Καλλιόπη εμένα μου αρέσει που αυτοί που έλεγαν τις μαρακίες τους και θυμούνται πολύ καλά τι έχουν πει, θα αναγκάστηκαν τώρα να πούνε καλά λόγια!! Δυστυχώς πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που αν και αδύνατοι είναι μεγάλα παχύδερμα!
Printable View
Καλλιόπη εμένα μου αρέσει που αυτοί που έλεγαν τις μαρακίες τους και θυμούνται πολύ καλά τι έχουν πει, θα αναγκάστηκαν τώρα να πούνε καλά λόγια!! Δυστυχώς πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που αν και αδύνατοι είναι μεγάλα παχύδερμα!
Σ'ευχαριστώ Τζίνα μου....αυτό ακριβώς ήθελα να κάνω...να δώσω μια δροσερή,καλοκαιρινή νότα στο μακιγιάζ κ στο μαλλί κ έμφαση στα μάτια τα οποία είναι πολύ εκφραστικά...όσο για την Γλαύκη χαρά μου.....
και αυτοι ειναι οι χειροτεροι τζινα μου
οπως ειπα καποτε σε εναν που με ειπε χοντρη εγω μπορω να αδυνατισω εσυ ομος μαρακας εισαι και μαρακας θα μεινεις οτι και να κανεις!
κακια εεεεε δε μπορεσα να κρατηθω η γυναικα
χαχαχα αντα μη σου πω να αναλαβεις εμενα να δεις χαρα τοτε!
γιαπι θα στησουμε!
Αντα ευτυχώς και η Γλαύκη είναι όμορφη όπως η Κατερίνα οπότε όταν με το καλό θα την βάψεις δεν θα δυσκολευτείς να την ομορφύνεις, παρά μόνο να τις τονίσεις το όμορφό της πρόσωπο, όπως έκανες και με την Κατερίνα δηλαδή. Για να μη λες ότι σε κουράζουμε κιόλας χιχιχιχι.
Αχ εγω δεν μπορω να τη δω τη φωτο καλα γιατι ειμαι απο το κινητο.θα τη δω αυριο.
Καλλιόπη αφιερομένο.....χαχαχαχαχαχα� �α
http://www.youtube.com/watch?v=yCBtw223Fhk
γελάω μόνη μου!!!!!
:lol::lol::lol::lol::lol:
Τζίνα αμέσως να υπερασπιστείς τις φιλενάδες σου εσύ .....η δουλειά μου είναι δημιουργική κ καλούμε να δημιουργήσω σε οποιοδήποτε πρόσωπο....αλλά με περισσότερη χαρά σε ένα όμορφο!!!!! ::::)))))))))))))))))))):yes::yes::yes:
Καλησπέρα τσούπρες μου!
στήσατε μεγάλη κουβέντα βλέπω σήμερα πω πω, μία ώρα τώρα σας διαβάζω!:crazy:
Αυριο θα με φανε τα τρεχαματα για λογαριασμους και τα συναφη.πρεπει να παω να θεωρησω και το βιβλιαριο μου που ειχα ξεχασει να θεωρισω και ευτυχως δεν μας δημιουργησαν προβλημα προχτες στο νοσοκομειο απλα θα πρεπει να το παω απο εκει αυριο να δουν οτι το θεωρησα.
Aμαν βρε Τζινα !Λες τοσα κ θα περιμενουν να δουν καμμια σουπερ καλλονη τα κοριτσια.Αν κ δεν ειπες για τα ματια μου σημερα!:P:P:P
Αντα μου ο λογος σου με χορτασε!Πραγματι εκανες πολυ ωραια δουλεια στο Κατερινακι.Νεανικο κ δροσερο.Ειναι η δουλεια σου αυτη?Να σε εχουμε στα υποψιν?
Το Κατερινακι θα καψει καρδιες αποψε κ θα φανε κ πολλοι τη γλωσσα τους!
Τζινα ειδες ουτε το λαπτοπ σου δε θελει τα τουρκικα!:)
Αντα εννοείται ότι θα υπερασπιζόμουν τις φιλενάδες μου, εάν χρειαζόταν όμως, γιατί αφού είναι όμορφες και δεν το βλέπω μόνο εγώ, δεν χρειάζονται υπεράσπιση! Εγώ φταίω που είμαστε ομορφόσογο; :lol: Κανόνισε μαρή να μπορέσεις να έρθεις κι εσύ την Πέμπτη που θα συναντηθούμε να σε γνωρίσουν και τα άλλα κορίτσια. Δεν έχουμε φιξάρει κάτι ακόμα αλλά θα σου πούμε λεπτομέρειες όταν κανονιστεί.
Γλαύκη τα ίδια μου έλεγε κ η Κατερίνα σήμερα για σένα.....ελπίζω να μη σε ματιάσανε :wink1::wink1::wink1:
ναι η δουλειά μου είναι αυτή...μακιγιέζ κ κομμώτρια.....στη διάθεσή σας με μεγάλη μου χαρά!!!!εσύ πότε θα έρθεις Αθήνα να γνωριστούμε???
Αντα συγχαρητήρια για την υπέροχη δουλειά σου!
Αχ πόσο ζήλεψα που δεν μπόρεσα να είμαι στον καφέ σας. Η Κατερίνα λάμπει και είναι μία κούκλα, όχι ότι δεν το περίμενα ;), και το μακιγιάζ σου είναι υπέροχο, δροσερό και καλοκαιρινό και τονίζει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της. ʼψογο και καθόλου επιτηδευμένο!
Εμείς πήγαμε να δούμε την πεθερά μου που είχαμε καιρό να πάμε, φάγαμε παρεούλα και μετά πήραμε το μετρό και πήγαμε στην Πλάκα. Ο Γιώργος είχε την υπέροχη ιδέα να πάμε στο μουσείο της Ακρόπολης και έτσι και κάναμε. Εγώ είχα πάει μία φορά και το είχα δει αλλά ήθελα πολύ να ξαναπάω με τον Γιώργο γιατί του αρέσουν πολύ τα αρχαία και ήθελα να την ζήσουμε και μαζί αυτή την εμπειρία. Προς μεγάλη μου έκπληξη το εισιτήριο ήταν ιδιαίτερα φθηνό μόνο 5? το άτομο! Καθίσαμε και ήπιαμε και το καφεδάκι μας και περάσαμε πολύ όμορφα και ξεχαστήκαμε και απο τις φούριες μας για λίγο.
Eli πολύ χαίρομαι που περάσατε όμορφα με τον Γιώργο. Σήμερα η πεθεροβόλτα δεν είχε κιοφτέδες; Να μην ζηλέψω;
Αντα μου εχω ερθει κ στις 2 συναντησεις που ειχαν γινει κ το Νοεμβριο κ τον Μαιο που μας εκανε καφε,τι καφε δηλ σκασαμε στο φαι,το Ελακι στο σπιτι του.Θα κανω την επεμβαση στις 24 οποτε απο Σεπτεμβρη βλεπω να ανεβαινω.Οποτε ανεβω θα παμε για καφε!
Ελι ειχαμε τηλ απο την αφη να μας πει εντυπωσεις?
Τζίνα σε θέλω μάχιμη κ υπερασπιστική στο φόρουμ...(σε πειράζω :) ) θέλω πολύ να έρθω....ελπίζω να μην κανονίσετε πολύ αργά γιατί δεν θέλω να αργήσω κ πολύ.....θα με κυνηγάει το αντράκι μου.....η Γιώτα κ η Αγγελική που μένουν???έτσι για να πάρω μια ιδέα!!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Αντα εννοείται ότι θα υπερασπιζόμουν τις φιλενάδες μου, εάν χρειαζόταν όμως, γιατί αφού είναι όμορφες και δεν το βλέπω μόνο εγώ, δεν χρειάζονται υπεράσπιση! Εγώ φταίω που είμαστε ομορφόσογο; :lol: Κανόνισε μαρή να μπορέσεις να έρθεις κι εσύ την Πέμπτη που θα συναντηθούμε να σε γνωρίσουν και τα άλλα κορίτσια. Δεν έχουμε φιξάρει κάτι ακόμα αλλά θα σου πούμε λεπτομέρειες όταν κανονιστεί.
Μπραβο Ελι μου!Παντα ωραιες στιγμες να εχεις με το Γιωργο σου!
Διάβασα και τους καυγάδες της ημέρας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον:
1. ʼβα - γονείς
2. Καλλιόπη - μπαμπάς
3. Λίλα - αγόρι
4. Κοριτσάκι γονείς
Τι να πω βρε κορίτσια;;;;!!! Διάβαζα, διάβαζα και κάθε τόσο αναστέναζα χωρίς να το καταλάβω και στο τέλος γύρισε ο Γιώργος και μου λέει "μα καλά τι έπαθες και αναστενάζεις όλη την ώρα;"
:lol::lol::lol:
το αγαπημενο μου τραγουδι!!!!!!!Quote:
Originally posted by ada_gia_pada
Καλλιόπη αφιερομένο.....χαχαχαχαχαχα� �α
http://www.youtube.com/watch?v=yCBtw223Fhk
γελάω μόνη μου!!!!!
Μπορεί να μην είχε κιοφτέδες αλλά είχε σουτζουκάκια με χυλοπίτες! χιχιχιχιιχι πήραμε και ταπεράκι για το σπίτι! Κοπιάστε αν ενδιαφέρεστε ;)Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Eli πολύ χαίρομαι που περάσατε όμορφα με τον Γιώργο. Σήμερα η πεθεροβόλτα δεν είχε κιοφτέδες; Να μην ζηλέψω;
Eli μου σ'ευχαριστώ πολυυυυυυυυυύ...θα με κάνετε να κοκκινίσω!!!!!ειδικά που σου αρέσει εσένα που είναι αδερφή σου χαίρομαι ιδιαίτερως!!!!αυτό το πεθεροβόλτα κάπως μου ακούγεται.....εσύ ελπίζω να έχεις καλή σχέση μαζί της!!!
Γλαύκη εγώ δεν έχω ιδέα για τις προηγούμενες συναντήσεις ίσως γιατί δεν έμπαινα τόσο συχνά τότε!!!!ελπίζω τον Σεπτέμβριο που θα βρεθούμε να είμαστε κ οι δυο αδυνατισμένες!!!!!!
Αντα σου έστειλα μήνυμα u2u.
Αντα το πιο πιθανό είναι να την κάνετε κοντά σε ημερομηνία την επέμβαση με την Γλαύκη.
ʼντα μου η πεθερά μου είναι μία γυναίκα 80 χρονών γιαγιάκα και με αγαπάει πολύ! Είναι αγύριστο κεφάλι βέβαια και πολλές φορές απότομη και αφοπλιστικά ειλικρινής αλλά εγώ γελάω μαζί της και ευτυχώς έχει και αυτή χιούμορ και γελάει μαζί μου. Την αγαπάω και θέλω να πηγαίνουμε συχνά να την βλέπουμε γιατί της δίνουμε μεγάλη χαρά να μας βλέπει μαζί και αγαπημένους με τον Γιώργο. Είμαστε η χαρά της και δεν θέλω να της το στερώ. ʼσε που έχουμε και μπόνους ταπεράκι χιχιχιχιχιχι.
Έιδες Καλλιόπη???σήμερα συντονιζόμαστε πλήρως!!!!!χαχαχαχαχαχα
εγω ελι μου τα εχω καθημερινα αυτα απλα σημερα ηταν λιγο πιο εντονα το περιμενα αλωστε για αυτο δε πηγαινα κατω!
ξερεις τι ειναι να μην εχει προβλημα με τους γονεις και να εχει με το παππου?
το πιο κουφο δε σας το εχω πει
οταν βγαινει (φυσικα δε ξερει τι ωρα γυριζει νομιζει το πολυ πολυ 12) και κοιματε το αλλο πρωι μας τρωει η γκρινια γιατι εκει που παει καθε φορα κατι της δινουν και δε το ξερει για αυτο δε μπορει να ξυπνησει!
και θυμαμαι το λαζοπουλο που ελεγε οτι ελεγε η μαμα του να προσεχει μη του ριξουν τιποτα στο ποτο
α και την αλλη φορα που θα βρεθουμε δε θα φοραω γυαλια να δει και εμενα τα ματια μου ητζινα οτι ειναι πρασινα που μονο για της φτουτατης λεει!!!!
η υπολοιπη μπορει να θελω αναστηλωση αλλα απο ματια.................
Όσο για την Κατερίνα και εγώ αναμένω να μάθω τα κουτσομπολιά. Δεν κρατιέμαι και γι αυτό μόλις της έστειλα και ένα μήνυμα για να δω αν θα απαντήσει...
ναι Τζίνα τελικά αυτό νομίζω κ εγώ για το χειρουργείο....ελπίζω να πάνε όλα καλά κ να την κάνω αυτόν τον μήνα....πόσο γκαντέμο παίζει να είμαι πια???????
Eli σπουδαίο πράγμα να έχεις πεθερά σε μεγάλη ηλικία...χαχχαχαχαχαχα.....απ 'όσο κατάλαβα δικιά σου πάντως δεν έχει κακή διάθεση...κ το ταπεράκι είναι στα συν.....
αν απαντήσει η αφή μηνυματισέ μας ε!!!!!
Καλλιόπη νομίζω ότι ο μπαμπάς σου θα ήταν ευχαριστημένος αν τα παιδιά σου ζούσαν σε γυάλα χιχιχιχι. Και καλέ κυρία μην με μαλώνεις, θα λέω και για τα δικά σου μάτια, εντάξει; Βέβαια, μεταξύ μας, μην βγει παραέξω, η Γλαύκη έχει τα ωραιότερα μάτια από όλες μας! Αλλά δε στο λέω! :lol:
Δεν καταλαβαινω γιατι να επεμβαινει ο μπαμπας σου στο τι θα κανουν τα παιδια σου καλλιοπακι.
ʼντα μου εγώ θα προτιμούσα να ήταν νεώτερη για να έχει και περισσότερα κουράγια αλλά τι να κάνουμε; Είναι άνθρωπος που δεν της αρέσει να μπαίνει καθόλου στα πόδια μας και όλο την παρακαλάμε να μας έρθει μία βόλτα στο σπίτι και όλο το αποφεύγει! Είναι πολυ διακριτικός άνθρωπος, δεν παραπονιέται σχεδόν ποτέ και ίσα ίσα εμείς την έχουμε περισσότερη έγνοια γιατί είναι και μεγάλη γυναίκα και ζει και μόνη της. Αλλά είναι θηρίο η άτιμη! Την θαυμάζω γιατί έχει ζήσει μία πολύ δύσκολη και σκληρή ζωή και παρόλα αυτά δεν γίνεται βάρος σε κανέναν ίσα ίσα το παρακάνει προς την αντίθετη κατεύθυνση. Κάνω τον σταυρό μου να την έχει ο Θεός καλά και γερή να στέκεται στα πόδια της και να της δώσουμε πολλές χαρές γιατί τις έχει στερηθεί.
καλα μη μου το πεις!
το ξερω αλωστε:)
γιατι νομιζει πως ειναι δικα του!Quote:
Originally posted by lila198621
Δεν καταλαβαινω γιατι να επεμβαινει ο μπαμπας σου στο τι θα κανουν τα παιδια σου καλλιοπακι.
και φυσικα δε μπορει να κυκλοφοραει αργα η εγγονη του η να τα εχει με καποιο αγορι καινα μαθευτει οτι η ΔΙΚΗ ΤΟΥ εγγονη εχει γκομενο!
Αντα δεν ξερω τι θεμα εχεις με την πεθερα σου αλλα θα σου πω οτι η μανα μου με τη γιαγια μου την πεθερα της δηλαδη ειχαν μια εκρηκτικη σχεση.εμεναν και μαζι οποτε μπορεις να καταλαβεις.ενα θα σου πω τη μανα μου ελεγε παιδι της και οχι τον πατερα μου.πριν πεθανει ειχε την αντοχη μεχρι η μανα μου να κανει το δρομολογιο αθηνα πυργος να κρατηθει στη ζωη να της πει σε περιμενα και μετα επεσε σε κωμα και πεθανε.περιττο να σου πω το κλαμα που εκανε η μανα μου στην κηδεια και ποσο συχνα τη θυμαται και τη νοσταλγει και ας εχουν περασει 5 χρονια που πεθανε.
και εμενα τα πεθερικα μου ηταν διαμαντια!
ποτε δεν ακουσα ουτε εγω ουτε η συνυφαδα μου πικρη κουβεντα!
πηγαιναμε στο χωριο και αγοιγανε την αγκαλια τους και το σπιτι τους και ηταν ολα μια χαρα και το γιοκα μου σε αυτους τον αφειλω γιατι αν δε λεγανε αυτοι στον αντρα μου οτι εμεις ειμαστε εδω και μη σκεφτεσε τα εξοδα δε ξερω αν θα τον ειχα τωρα!
και φυγανε μεσα σε ενα χρονο και οι 2 !
τεοια αγαπη μιλαμε δε μπορουσε να ζησει χωρις τη γυναικα του και φυγανε σαν πουλακια δεν βαρυγκομισαν ποτε και ας ειχαν ενα σωρο προβληματα!
Καλλιόπη μου φαντάζομαι ότι είναι πλέον αργά να αλλάξει μυαλά ο πατέρας σου και απλά του λέτε ψέμματα για να αποφεύγετε την γκρίνια του... κουραστικό για την οικογένεια σου όλο αυτό και ψυχοφθόρο. Φαντάζομαι όμως ότι θα είναι ακόμη πιο δύσκολο να του πάτε κόντρα, βάζοντας του όρια στην συμπεριφορά του και στις απόψεις του... μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα ένα πράμα...
Eli έτσι όπως τα λες να ζήσει 1000 χρόνια η γυναίκα.....τέτοιες γυναίκες μόνο άξιες θα μπορούσαν να λέγονται.....απλά είσαι από τις τυχερές!!!!