Κάπως έτσι το έχω σκεφτεί και εγώ, ούτε μεγάλες προσδοκίες ούτε αρνητισμό, ψυχραιμία!
Printable View
Κάπως έτσι το έχω σκεφτεί και εγώ, ούτε μεγάλες προσδοκίες ούτε αρνητισμό, ψυχραιμία!
Εμένα μια φορά μου είχε πει τον καφέ μία κοπέλα, που υποτίθεται ότι ήταν εξπέρ στο είδος της. Αφού μπορούσε να πει μόνον έναν καφέ την ημέρα, γιατί η υπερβολική συγκέντρωση στις δυνάμεις της την εξουθένωνε μετά. Έλεγε τα μελλούμενα γενικά και αόριστα και όχι προβλέψεις τύπου "μεγάλη πόρτα θα διαβείς" κλπ. Από όσα μου είχε πει τότε, δεν επαληθεύτηκε τίποτα. Για παράδειγμα, μου είχε πει πως θα αποκτήσω στη ζωή μου λεφτά, πολλά λεφτά, θα γίνω μεγιστάνας του πλούτου! Το βλέπω! Τόσα λεφτά που έχω, δεν ξέρω πού να τα πρωτοεπενδύσω!
Γιωτακι να πας!Ετσι με ραδιουργια ξεκινησε η σχεση φιλης μου κ τωρα ειναι τρισευτυχισμενη κ εχουν κ 2 παιδακια.μην αγχωνεσαι,να εισαι η γλυκια ζεστη Γιωτα κ ολα θα πανε καλα.Μπορει να μη σου κανει κιολας!Περιμενουμε νεα!
Γιώτα μου δεν θέλω κατήφειες! Θα σε μαλώσω. Κι όσον αφορά τον "αχ, συγνώμη ήταν τυχαίο" μην διστάζεις γιατί τι είχες τι έχασες. Μην το αναλύεις αρνητικά πριν καν τον γνωρίσεις.
Πωλινα τι υπερπαραγωγη ειναι αυτη παιδι μου?Θα αισθανεσαι ανετα με τετοιο φορεμα?Παντως ειναι ωραιο.αν κ μη βιαζεσαι να καταληξεις σε σχεδιο αν δε γεννησεις πρωτα κ δεις πως ειναι το σωμα σου.Αληθεια η εγκυμοσυνη πως παει?Εχεις εμετους λιγουρες υπνηλια,η ολα καλα?Κλεβε τον υπολογιστη του μικρου να μπαινεις πιο συχνα.....:bouncing:
Κι εσύ ʼβα μου με τις συμβουλές κοίτα να τις κάνεις και πράξεις. Που έτσι και πέσεις ψυχολογικά δεν σε σηκώνει ούτε γερανός!! Και που ξέρεις το καλοκαιράκι μπορεί να πας στην Ισπανία με παρέα και να του τραγουδάς http://www.youtube.com/watch?v=eyypHSTRQIA
Γλαύκη μου ήταν τέτοιο το σοκ που έπαθα, που ενώ έχω ξεχάσει πολλά αυτήν την αίσθηση δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Αγαπούσε υπερβολικά τη γιαγιά της γιατί την είχε μεγαλώσει και δεν της είπα ποτέ αυτό που είχα δει. ʼσε καλύτερα, προτιμώ την ανεργία.
Λες, Τζίνα μου, να ερωτευτώ κανέναν ομορφονιό και να το ρίξω στα τραγούδια?
Τότε, γιατί να μην κάνω το άλλο?
http://www.youtube.com/watch?v=TtgWZ...eature=related
:lol: :lol: :lol: Βρε συ υπάρχουν κάτι κάλτσες, νάϋλον ως επί το πλείστον, που είναι μακριές, πολύ μακριές, φτάνουν μέχρι επάνω στη μέση μας. Καλσόν λέγονται, δεν ξέρω αν τα έχεις ακούσει ποτέ, και σου ζεσταίνουν όλο το πόδι μέχρι επάνω!! Απίστευτο έτσι; Δοκίμασέ τα και θα με θυμηθείς. :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Τον τελευταίο καιρό, καλλιεργώ τρίχες στα πόδια, για θερμομόνωση, και παριστάνω τη Γερμανίδα τουρίστρια.
Κ αφου σχολιαζω την προηγουμενη σελιδα εμενα παιδια οι τριχωτοι αντρες ειναι το χειροτερο μου!βλεπω μερικους στην θαλασσα κ ανατριχιαζω οχι να τον παρω κ αγκαλια τον αρκουδο.
χαρα μου ναι πηγαινε να κανεις αποτριχωση μη με τσιμπανε οι τριχες οταν κοιμηθουμε αγκαλιτσα.....
ʼβα κάντην άμα θες αυτήν την καντάδα αλλά μετά μην.......κλαίς!!!
Η χαρά μου θα έχει τη χαρά να την ακουμπούν απαλά, αποτριχωμένα ποδαράκια... Όχι τρίχες, όχι ντεκα@##λέ καταστάσεις στο κρεβάτι, ακόμη και αν το μοιράζομαι με τη χαρά μου... Με άντρα χλωμό το βλέπω, γιατί άντε τώρα να βρεις τις μουσικές του προτιμήσεις! Σκεφτείτε να πάρω θέση κάτω από το μπαλκόνι του καλού μου, να του τραγουδώ άσματα του νταλκά και της καψούρας και αυτός να είναι της Λυρικής! Θα τον φάω τον κουβά, εγγυημένα!
Όσο για τα καλσόν, δεν με βολεύουν. Έπαψα να τα φορώ χρόνια τώρα, οπότε υφίσταμαι τους γνωστούς εξευτελισμούς..
Βρε ʼβα φέρνεις την καταστροφή. Τσεκάρουμε πρώτα και μετά τραγουδάμε. Αυτό είναι εύκολο να το μάθεις και από το πρώτο ραντεβού. Την τρίχα όμως που λέει και η Γλαύκη πως θα την τσεκάρεις; Δεν εννοώ την δική σου την καλλιεργήσιμη, την δική του εννοώ. Αυτό είναι πρόβλημα.:lol:
Πάω για ύπνο, κουκλίτσες μου.. Σας αφήνω με το τραγούδι, που αν μου το έκανε καντάδα κάποιος, θα τον ερωτευόμουν, ακόμη και αν ήταν ο Κουασιμόδος αυτοπροσώπως!
http://www.youtube.com/watch?v=fRr2kf84V2M
Πλάκα δεν θα είχε? Μέσα στην ησυχία και στη μαύρη νύχτα να ακούγεται αυτό, εγώ τρελαμένη να χορεύω στο μπαλκόνι και όλη η γειτονιά στα παράθυρα!
Πάντως, από τα παραπάνω της καντάδας, αυτό που μου αρέσει επίσης πάρα πολύ, είναι ρομαντικό, ευαίσθητο και ταιριαστό για καντάδα, είναι το εξής:
http://www.youtube.com/watch?v=h4a_3...eature=related
Θα μπορούσαμε, όταν έρθει η ώρα, να μετονομαστούμε σε ανθισμένη αμυγδαλιά. Ανοιξιάτικο, θηλυκό, ελπιδοφόρο, ρομαντικό.. Καληνύχτα!
Προτιμώ το play that funky music αν και για να στο κάνει καντάδα κάποιος πρέπει να έχει φωνάρα!! Καληνύχτα ʼβα και καλή ξεκούραση.