-
Έλα ρε Nadinακι! Με προλαβαίνεις δεν με προλαβαίνεις....
Ποιόν γιατρό? Τα χάπια τα ξεκίνησα από μόνη μου (έκανα βέβαια όλες τις εξετάσεις και όλα τα αποτελέσματα ήταν καλά, μέχρι και καρδιογράφημα) και είπα αφού είμαι υποτασική αποκλείεται να μου δημιουργήσει πρόβλημα! Όμως τώρα? Ο φαρμακοποιός που με μέτρησε μου είπε να τα κόψω, αλλά προσπαθώ να παραμυθιαστώ ότι μπορεί να ήταν κάτι τυχαίο. Σήμερα δεν πήρα. Αύριο λέω να πάρω και να πάω το απόγευμα να ξαναμετρηθώ. Ξέρεις κάτι? Ήταν και το ότι μου έκοβε την όρεξη (που είναι ΠΕΛΩΩΩΩΡΙΑ) αλλά ήταν και ψυχολογικό, κάτι σαν αυθυποβολή ρε γμτ... Τελικά μάλλον το παραμύθι μου λείπει, τι να πω? (σου χαμογέλασα τώρα)...
-
:) Θα σου διαβάζω εγώ παραμυθάκια,γλυκιά μου,κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς,
για υποκατάστατο!Κακώς το ξεκίνησες μόνη σου...Κι εγώ που το ξεκίνησα
μετά από επιμονή της ενδοκρινολόγου μου,μόλις χθες έμαθα πως δεν έκανα
ολοκληρωμένες τις εξετάσεις πριν το πρωτοπάρω.Απαιτείται και καριδιογράφημα
και υπέρηχος και μάλιστα επιμένουν να τα κάνω πριν το ξαναβάλω στο στόμα μου.
Τυχαίο δεν μπορεί να είναι...δεν έτυχε πέτυχε!
Και για να μη γίνουμε κι εμείς φουσκωτό κεκάκι,σβήνουμε το διακοπτάκι!
(εδώ μου ξαναχαμογελάς!)
-
Α καλά! Αν είναι να πεθάνουμε για να αδυνατίσουμε...... καλύτερα δεν είναι τώρα που είμαστε ζωντανές?
(που να μείνει χρόνος για μένα, για να μου διαβάσεις το δικό μου παραμύθι? Κάθε βράδυ διαβάζω ένα στα παιδιά μου και μετά από την κούραση κουτουλάω στους τοίχους...Μακάρι...)
-
Lidal, με την υγεια μας να μην παιζουμε κοπελα μου. μαλλον πρεπει να τα κοψεις. μετρησου μερικες ημερες χωρις χαπια, παρε ενα και ξαναμετρησου. παντα η μετρηση την ιδια ωρα της ημερας. αν δεις οτι εχει σημαντικη διαφορα, τοτε κοψε τα χαπια και εμεις θα σε βρουμε κατι για αυθυποβολη. κανενα πρασινο τσαι ας πουμε. φακελακι απο σουπερ μαρκετ δυο φορες την ημερα (μην τυχον παρεις κατι λινεα και παπαριες και πληρωνεις ενα καρο λεφτα) και 2 λιτρα νερο την ημερα και εξτρα νερο οταν πεινας και να δεις πως κοβεται η ορεξη....
-
lidal μην αγχώνεσαι τόσο
δεν μετράς και την πίεση σου σήμερα να έχεις μια ένδειξη αναφοράς?
Μέτρα την σήμερα με χωρίς χάπι, μέτρα την αυριο και μετά αποφασίζεις. Η παγίδα του χαπιού είναι αυτή. Ότι πραγματικά περιορίζει την όρεξη. Οπότε θέλουμε να το παίρνουμε αλλά το κάνουμε με φόβο ψυχής. Η Nadine έχει δίκιο και να το σταματήσεις, δεν σημαίνει ότι σταματάς την διαιτά σου αλλά απλά ότι θα κάνεις επιπλέον προσπάθεια.
Ηρέμησε!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...rEv/weight.png
-
Αχ παλιόπαιδο, αχ BARB, αχ NADINE. Σήμερα το πρωί από το άγχος μου πήγα και μετρήθηκα (σήμερα δεν πήρα χάπι) και από χτες το απόγευμα μου έπεσε 12 με 8 (από 15 με 8 χτες). Συμφωνώ και γω ότι πρέπει να το σταματήσω..Παλιότερα λιποθυμούσα λόγω υπότασης και τώρα να έχω και πίεση? Έλεος. Τι είναι αυτό με το τσαγάκι? Το τσαγάκι σου κόβει την όρεξη? Για πείτε ρε παιδιά.
-
λοιπον κοριτσαροι της ομαδας R Και του κομματος του ουρανιου τοξου, απο τοι βλεπω θα εχουμε μεγαλο μνηματακι σημερα.
καταρχην να αναφερω οτι σε 3 ημερες τετοια ωρα θα φτανω καλαματα. μαρακι 172 ή lbp που αλλαξες ονομα και δεν λες τιποτε, δεν θα τα πουμε δυστυχως. θα βρω ομως την ξενια και την σπαρτιατισσα να τις χρησω επισημως μελη και μαλιστα να προτεινω στην ξενια σαν παλαιοτερο μελος να βαλει υποψηφιοτητα με το κομμα μας στις επομενες βουλευτικες εκλογες. σπαρτιατισσα, αν θα εχει χωρο στο ψηφοδελτιο, κατι θα κανουμε και για εσενα.
σχετικα με την αδελφοποιηση των δυο ομαδων, η κυρια προεδρος Nadine ας παρει τις σχετικες αποφασεις.
πλασεμπο, νομιζω εμενα λες για τα μειον 17 κιλα. σε ενα χρονο τα εχασα με reductil. οχι συνεχεια. κατα διαστηματα. και διαφορες διαιτες. και πολλα σκαμπανεβασματα στα κιλα. μπορει δηλ σε 10 ημερες (μετα τις διακοπες μου) να ειμαι παλι 92. αλλα δεν θα πτοηθω, θα ξαναρχισω μολις γυρισω. τζαμπα αγορασα τοσες μπλουζες? ασε που στενεψα και τα παντελονια και δεν θα εχω τι να φορεσω.
nadine, basia και pennyV μετα το τατουαζ που ειδα, νομιζω οτι χαμενος θα παει ο κοπος μου να τον προσλαβω αφου θα εχει το μυαλο του στην Nadine. δεν πειραζει, εγω θα βρω καλυτερο. και οσο για αντρες σε γιαπια, πιλοφορια, μυστρια κλπ δεν μου καιγεται καρφι. εγω θελω αντρα στο σπιτι (οχι για σπιτι, τετοιον εχουμε, δεν εχω παραπονο) πως λεμε οικιακη βοηθο ουκρανεζα ή ρωσιδα ενα πραγμα και χαιρονται οι συζυγοι. τετοιον σε αντρικη εκδοση. Βασια, μολις τον βρω, σε ειδοποιω να σου στειλουμε τον αδερφο του. καμια αλλη παντρεμενη να της στειλουμε τον ξαδερφο, τον μπατζανακη, τον κουνιαδο? μαλιστα θα κανονισω να τους αρεσουν και οι τροφαντουλες να μην λενε οχι και σε "αλλες" δουλειες...
ξενια, να μου στειλεις και την συνταγη απο την πορτοκαλοπιτα να τη δωσω στν δικο μου μας την ετοιμασει. μετα θα κανονισω μια συναντηση στην θεσσαλονικη γαι οποιον θελει αν δοκιμασει.
αληθεια κοριτσια θεσσαλονικιωτισσες και περιχωρων, κανονιζουμε καμια συναντηση μολις γυρισω? να δειτε και το μαυρισμα μου, να σας πω και τα νεα απο καλαματα, να γνωριστουμε οσες δεν γνωριζομαστε. nadine, ποτε φευγεις ρωσια?
-
Ξεσαλωμένη παντρεμένη,περιμένω τις αδερφές μου για τη Μόσχα κατά τα μέσα Ιουλίου.
Η αδελφοποίηση ενδιαφέρει το προεδρείο σε πρώτη φάση,καθότι βλέπω σοβαρούς βουλευτές
στο άλλο κόμμα με κατάθεση σημαντικών απόψεων,αλλά δυστυχώς κι εκείνο γυναικοκρατείται.
Θα προτιμούσα ν'...αδελφοποιούμασταν με τους συναδέλφους του Νadinοπαίδαρου κι αν θέλουν,
ας έρθουν και τα κυστοκόριτσα!Δεν είμαστε μοναχοφάησες εμείς κι ας μην κάθεται κανείς δίπλα μας
με το πιάτο του στο τραπέζι!Αν οι βουλευτές μου όμως αυτό επιθυμούν...εγώ δεν είμαι δικτάτορας!
Μίλησε κανείς;
-
αυτην την ανδρικη εκδοση περιμενω και εγω αλλα δεν μου ρχεται. ψυχικο θα κανεις βαρβ μου αν βρεις καποιον και μου στειλεις.......
οσο για συναντηση οπου γαμος και χαρα η βασιλω πρωτη. κανονιστε και ειμαι μεσα.
επεισης ασχετο αλλα εχω θεμα με το τικερακι μου. δεν θελει να κατεβω κιλα. παω να αλλαξω το νουμερο και χαλαει, βαζω ξανα το παλιο και διορθωνεται, εχει καμμια καποια ιδεα?
-
Ρωσία? Πάλι θα φύγει? Τι κακό κι αυτό μ' αυτήν την γυναίκα!
-
Ναι! Δε με χωράει ο τόπος,Λινταλένια μου! Κυριολεκτικά και μεταφορικά! :)
-
Είπαμε όμως.......όχι κι έτσι! Είναι στο πλαίσιο της δουλειάς σου Ναντινάκι τα ταξίδια? Ρωσία είναι το όνειρο μου να πάω, λατρεύω και τους ανθρώπους και τη γλώσσα και τον πολιτισμό τους και την λογοτεχνία τους και όλα!
-
Αν δουλειά είναι αυτό με το οποίο καταπιάνεσαι το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου,
η δουλειά μου είστε εσείς και δε θυμάμαι να έλαβα καμία ταξιδιωτική επιταγή εκ μέρους σας...
Ούτε καν λαπτοπάκι δε μου πήρατε όταν μου το έκλεψαν και αδυνατούσα να συνεχίσω να παρέχω
τις υπηρεσίες μου,χωρίς το εργαλείο της δουλειάς μου!Αλλά δε βαριέσαι...Μπορεί αύριο μεθαύριο
να βρω άλλη εταιρία να εργαστώ με καλύτερες παροχές κι αναγνώριση της δουλειάς μου...
Η πρόθεση του ταξιδιού είναι λοιπόν pleasure.Τώρα αν θα εκπληρωθεί,είναι ένα άλλο ζήτημα...
-
Εδώ Σπαρτιάτισσα!!!
Λοιπόν πρώτη ανακοίνωση για σήμερα
Εχασα αλλα 2 κιλά!!!!!!!!Yes!
Δεύτερη ανακοίνωση
Εχω ενημερώση την τροχαία Καλαμάτας και περιχώρων και στρώνουν τα κόκκινα χαλιά για τους επισήμους που αναμένονται να φτάσουν τις επόμενες ημέρες.
Τρίτη ανακοίνωση
Είμαι έτοιμη σωματικά και ψυχολογικά για την τελετή ένταξης στο Dream Team μας.
Σας φιλώ γλυκά όλες!
-
Μπράβο,Σπαρτιάτισσα!Δύο κιλά λιγότερα στην καμπούρα μας!
Έρχομαι να βάλω ένα χεράκι να μετακινήσουμε αυτό το ελεφαντάκι στα δεξιά,
γιατί σαν πολύ να βολεύτηκε εκεί που στρογγυλοκάθησε και παίζει με τα κουβαδάκια του,ανέμελο...
Αλλά επειδή σε βλέπω όλο και δεξιότερα να πηγαίνεις,πάω να πάρω ζωνάρι γιατί με βλέπω ν'αποκτώ κήλη...
Αδυνάτιζε εσύ και χαλάλι σου! Τη δεύτερη ανακοίνωση την σνομπάρω! Κι όσον αφορά την τρίτη,
χαίρομαι που νιώθεις σε φόρμα,γιατί σε πειμένουν εντονότατες δοκιμασίες ένταξης στην ομάδα...
Φαντάζομαι έχεις δει σχετικά,αμερικανικές νεανικές ταινίες με τους συλλόγους ΔΨΩκλπ στα κολέγια...
Καλό κουράγιο(και δεν αναφέρομαι στη δίαιτα αυτλη τη φορά!)Θα σου χρειαστεί!