Εγώ τώρα είμαι σαν κεφτές 1,60 και 80 περίπου κιλά. Στις ομορφιές μου ήμουνα 50 κιλά.... Ωραία χρόνια τότε!!! Τουλάχιστον δεν είχα πρόβλημα με την εμφάνισή μου.
Printable View
αυτο το λεω και εγω....
Δεν ξερω, ειναι αλλος ο μεταβολισμος.
Και παχυνα σαν αρκουδα και απο τον υπολογιστη ειχα καμπουριασει, ολα τα κακα της μοιρας μου.
Και αλλες οντως, ουτε παχαινουν ουτε καμια ιδιαιτερη γυμναστικη, ουτε καμπουριαζουν...
Αφου και στα 56 τωρα παλι με κιλακια μου φαινομαι...Τουλαχιστον τα 53 να φτασω, ελπιζω ως τα Χριστουγεννα!!
Δελφινι δεν βγαινεις εξω να πας καμια βολτα? εσεις που εχετε και ωραια παραλια??
Δεν μου λες Μάρα εσύ είχες κάνει ακτινογραφία για το αυχενικό σου ? Τι έδειξε? Κοίλες?
Οχι ακτινογραφια Δελφινι δεν εκανα!
Και ακομα 100% δεν εχει στρωσει, αλλα δεν ειμαι στα χαλια που ημουν, καμια σχεση!
Κανε εσυ το προγραμμα σου στο γυμναστηριο, χωρις να βιαζεσαι ή να περιμενεις θαυματα σε μια μερα, και θα δεις διαφορα που θα μεινει αυτη τη φορα!
Και εγώ απαίσια έγινα στα 40 μου σε σχέση με το πως ήμουνα μέχρι τα 30 μου. Αφού δεν με αναγνωρίζω. Και άλλες μεγαλώνουνε αλλά παραμένουνε ωραίες , εγώ έχω αισθητή διαφορά ....δηλαδή καμιά σχέση.
Το πολυ που μπορει να χανει οιοσδηποτε , σε νορμαλ διαιτα , ειναι 1%βαρους του /βδομαδα , οι διαιτες /αστραπη εχουν αντιθετο αποτελεσμα μεσοπροθεσμα .................δεν υπαρχουν ανθρωποι με διαφοτικο μεταβολισμο , απλα εγω θα κανω μια κινηση σε 5 sec. , ενας που θα την κανει σε 10sec. θα χασει λιγοτερο , δλδ οι νευρικα κινουμενοι ανθρωποι , χανουν πιο γρηγορα .................εγω , και στο κρεββατι νε την βγαζω , 4 κιλα τον μηνα τα χανω , αφου τρωω αυτα που πρεπει , και λιγα , ριχνω το βαρος σε πρωτεινες ...............,κατι εχω μαθει στα 30 χρονια που γυμναζομαι , παει παακετο με την διατροφη η γυμναστικη , εχω διαβασει περι τα 1000 περιοδικα , αμερικανικα , αφου ημουν μονιμος συνδρομητης , οχι πια ομως .....τωρα ταχω μαθει , αλλα συνεχιζω να μαθαινω , μαρεσει το αντικειμενο .........
Το σωμα , δεν χανει πρωτα το λιπος , χανει μυικο ιστο και λιπος , οποτε τρωω πρωτεινες , 1) για να μην χασω τους μυς που εχωαποκτησει και 2) να αποφυγω την απωλεια μυικης μαζας , και να καταναλωσει λιπος ο οργανισμος ......μικρα μυστικα , αλλα πολυτιμα , ταποκτας με την πειρα ετων , και την μελετη ....
Το οριτζιναλ αυχενικο , ειναι ο χειροτερος πονος μετα το νεφρο , και η αδελφη μου νομιζε οτι ειχε , αλλα ηταν απο την κακη σταση και πολυωρη στον η/υ , πηγε στον παιδικο μου φιλο , γιατρο , που κανει οζον , ενεσιμο , και σε 8 συνεδριες της ειχαν περασει ολα ........
Macgyver, εχετε αλλες ορμονες οι αντρες, αλλο βαρος, αλλο υψος!
Αυτα που λες ειναι σωστα!!! δε διαφωνω!!!
αλλα δεν εφαρμοζονται εν προκειμενω στο Δελφινι γιατι ειναι τελειως αγυμναστη, τι μυικο ιστο να χασει?? και στην αρχη που ειναι τωρα υγρα θα χανει... Εσυ εισαι φουλ γυμνασμενος! το Δελφινι αμα καταναλωσει μπολικο κρεας και καθεται, θα ανεβασει χοληστερινη, το εχω παθει και αυτο χαχαχαα
Για αυτο της λεω σιγα σιγα να μπει σε ενα προγραμμα καθημερινο και στην πορεια στρωνει και τη διατροφη της. Αμα τα κανει οοοοοοολα μαζι μονοκοπανια, θα απογοητευθει...
Εγω που σταματησα τωρα τον Αυγουστο σαφεστατα πηγα πισω απο μυικο ιστο... :(