Οχι, δεν καταλαβες!
Εννοω συμμετοχη στο να βρω τον αριθμο των ποντων! :)
Printable View
Οχι, δεν καταλαβες!
Εννοω συμμετοχη στο να βρω τον αριθμο των ποντων! :)
είπα κι εγώ... χεχεχ λοιπόν τα πράγματα έχουν ως εξής... 2 σοκολατένια αυγουλάκια ανά 15 λεπτά... Χ 14 μέρες (-8 ώρες ύπνος ανά μέρα) + ένα σούπερ σοκογλυκό κάθε νύχτα (κρέπα νουτέλα, μπισκοτίνα, προφιτερολ, μάφινς, εκλέρ, βάφλα, σοκολατόπιτα) επιπλέον 1 πακέτο μικρές κιτ κατ και 2 σοκολατομπισκοτα κάθε πρωί ...
εγώ λέω ότι θα μπορούσε να είναι το διαγώνισμα της 6ης δημοτικού στα μαθηματικά...
Κυρία!Κυρία!Το βρήκα!Quote:
Originally posted by Nefeli-
2 σοκολατένια αυγουλάκια ανά 15 λεπτά... Χ 14 μέρες (-8 ώρες ύπνος ανά μέρα) + ένα σούπερ σοκογλυκό κάθε νύχτα (κρέπα νουτέλα, μπισκοτίνα, προφιτερολ, μάφινς, εκλέρ, βάφλα, σοκολατόπιτα) επιπλέον 1 πακέτο μικρές κιτ κατ και 2 σοκολατομπισκοτα κάθε πρωί ...
εγώ λέω ότι θα μπορούσε να είναι το διαγώνισμα της 6ης δημοτικού στα μαθηματικά...
Σύνολο το παρακάτω σοκολατένιο βουνό 3.5 τόνων
(αποτελούμενο από τρεις σοκορυφές πάνω σε 1500 σοκολότουβλα)!
Τι κερδίζω;
ένα μίνι σεμινάριο WW για να το υπολογίσεις σε πόντους, από τον p_k που τους γνωρίζει απ'έξω κι ανακατωτά... χεχεχε
επειδή ξέρω μπουμπού ότι σε κουράζουν τα μαθηματικά ... είπα να το κάνω λίγο πιο διασκεδαστικό... οπότε μέτρα ΑΥΤΑ!!!
χεχεχε
καλά είστε απίθανοι!
για κατεβήτε από το σοκολατΟΛΥΜΠΟ θεές μου και προσγειωθείτε στην πραγματικότητα!
άντε να ξαναβρουμε το γνωστούς ρυθμούς του..." σέρνεται μιά δίαιτα εδώ γύρω...την είδε κανείς ;"
εγώ , ξαναξεκίνησα σοβαρά την Τετάρτη η οποία πήγε καλά. Και χθες καλά θα πήγαινε αν δεν είχαν παραγγείλει τα καμάρια μου ..σουβλάκια. το κακό δεν είναι ότι υπέκυψα στην μισή πίτα και στις 3 πηρουνιές γύρο...υπέκυψα και στις πατάτες.
από σήμερα όμως..τέρμα τα αστεία.
τα λέμε!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλα τα φορουμ-φιλαράκια μου!!!!
Ελπίζω να είστε όλοι καλά, να περάσατε καλά τις άγιες μέρες του Πάσχα.
Τα νέα μου:
όπως βλέπετε από το τικεράκι μου φόρτωσα κι άλλα κιλά το ξεφτέρι. Η προσπάθεια εξωσωματικής που έκανα λίγο πριν το Πάσχα δυστυχώς εξελίχθηκε σε ακόμα μία αποβολή κι όπως καταλαβαίνετε για άλλη μία φορά έπνιξα την στεναχώρια και την πίκρα μου στη σοκολάτα κι όχι μόνο. Το τι πάρτι έγινε με τσουρέκια γεμιστά με πραλίνα, σοκολατένια αυγά, παγωτά, κουλουράκια δεν περιγράφεται. Το αποκορύφωμα ήταν την ημέρα της γιορτής του Αγίου Γεωργίου.....7 Γιώργηδες στη δουλειά και όλοι κέρασαν γλυκά, γιόρταζε κι ο άντρας μου την ίδια μέρα..... όσο το θυμάμαι... αφού δεν έπαθα εκείνη την μέρα ζάχαρο δεν θα πάθω ποτέ:D :D
Και να νιωθα και καλύτερα που τα έτρωγα όλα αυτά. Σαν ζόμπι ήμουν, ειλικρινά.
Αρκετά όμως με την μιζέρια, την αυτοκαταστροφή και το αυτομαστίγωμα.
Καλοκαιράκι έρχεται, ήδη το κέφι μου έχει φτιάξει τις τελευταίες μέρες που έχουμε πιο ζέστη. Νιώθω ότι χρειάζομαι μια καλή αλλαγή και δεν φτάνει ν'αλλάξω χρώμα μαλλιών ή νυχιών.
Αρχίζω για ακόμη μία φορά δίαιτα - διατροφή και θέλω να τελειώνω μια για πάντα με αυτά τα κιλά. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!
Ξεκίνησα δειλά δειλά χθες και ήδη σήμερα νιώθω καλύτερα.
Ελπίζω να ξαναμαζευτούμε γιατί πρόσεξα πως ψιλοσκορπίσαμε.
Εύχομαι σύντομα όλοι μας να είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας. Συνεχίστε την προσπάθεια.
Φιλιά πολλά σε όλους.
γεια σου Αμαλία.
ειλικρινά σκεφτόμουνα ότι είχες καιρό να γράψεις.
Σου εύχομαι καλή δύναμη και αισιοδοξία και ότι στόχο βάλεις.
και εγώ ξεκίνησα καλά , ελέγχοντας τους υδατάνθρακες και πιστεύω ότι πάει καλά. σήμερα μόνο ξέφυγα και μάλιστα αρκετά με το ψωμί.
τέλος πάντων, αύριο θα συνεχίσω σωστά.
φιλιά σε όλους.
Γεια σας Αμαλία και Βιβή!
Αμαλία, καλή δύναμη και μην απογοητεύεσαι!
Πέρασες πολλά, αλλά δείχνεις άνθρωπος με αντοχές και αισοδοξία και αυτό είναι πολύ σημαντικό!
Σου εύχομαι καλή αρχή και θα το δεις: όλα θα πάνε καλά!
Βιβή, έχουμε μέρες να τα πούμε από εδώ!
Συνέχισε πιστά το πρόγραμμα, προσπάθησε να μην κάνεις παρασπονδίες και τ' αποτελέσματα θα φανούν!
Καιρό όμως έχουν να φανούν πολλοί και πολλές εδώ μέσα (ονόματα δε λέμε... ) :)
Βάζω και τον εαυτό μου ανάμεσα.
Καλό είναι να γράφουμε τις εμπειρίες και τους προβληματισμούς μας, βοηθάει αφάνταστα!
Σήμερα, ημέρα ζυγίσματος, είμαι στα 78 κιλά. Όλα καλά και υπό έλεγχο, δηλαδή.
Έτσι για την ιστορία, στον στόχο μου έφτασα στις 17/2 με 77,9 κιλά και μετά από έξι εβδομάδες σταθεροποίησης, είχα πάει στα 77,4.
Καλή συνέχεια σε όλους/ες!
τι υψος εχεις p_k γιατι για αντρας εισαι λιγο αδυνατος....
ΓΕΙΑ ΣΑΣ φίλοι μου,
Βιβή και p-k ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.
Ο αγώνας καλά κρατεί μέχρι στιγμής, άρχισα πάλι και την γυμναστικούλα μου και ειλικρινά νιώθω πολύ καλύτερα. Σα να ξεφούσκωσα κάπως.
σήμερα μέχρι στιγμής έφαγα τα παρακάτω:
κορν φλεικς με γάλα 4 π
1 τοστ με μία φέτα τυρί light και μαρούλι 3π
φράουλες 0π
φακές σούπα 6π
μανιτάρια ψητά με 2 κουτ. λάδι 2π.
σύνολο 15π
απομένουν άλλοι 6 πόντοι μέχρι το βράδυ.
Βιβή μου διάβασα ότι έχεις θέμα με το ψωμί. Έτσι είναι κι ο άντρας μου. Αν δεν φάει ψωμάκι δεν ευχαριστιέται το φαγητό του. Εμένα πάλι μου είναι αδιάφορο. Μόνο με τοστ τρώω ψωμί εκτός κι αν έχω μαγειρέψει αγγινάρες αυγολέμονο οπότε τότε σίγουρα θα φάω μια φέτα για να "γλύψω" το πιάτο:D
p-k, το παράδειγμά σου μου δίνει πολύ κουράγιο.
Εμπρός να φτάσουμε στο στόχο μας όπως εσύ.
Φιλάκια σε όλους.
Nα συμπληρώσω το χθεσινό διαιτολόγιοQuote:
Originally posted by AMALIA
σήμερα μέχρι στιγμής έφαγα τα παρακάτω:
κορν φλεικς με γάλα 4 π
1 τοστ με μία φέτα τυρί light και μαρούλι 3π
φράουλες 0π
φακές σούπα 6π
μανιτάρια ψητά με 2 κουτ. λάδι 2π.
σύνολο 15π
απομένουν άλλοι 6 πόντοι μέχρι το βράδυ.
1 μπανάνα 1π
1 φλιτζ.γάλα 1π
1 αυγό βραστό 2,5π
1μικρό παξιμαδάκι κρίθινο 0,5π
1 ντομάτα + 1 αγγούρι 0π
Σύνολο πόντων =20
Οπότε περίσσεψε 1 πόντος που τον έβαλα στον "κουμπαρά" πόντων όπου έχω ήδη αποθηκεύσει για ώρα ανάγκης άλλους 4 πόντους σύνολο δηλαδή 5π.
Επίσης έκανα 30 λεπτά aerobic και κέρδισα άλλους 3 πόντους.
Κι έτσι κι οι πόντοι δώρο γίνονται 9 αφού είχα άλλους 6 από την άσκηση των προηγούμενων ημερών.
Φιλοδοξώ τούτη την εβδομάδα να ροκανίσω μόνο τους πόντους του κουμπαρά για να μείνουν ανέπαφοι οι πόντοι δώρο της άσκησης ώστε να έχω μία καλή απώλεια.
Για να δούμε θα τα καταφέρω???
Καλή συνέχεια σε όλους
θα προσπαθήσω να μπω κι αργότερα γιατί στη δουλειά με "τρέχουν" πάλι.
samantha, το ύψος μου είναι 1,80.Quote:
Originally posted by samantha
τι υψος εχεις p_k γιατι για αντρας εισαι λιγο αδυνατος....
Σύμφωνα με τους πίνακες των WW, το βάρος που αντιστοιχεί στο ύψος μου θα πρέπει να είναι από 65 - 81 κιλά.
Στα 78 αισθάνομαι (και είμαι) πολύ καλά!
Καλησπέρα σε όλους,
λοιπόν σήμερα φάγαμε:
κορν φλεικς με γάλα 4π
τοστ με τυρί light & ντοματούλα 3π
φράουλες + μικρό ποτ. χυμό πορτοκάλι 0π
πράσινη σαλάτα + 4 κ.γλ. λάδι + 3κ.γλ. παρμεζάνα 4π
κοτόπουλο στήθος ψητό 180γρ 4 πόντους
αμύγδαλα + δαμάσκηνα 2π
1 γιαούρτι αγελάδος 3π
σύνολο πόντων = 20
περίσσεψε 1 πόντος οπότε στον κουμπαρά μου έχω 6 πόντους
δεν γυμνάστηκα όμως καθόλου καθότι το απογευματινό δίωρο μποτιλιάρισμα στην εθνική όδό μου ρούφηξε όλη μου την ενέργεια και το κέφι.
Ελπίζω αύριο να γυμναστώ τον διπλάσιο χρόνο. οπότε οι πόντοι δώρο παραμένουν 9.
P-k,
εγώ δεν τον έχω αυτόν τον πίνακα των ww για την αναλογία ύψους -βάρους. Σε παρακαλώ μπορείς να ρίξεις μια ματιά και για μένα? το ύψος μου είναι 1,63μ και η ηλικία (παίζει ρόλο?) είναι 39.
ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ σας εύχομαι
συνεχίστε την προσπάθεια κι ελπίζω κάποια στιγμή να μαζευτούμε.
φιλάκιαααα
Αμαλία, μόλις επιστρέψω σπίτι θα δω το βιβλιαράκι και θα σου απαντήσω. Τώρα μπαίνω μέσω κινητού.