Δεν είναι απόλυτο αυτό, άσε που είσαι και μικρός για να προκαθορίζεις το ερωτικό σου μέλλον!!
Printable View
Δεν είναι απόλυτο αυτό, άσε που είσαι και μικρός για να προκαθορίζεις το ερωτικό σου μέλλον!!
Έχετε ακουστά την κοιλιοπλαστική?
Ρε κουκλεεεεεεεεεεεεεε....Δεν γιατρευεσαι...Ζεις και αναπνεεις για τις ωραιες γκομενες... Αρχισες παλι?:Ρ Μια επεμβαση στη μουρη,μια κοιλιοπλαστικη....Απλα καθημερινα πραγματα..
Ρε κακο δεν ειναι....Απλα μην αναπτυσεις εμμονη με αυτο...Δεν νομιζω οτι μπορει οτιδηποτε να σου αλλαξει γνωμη...Απλα ετσι τα λεω....Το ανω του μετριου τι ειναι δηλαδη? Δωσε μια φωτο...
Πριβε τοτε :Ρ! Θελω απλα να ξερω για τι συγκεκριμενα μιλαμε, να κατατοπιστω ρε αδερφε!
Ενταξει το γουστο σου ειναι νορμαλ :Ρ
Και οχι απιαστο...Δεν θες για γκομενα τη σκλεναρικοβα...Σε τετοιου στυλ κοπελες ειμαι σιγουρη πως μπορεις και τωρα να κανεις κινηση!
Εγω νομιζα τιποτα τρελα....Αλλα ενταξει δεν ειναι και τα τοπ οφ δε τοπ να πεις οτι θελουν τον ροναλντο για γκομενο... χωσου μαι φρεντ!
Βρε ομορφες ειναι...Αλλα χαλαρωσε λιγο με την κορμαρα...Πες μου πως ειναι το αγορι της δευτερης!!?!
Να θεωρείτε ότι είστε στη σκιά κάποιου άλλου;ότι αυτός είναι πολύ καλύτερος σας;
Σχεδόν όλους τους θεωρώ καλύτερούς μου...