλος πάντων, κοριτσάκια μου, θα δείξει..
Δεν σε είχα και δίπλα μου σήμερα, να μου πεις τον καφέ, να γλιτώσω την ξεφτίλα!
Ντροπιάστηκα για τα καλά! Τον τελευταίο καιρό, καλλιεργώ τρίχες στα πόδια, για θερμομόνωση, και παριστάνω τη Γερμανίδα τουρίστρια.. Ήμουν στην αγορά και είδα ένα ωραίο ζευγάρι μπότες. Μπήκα και ζήτησα να το δοκιμάσω. Είχα ξεχάσει πως μέσα από τις μπότες μου φορούσα σοσόνια, κοντά... Δεν κούμπωνε η μπότα, έσκυψε η υπάλληλος να βοηθήσει και... γούρλωσε τα μάτια! Ήταν και το φως ανελέητο, η τρίχα σε όλο της το μεγαλείο! Κάτι σαν τον κυριούλη στη φωτό με τις τριχούλες στην πλάτη.. Περιττό να σας πω ότι μόλις βγήκα από το κατάστημα τηλεφώνησα στην αισθητικό μου. Από αύριο τρίχα τέλος!
Γιωτάκι μου, ένα θα σου πω: Μη βιάζεσαι να απορρίψεις τίποτα, προτού το δεις και, από την άλλη, μη τρέφεις ελπίδες για έναν άνθρωπο που δεν έχεις δει ποτέ. Θα μου πεις, κάτι μας είπες τώρα, αλλά σκέψου το.. Είναι λογικότατη σκέψη, μέσα στην απλότητά της.
Να πας και να είσαι ο εαυτός σου. Να είσαι περιποιημένη, τύπου επιμελώς ατημέλητη, να είσαι απλή, τόσο στο ντύσιμο και μακιγιάζ, όσο και στη συμπεριφορά σου. Όλα θα πάνε καλά. Στο κάτω κάτω τι έχεις να χάσεις? Λίγο από το χρόνο σου και όπως λες κι εσύ θα δείξει...
Γεια σας κοριτσια!Χαιρομαι που το Αβουλινι μου ειναι ανεβασμενο!
Τζινα μου μην μιλαμε για οικονομικα...Θα τις κοψω τις φλεβες μου.Δεν εχω πληρωσει ουτε νοικι ουτε τραπεζα ουτε καρτες,τιποτα!Κ θελω να παω κ Θεσσαλονικη στις 28!
Οσο για τον καφε κ τα χαρτια ηταν να μην το πεις!Πιστευεις οτι θα συναντηθουμε οταν ερθω κ δεν θα μου τα πεις?Δεν υπαρχει περιπτωση!Την προηγουμενη που χασαμε την ανηψια μου,μου ειχε πει τον καφε μια φιλη μου κ μου ειπε αν εχω καποιον αρρωστο στην οικογενεια γιατι δεν τον βλεπει καλα.Την αλλη που την πηρα τηλ μου ειπε οτι το εβλεπε αλλα δεν ηθελε να μου το πει.μερικες φορες λεω βλακειες ειναι μερικες τα πιστευω!δεν το σκεφτεσεαι σοαρα να το κανεις επαγγελμα?Εχςι πολυ περαση αυτον τον καιρο.Εγω απο δω παντως θα σου στειλω καμποσες πελατισσες!:starhit::starhit: