ναι μαρκελα κανε χωρο
Printable View
για πότε γεμίζει κι αυτό??
@RockElCasbah
Eγώ, προσωπικά, είχα μια συζήτηση -σε τόνο έντονης διαφωνίας- με τη χρήστρια ntfl και μόνον αυτή.
Τα συμπεράσματα, υπό μορφή κάπως ακατάληπτων σποντών, που έχεις αναγάγει θεωρώ πως δεικνύουν μη-αντίληψη των προθέσεων μου και νομίζω πως είναι κρίμα.
Με θεωρώ -ως ένα βαθμό τουλάχιστον- φιλόζωο άτομο.
Έχει τύχει να βγω εκτός εαυτού με παιδιά μία και μοναδική φορά, που έριχναν πέτρες σε γάτα,
στο τέλος οι φίλοι μού έκαναν και παρατήρηση γιατί "δεν μιλάμε έτσι σκληρά στα παιδιά".
Έχει ψοφήσει σκυλί στην αγκαλιά μου, αφού το χτύπησε μηχανάκι, στη μέση λεωφόρου και είχαμε ψιλοσταματήσει την κυκλοφορία.
Είναι φοβερό να καταλαβαίνεις τους παλμούς μιας καρδιάς να εξασθενούν.
Ενίοτε ταϊζω γάτες κ.λπ.
(Σε μικρή ηλικία πίστευα ότι ήμουν μετεμψύχωση αλόγου και έτρεχα και στα τέσσερα -
το ξεπέρασα αλλά ακόμα όταν είμαι σε αυτοκίνητο/τραίνο υπάρχει ένα άλογο που τρέχει παραλληλα - lol).
Σίγουρα -δεν έχω- την καθημερινή δέσμευση άλλων πολύ ενεργών φιλόζωων και χαίρομαι που κάνουν αυτό που κάνουν,
ελείψει πολιτείας αλλά και συνειδητοποιημένωνν υπεύθυνων κατόχων ζώων.
Πιστεύω πως σε περίπτωση που υπάρχει αποδεδειγμένη κακοποίηση και θανάτωση, ζώων για λόγους "διασκέδασης" ή επειδή κάποιες-οι απλά "δεν τα γουστάρουν"
ή στην περίπτωση παραμέλησης των ζώων από τις-ους ιδιοκτήτριες-τες, θα πρέπει να υπάρχουν οι ανάλογες ποινές.
Και όχι ημίμετρα-μπούρδες που και αυτά -δεν- εφαρμόζονται στην Ελλάδα.
Όμως δεν εξισώνω και δεν θα εξισώσω, ever, τη ζωή ενός ζώου με τη ζωή ενός ανθρώπου.
Είναι αμετακίνητη, μη διαπραγματεύσιμη θέση μου.
Όπως δεν θα εξισώσω έναν άνθρωπο που έχει αναγκαστεί να καταφύγει στη βρώση ενός ζώου, από πείνα
... και μακάρι καμία και κανείς να βρεθεί στη θέση του, γιατί καταντάει ύβρις πια, η όλη υπόθεση,
με κάποιον που βάζει ελαφρά τη καρδία δυναμιτάκια στο στόμα ενός σκύλου ή στον κώλο μιας γάτας,
έτσι για να σπάσει πλάκα και να διοχετεύσει κάπου ... την ενέργειά του.
Σχετικά με την "large picture" και τι κάνει ο κόσμος μας σ' αυτήν, αναφέρθηκα εκτενώς προηγουμένως.
Με λίγη ψυχραιμία, μπορεί ένα άτομο να βρει κάποια λογική εκεί.
αυτά
Σκέφτομαι ότι μερικά πράγματα που έχω ζήσει κι ο πόνος που μου προκάλεσαν δεν πληρώνεται με τίποτα...κι ότι μάλλον δεν θα ξεχαστούν ποτέ... :(
σκεφτομαι το αποψε.. μεγαλη νυχτα με περιμενει..
πολλα θα κριθουν αποψε
σφιγγεται το στομαχι μου ιδρωνουν τα χερια μου
μου εχει κοπει η ορεξη και εχω να φαω δυο μερες. Δεν με χαλαει ;)
Σκέφτομαι ότι έχω βαρεθεί να αλλάζω και να αναθεωρώ αυτά που πιστεύω.
Θα ήθελα πολύ να ρίξω δύο τρία μπινελίκια αλλά έχω μάθει περισσότερο στην αυτοσυγκράτηση παρά στον αυθορμητισμό εντέλει.
Σκεφτομαι οτι οταν εχει αποφασισει κανεις να βαλει καγκελα στο μυαλο του και να αναγαγει τα καγκελα σε συνειδηση δε μπα να φωναζει η αληθεια.......αδικος κοπος.
οτι δεν εχω πλεον κινητρο κ ορεξη για ζωη..εχω κουραστει τοσο,εχω εξαντληθει..πως καταντησα??δεν ημουν ετσι εγω..καθε λεπτο που περναει νιωθω να βουλιαζω ολο κ περισσοτερο σ'αυτο το βουρκο..το τραγικο ειναι οτι δε με ενδιαφερει πια να βγω απο κει..ας γινει ο,τι ειναι να γινει..απο τη στιγμη που δεν ειναι στο χερι μου να αλλαξει κατι(η' ακομα καλυτερα να αλλαξουν ολα),παραιτουμαι..και απλα περιμενω το τελος(αφου δεν εχω τη δυναμη να το βαλω εγω)!
Σκεφτομαι τον 60χρονο Ελληνα που αυτοκτονησε μαζι με την μητερα του γιατι δεν ειχαν να φανε....κριμα ,καποιος επρεπε να του δειξει τον δρομο....υπαρχουν αδεσποτα στην Ελλαδα μπολικα στους δρομους.....μπορουσε να φαει αυτα αφου πεινουσε.
Επισης σκεφτομαι να παω τζαμπα τουρισμο στην Ινδια και μολις δεν εχω να φαω ,κανενα προβλημα....βουταω μια απο τις αγελαδες που κυκλοφορουν εκει στους δρομους...γιατι οι ινδοι δεν τρωνε αγελαδες....την σφαζω και τρωω.......θεληση να υπαρχει κι απο λυσεις............
χαχαχαχα δοκιμασε πρωτα με καμια κοτα απο το σουπερμαρκετ