Ναι ναι, φωνάξτε κόσμο να δει το θέαμα!!!:bigsmile:
Σας ευχαριστώ όλους, άντε και στα δικά σας όσοι το χρειάζεστε!!!
Τζίνα προσωπικά δε νιώθω οτι υπερβάλλω καθόλου, ας μη συνεχίσω όμως γιατί ΟΚ... με σε κάνω να νιώσεις και άβολα.
Printable View
Ναι ναι, φωνάξτε κόσμο να δει το θέαμα!!!:bigsmile:
Σας ευχαριστώ όλους, άντε και στα δικά σας όσοι το χρειάζεστε!!!
Τζίνα προσωπικά δε νιώθω οτι υπερβάλλω καθόλου, ας μη συνεχίσω όμως γιατί ΟΚ... με σε κάνω να νιώσεις και άβολα.
Τζινακι μου τωρα τις βλεπω!Εγω φυσικα τις εχω δει απο πρωτο χερι!Παιδια ειναι κουκλα κ τωρα!Εχει κοιλακια να χασει ακομα αλλα ειναι πολυ γλυκια γελαστη γενικα προσχαρος κ ευχαριστος ανθρωπος!Οσο για το χιουμορ της δεν υπαρχει!Οποιος μπαινει στο ναταλε ντεζιρε η πρωην ρεντουκτιλ η οπως αλλιως το λενε καθε φορα ξερει!Φιλλιπε γι αυτο σου λεω χανεις που δεν το ανοιγεις.......:starhit:
Tι αλλαγές είναι αυτές παιδιά!!
Φίλιππε πραγματικά μπράβο!! Σε χαιρόμαστε, συγκλονιστική η διαφορά!!!
Τζίνα ο πρόσχαρος κ ευχάριστος φαίνεται ανεξαρτήτων κιλών, σ όλες είσαι κούκλα, ελπίζω να φτάσεις σύντομα στον σωματότυπο
που σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα :)
Τζίνα εκτός απο την τεράστια αλλάγή σου εγώ βλέπω και οτι δεν έχεις μεγαλώσει καθόλου!!!
Φτου φτου!! ίδια είσαι!!:tumble:
Γλαύκη μου έχω μία πρόταση να σου κάνω. Αν θέλεις να γίνεις μάνατζερ στην ανεργία μου.......μέσα! Θα στέλνω εγώ με e-mail το βιογραφικό μου στους διάφορους και στο καπάκι θα τους στέλνεις κι εσύ e-mail λέγοντας τα πιο πάνω ωραία λόγια για μένα! Που ξέρεις ίσως έτσι ξεστραβωθεί κανένας και με πάρει στη δουλειά του κι εμένα τη σλιβάτη που έχω και 3 σκυλογατοστόματα να θρέψω. :lol:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Τζινακι μου τωρα τις βλεπω!Εγω φυσικα τις εχω δει απο πρωτο χερι!Παιδια ειναι κουκλα κ τωρα!Εχει κοιλακια να χασει ακομα αλλα ειναι πολυ γλυκια γελαστη γενικα προσχαρος κ ευχαριστος ανθρωπος!Οσο για το χιουμορ της δεν υπαρχει!Οποιος μπαινει στο ναταλε ντεζιρε η πρωην ρεντουκτιλ η οπως αλλιως το λενε καθε φορα ξερει!Φιλλιπε γι αυτο σου λεω χανεις που δεν το ανοιγεις.......:starhit:
fillipe, μπραβο εκατομμυρια μπραβο..... και τα προτυπα μου εδω μεσα δεν εχουν τελειωμο.. χαιρομαι χαιρομαι...:wink1::thumbup::thumbup::thumb up:Quote:
Originally posted by filipparas
Είναι μια φωτό από τη Πρωτοχρονιά που.... με εντυπωσιάζει είναι η αλήθεια, δεν έχω αυτή την εικόνα για τον εαυτό μου ακόμα και την ώρα που τη κοιτάζω... είμαι με το γαλάζιο πουκάμισο...
http://img109.imageshack.us/img109/8...5487129820.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Να 'σαι καλά karen, ε όχι και πρότυπο dominiki... χαίρομαι πολύ που χαίρεσαι. Και στα δικά σας κορίτσια!
Γλαύκη σας απολαμβάνω στο υπόλοιπο φόρουμ, το συγκεκριμένο τόπικ είναι αυστηρά ακατάλληλο για μένα και γενικά για άνδρες.:P
Φιλιππε και γω νομιζω πως εισαι οκ σ'αυτα τα κιλα,αλλα εσυ ξερεις καλυτερα,φανταζομαι θα εχει μεινει ακομη λιπος που πρεπει να φυγει.Μπραβο σου!Τωρα ερχεται το πιο δυσκολο κομματι της ολης διαδρομης,η συντηρηση.
Τζινα εισαι κουκλα...ειδικα στην τριτη φωτο νομιζω ειναι τα κιλα που πρεπει να εισαι...με το καλο να τα φτασεις.
Τζϊνα μου τρομερό χαμόγελο!!Νομίζω πως στα 68 είσαι σούπερ,καλά ρεεεε έχεις πολύ αδύνατα πόδια-μπούτια στα 65,εμένα αποκλείεται να είναι έτσι όταν φτάσω εκεί!!!!
Ας βάλω και εγώ φώτο μετά από αρκετό καιρό!7.5 μήνες μετά την επέμβαση,σχεδον 37 κιλά κάτω,πόντους δεν μέτρησα από την αρχή άρα δεν ξέρω πόσο και τι ,το μόνο που ξέρω από τις ζώνες μου που πήγα για κόντυμα,στην μέση είμαι περίπου 30εκατοστά λιγότερο (και σκεφτείτε στην μέση ήμουν πάντα πιο μαζεμένη από το υπόλοιπο,my God!!!)
Προσοχήηηηηηηηηηηη την πρώτη φώτο (το πρωί που μπήκα στο νοσοκομείο τραβηγμένη ) μπορείτε να την χρησιμοποιείται για να τρομάζετε τα παιδάκια σας όταν τρώνε πολύ :P
http://img600.imageshack.us/img600/7940/dscn1554jn.jpg
Η δεύτερη φώτο τραβηγμένη μόλις χτες!αρκετά μαζεμένη πια;) έχω ακόμα περιφέρεια και μπούτια,στόχος να χάσω 5 κιλάκια ακόμα και μετά βλέπουμε !Ο άνδρας μου με κορόιδευε χτες "πήγα να βγάλω φώτο και έψαχνα να βρω που είσαι,μια σταλιά έμεινες"
http://img717.imageshack.us/img717/7563/dscn1675z.jpghttp://img208.imageshack.us/img208/2527/dscn1676.jpg
ιωαννα μου εισαι υπεροχη! κ εκτος απο τα κιλα που εφυγαν φαινεται οτι εχει αλλαξει κ η διαθεση σου.ο τροπος που στεκεσαι κ το βλεμα! εισαι πια γεματη αυτοπεποιθηση κ φαινεται!!!! :)
Αγγελουδάκι μου έχω ύψος 1,70 οπότε νομίζω τα 65 κιλά είναι ο.κ. για τον σωματότυπό μου. Νομίζω ότι κι εσύ στα 65 κιλά θα είσαι σούπερ γιατί και τώρα φαίνεσαι μία χαρά με το κολλητό φορεματάκι σου που δεν διαγράφει τίποτα άσχημα. Φαίνεται η διαφορά της ψυχολογίας σου στο πρόσωπό σου που είναι πολύ πιο όμορφο και λάμπει! Και τα μαλλιά σου ευτυχώς είναι μια χαρά και πυκνά, εμένα έχουν αραιώσει λίγο αλλά δεν φαίνεται και πολύ γιατί είναι σγουρά. Ας συνεχίσουμε την προσπάθειά μας ακάθεκτες και που ξέρεις σε λίγο καιρό μπορεί να λάβουμε μέρος και στο Next top model sleeve/δακτύλιο /γαστρ.παράκαμψη!!!:lol:
Ιωάννα, θα στο ξαναπώ και εδώ όπως και στο φέις, μου βγάζεις κάτι σέξι και δυναμικό στις νέες φωτό που νομίζω σου πάει απίστευτα!Το μαλλί σου είναι τέλειο, αναρωτιέμαι γιατί ανησυχείς που πέφτουν αφού δεν φαίνεται τίποτα, ίσα ίσα είναι πυκνό και εντυπωσιακό! Όσο για το αδυνάτισμα, μπράβο, μπράβο , μπράβο! Είσαι πια στην ομάδα του 6, γιούπιιιιιιιι!
ΠΩΠΩ άλλος άνθρωπος!!! Καμπύλες α λα jessica rabbit, τι μεσούλα είναι αυτή;
έχω χάσει πολλά επεισόδια καλε!!! Συγχαρητήρια σε όλους παιδιά.
Αστερόπη θεά
Φίλλιπε τι να πω μένω με το στόμα ανοικτό και χασκω σαν τον χανο ! αν έδειχνες και φεις θα ήταν ακόμη καλύτερα αλλά ξέρω ...δεν το κάνεις για να μην σου την πέσουν , κατα την άποψη μου έχεις φτάσει στον στόχο:bigsmile::bigsmile:
Ιωάννα η μέση σου και ο θωρακας σου θα εξαφανιστεί σε λίγο, φοβερες καμπύλες και φόρεμα που λίγες θα το υποστήριζαν! σουπερ!!!!
ξέχασα κανέναν?? εύχομαι οχι.
φυσικά και ξέχασα ο Τζινοκόριτσο!!! αχ αυτά τα λαλαγγια θα έχουν στέναξει και δεν θα κοιμούνται το βράδυ!! καλά να πάθουν!!Είσαι πολύ σέξι και κουκλάρα!!!