Και δεν θέλω να με πουν οι άλλοι σαβουρογάμη,αλλά το κυριότερω θέλω ωραίες για την πάρτη μου!!!!
Με μέτριες δε μου σηκώνετε,ναι.....
Printable View
Εσύ noumac,έχεις καταλάβει ότι με αυτές που μου προτείνεις,δεν θα νιώθω καθόλου ωραία?
Why με καμιά 35χρονη milfara θα πήγαινες;
Τώρα που το σκέφτομαι αν πλακωθείς στα γυμναστήρια καθημερινά και κάνεις μια διατροφή 2500 θερμίδων που θα αποτελείται σε ποσοστά
10% λιπαρά οξέα
50% υδατάνθρακες
40% πρωτεϊνη
έχεις τεράστιες πιθανότητες στα 28 σου να είσαι το τεκνό μιας σαραντάχρονης η οποία θα είναι όμορφη μεν αλλά θα σου ρίχνει 10 χρόνια δε.... Σε χαλάει αυτό; Σε πειράζει;
Ωραία λοιπόν ξεκίνα να κάνεις διατροφή 2500 θερμίδων σύμφωνα με τα ποσοστά που σου έβγαλα και σου εγγυούμαι με την ζωή μου πως στα 28 σου θα κυκλοφορείς όλο με milfares των 35 και των 40 οι οποίες θα είναι όμορφες....Οπότε σταματάμε τη κλάψα πλέον και αρχίζουμε την δουλειά... Στο γυμναστήριο που θα πηγαίνεις, θα γυμνάζεις δύο φορές την εβδομάδα το κάθε μέρος του σώματος και θα κάνεις κάθε μέρα διάδρομο για 45 λεπτά όπου δεν θα περπατάς, αλλά θα τρέχεις. Εννοείται πως δεν θα τρως σαβούρες παρά μία φορά το μήνα και αφού θα έχει πέσει το λίπος σου μετά απο λιπομέτρηση σε ένα ποσοστό 2%. Εντάξει; Σταμάτα τη κλάψα και πήγαινε γυμναστήριο τώρα γιατί έχεις 7 χρόνια δρόμο μπροστά σου σε βάρη και σε διατροφή...
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
Ναι ρε, τα δικα μου προβληματα ειναι πολυ σημαντικοτερα απο αυτες τις μαλακιες αλλα δεν το ειπα μονο για αυτο...Υπαρχουν δεκαδες αλλα θεματα σχεδον αραχνιασμενα και εσεις απλα καθεστε με τις μαλακιες ισως για να σπασετε πλακα...Νιωθω και τυχερος που ασχοληθηκατε κιολας...
χαχααχαχαχ έδωσες ρεσιταλ λέμε χααχαχχααχχααχ