εν μέσω διαξιφισμών και αντιπαραθέσεων σας ευχαριστώ για τις ευχές σας για αννα..ρρωση!
παιδια, μακρια από φαρμακα! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΦΑΡΜΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.......!!!!!!!!!
Printable View
εν μέσω διαξιφισμών και αντιπαραθέσεων σας ευχαριστώ για τις ευχές σας για αννα..ρρωση!
παιδια, μακρια από φαρμακα! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΦΑΡΜΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.......!!!!!!!!!
Μπράβο κοπέλα μου! Συγχαρητήρια!Quote:
Originally posted by pennyV
Και συνεχίζω...
Υπάρχει κάτι που τρώγομαι να σας πω εδώ και μέρες, αλλά περίμενα πρώτα να έχω και την άδεια της "αστυνομίας" ότι όλα είναι όπως πρέπει να είναι για να σας το πω. Αφού λοιπόν χθες πραγματοποιήθηκε το πρώτο επίσημο ραντεβού με το γιατρό μου και είδαμε πως όλα δείχνουν καλά και βαίνουν ακόμα καλύτερα... (φαντάζομαι πως αφού διαβάσατε τον πρόλογο θα έχετε ήδη καταλάβει πως.. )
Ε Ι Μ Α Ι Ε Γ Κ Υ Ο Σ!!!! :D
Όλες τις ευχές μου σου στέλνω!
πιπινοπνιχτρα? ουαου λεξη.....
οσο για την κερατωμενη, τα ηθελε και τα επαθε...να μην απατα την μακαροναδα με τη λινταλενια.....
λινταλενια, βλεπω κι εσυ τριγυρνας και ξενοδιαβαζεις ε?
οσο για τη τζοανα1974, ελαβε την προσκληση-προκληση και εμφανιστηκε δις
σχολασα λεμε και με κρατατε σεις εδω
αχ,αχ, επιτελους καταφερα να σας διαβασω απο την σελιδα 39, ξανα , γιατι με τα τσακ μπαμ διαβασματα ειχα χασει επεισοδια!! ΠΕΝΝΥ ΜΟΥ, ΠΕΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ , καρδουλα μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑ! με το καλο , με το καλο, ολοι οι αγιοι και οι ευχες ολου του κοσμου μαζι σου! ευγενιτσα μου γλυκια μολις μαθω και τα δικα σου θα ολοκληρωθει η ευτυχια μου! ειμαι τοσο χαρουμενη σημερα! ειναι η 1η ημερα απο τοτε που επεστρεψα απο Μελβουρνη που μαθαινω καλα νεα ! γκουρου μας επαθα σοκ οταν διαβασα για το αυτοκινητο αλλα χαιρομαι που ολα καλα τελικα. αυτο ηταν απο εδω και περα μονο καλα :))))
κοριτσακια μου γλυκα απο που να ξεκινησω ουτε κι εγω ξερω...
joanna αντε καλως μας ξαναβρηκες, αντε τωρα ναμην ξαναχαθεις παλι, ε? πεταλουδιτσα σου ευχομαι η ευχη σου να πραγματοποιηθει συντομα. αννα , αννουλα μου ,περαστικα σου! ειναι σοβαρη η πυελονεφριτιδα, μην το παρεις αψηφιστα, προσοχη , ξεκουραση καλη διατροφη - υγιεινη και ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ. οχι μονο τωρα αλλα και οταν σου περασει ετσι ωστε τα νεφρακια σου να επανελθουν. το δακτυλο επανηλθε??
elli μπραβο για την δουλεια (παλιωσες τωρα εκει αλλα τωρα μπορεσα να σου ευχηθω, μην απελπιζεσαι για το οικονομικο, σιγα σιγα ολα θα φτιαξουνε ειτε στην δουλεια που εισαι ειτε καπου καλυτερα, παντα πιστευα οτι οι γνωσεις που αποκομιζεςι απο μια δουλεια ειναι πανω απο τα χρηματα- καλη συνεχεια και μπραβο για την τεραστια απωλεια σου! ομολογουμενος μου εβαλες τα γυαλια, και εχω και 5 μυωπια... μπαρμπουνακι τι κανεις?? που θα παει θα σας φτασουμε!!! για συναντηση ακουσα και ζηλεψαααα. ελπιζω στην επομενη συναντηση να μην λειπει καμια και να σας γνωρισω κι εσας τις υπολοιπες απο κοντα. εχουμε και ευχαριστα να γιορτασουμε!!!
dream, nekky, kai irida να σας καλωσορισω κι εγω με την σειρα μου!
Ναντινακι μοοοουυυυυυυ ψυχουλα εσυ εισαι καλα??? λοιπον κοριτσακι ετοιμασε βαλιτσα , διαβατηριο σε παιρνω και παμε αυστραλια! εκει που οι αντρες ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΝ και κοιτανε το μεσα και οχι το εξω, το ειδα με τα ματια μου και το εζησα, καθω τι κι εγω τα χω , τα χω , γκουχ, γκουχ. καθε φορα που διαβαζω τα ποστ σου χαμογελαω και θυμαμαι χαρακτηριστικα να καθεσαι και να μου δειχνεις τα υπεροχα πρασινα παπουτσια σου , χα, χα, αυτο και τα χαμογελαστα σου ματια ! ολα τα υπολοιπα χανονται. αληθεια θα μαθω ποτε τι εγινε εκεινο το ραντεβου της επομενης ημερας???? οεο??
basia μου περασανε μεν ολα τελικα αλλα οχι τοσο ανωδυνα.....γιατι πως λες στο αφεντικο οτι φταιει αυτο και να κρατησεςι την δουλεια σου??? τελως παντων εχω δρομο μπροστα μου , ειμαι σε "δοκιμαστικο" επιπεδο μετα απο 7 χρονια...καλα να ειμαστε και ολα θα γινουν.... εσυ καλα εισαι??
σοφακι μου γλυκο να εισαι καλα, χιλια ευχαριστω για τα καλα σου λογια και την συμπαρασταση σου, οταν την χρειαζομουν αυτες οι λιγες γραμμες ηταν βαλσαμο και παρηγορια για εμενα, και μετρησανε περισσοτερα γιατι μπαινοντας εδω διαβασα πως κι εσυ δεν ησουν και στα καλυτερα σου... πως εισαι τωρα? περασες καλα τουλαχιστον το σ/κ? ξεκουραστηκες λιγακι? μην μου στεναχωριεσαι ... ολα θα περασουν. εδω ειμαι κι εγω και ολες να τα περασουμε μαζι, γι αυτο ειναι οι φιλοι. ενα αρνακι παρεπιπτοντος εγραψε κατι και εργαστηρι .... τι εγινε τελικα??? για διαφωτιστε με κι εμενα το κακομοιρο ..
ευγενιτσα μου,αχ δεν πειραζει που δεν πηρες αλιμονο, απ'οτι διαβασα τρεχεις, τρεχεις και παλι τρεχεις απλα ανυσηχησα (ασχημο κουσουρι) που διαβασα για τις εξετασεις σου και για τα χαπια και οτι δεν αισθανοσουν καλα. αφου σε ακουσα και αφου διαβασα λιγο εδω τα νεα σου ηρεμησα..... ευχαριστω τον αντρουλη σου για τα καλ ατου λογια , ειστε και οι δυο σας σαν το γαλακτομπουρεκο γλυκο και συροπιαστο και το αγαπημενο μου γλυκο. οσο για την ευχη σου......ευχαριστω , το ξερω οτι την εννοεις αλλα δεν βιαζομαι...οχι ακομα μεχρι να βρω εναν ανθρωπο που θα με κανει να το νιωσω οτι το θελω...αλλωστε τι στο καλο τα παιδια δεν μου λειπουν! θα εχω τα δικα σας παιδια και το δηλωνω επισημα απο τωρα οτι σας κανω baby sitting οποτε θελετε!
ελπιζω να μην ξεχασα καμια σας..... και εαν το εκανα δεν ηταν επιτηδες.
και τωρα τα νεα μου ...... οταν εφυγα απο την μελβουρνη αφησα ενα κομματι της καρδιας μου εκει.... η οικογενεια μου εκει υπεροχη, το μωρο, ο βαφτισιμιος μου ενας κουκλος, ενα μωρακι που ολο γελουσε εχει μια πολυ ξεχωριστη θεση στην καρδια μου. περασα πολυ ομορφα, ζεστα, οικογενειακα με πολυ γελιο και χαρα, η μεβουρνη υπεροχη . Η βαφτιση ηταν πολυ ωραια, μετα επισης πολυ ομορφα εφταξα στα πιτσιρικια μπαλονια και τους ζωγραφησα το προσωπο και περασανε υπεροχα, εδω τα κανω σε ξενα παιδια στο βαφτηστηρι μου δεν θα το εκανα?? ολα καλα,γυρισα, αν και θελανε να με κρατησουνε εκει... το σκεφτηκα πρεπει να σας το ομολογησω ειδικα αφότου γυρισα που γινανε ενα σωρο με την δουλεια μου και δεν ηξερα ενα τελικα ειχα δουλεια η οχι.... ομως μια αποφαση τοσο σοβαρη δεν την παιρνεις ετσι αψηφιστα. ουτε σηκωνεσαι να φυγεις στα καλα καθουμενα για μια αλλη ηπειρο. εχω προσπαθησει πολυ να φτιαξω την ζωη μου, δεν θα την εγκαταλειψω για κατι αγνωστο ετσι απλα. ειναι το συναισθημα ομως της αποστασης και μου λειπουν τρελα, αληθεια αυτο ηταν που με εκανε να το σκεφτω και να το απορριψω. θα σας ανεβασω συντομα φωτο δεσμευομαι ως προς αυτο.
με το που γυρισα λοιπον και πριν καλα καλα προλαβω να συνελθω ηρθαν τα πανω κατω στη δουλεια, τεραστιος χαμος και προβλημα, δεν ηταν δικο μου λαθος αλλα εσπασε στην κυριολεξια ο διαολος το ποδαρι του και φαινοταν οτι ηταν δικο μου λαθος.... τελως παντων προς το παρον οκ, ψιλοτακτοποιηθηκε το θεμα, απλα εγω ειμαι στην τσιτα και υπ ατμον ολο το 8 ωρο. το ευτυχημα ειναι οτι το καλωδιο ηρθε συντομα θα εχω ιντερνετ και απο το σπιτι και θα μπορω να επικοινωνω ! πισω λοιπον στην ρουτινα με την φωτογραφια και τα μαθηματα μου λιγο πιο χαλαρα φετος - υποσχεθηκα να κανω πραγματα για τον εαυτο μου και το σωμα μου. διατροφη οκ, εξακολουθω τα λιποτοξ (2 η 3 την ημερα) το χαμενο κιλο εξακολουθει να ειναι χαμενο και θα πανε και αλλα μαζι του, συνεχιζω πιλατες και ....... ατενιζουμε το μελλον με αισιοδοξια. μου λειψατε πολυ ειναι αληθεια απλα απο την μια η δουλεια απο την αλλη η ψυχολογια μου, εμπαινα μεσα στο ιντερνετ για λιγο να επικοινωνησω με τους συγγενεις στην αυστραλια (ετσι αισθανομουν οτι δεν ηταν τοσο μακρυα) και με 2-3 φιλους . εστελνα μαιλ και ξαναεβγαινα. βλεπετε ειχα και πολλα επεισοδεια που ειχα χασει αλλα τωρα δηλωνω παρουσα!!!!
σας αφηνω εδω πηγε 7 παρα η ωρα και πρεπει να φυγω σας στελνω πολλα πολλα φιλακια και στα δυο μαγουλα και στην εγκυμονουσα μας ενα τριψιμο της κοιλιας και ενα ζουμερο φιλι στο μωρακι.
σματς σμουτς σε ολες σας. καλο απογευμα :DD
παραληγω να το ξεχασω......αννουλα μολις γινεις καλυτερα ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΗΗΗΗ!!!! γιατι την προηγουμενη φορα ειχαμε και απουσιες! τι μονο στην θεσ/νικη θα βρισκονται ??? αντε αντε να οργανωνομαστε να ανεβουμε κι εμεις πανω η να κατεβουμε και προς τα κατω μας περιμενει μια ζουζουνοπατρινια! ευχομαι να εχουμε πολλααααααααααα να γιορτασουμε φιλιααααααααααα
μπραβο pennyV καλη εγγυμοσυνη σου ευχομαι! κ να μας ενημερωνεις να μαθαινουμε οι επομενες! ευχομαι ολα καλα να σου ερθουν με υγεια και φυσικα χαρα. ειναι το πρωτο σου? συγχαρητηρια κ για την απωλεια κιλων σου. θα εισαι το υποδειγμα μου. θελω να αδυνατισω ωστε να ειμαι ετοιμη και για μωρο...
Κοριτσάρες σας ευχαριστώ για την υποδοχή στην παρεα σας!! Πέννυ συγχαρητήρια!!!! Αντε με το καλό το μωράκι...
Εγω συνεχίζω σταθερά τη διατροφή που πρότεινε η Πέννυ αλλά αποφάσισα να ζυγίζομαι 1 φορά το μήνα για να είναι πιο αισθητή η απώλεια και να μην απογοητευομαι. Ελπίζω με τη διατροφή να ισορροπήσουν κάπως οι ορμόνες και να γλυτώσω τα αντισυλληπτικά που ετοιμάζεται να μου (ξανα)δώσει ο γιατρός μου. Σε 1 μήνα περίπου θα ξανακάνω ορμονολογικές και ιδωμεν..
Φειά σου γλυκοτετάκι,με τις τρυφερές σου αναμνήσεις και τις αμέτρητες,φαντάζομαι,φωτογ ραφίες!
Καλή προσαρμογή στην πατρίδα και ψυχραιμία με ό,τι βρεθεί στο δρόμο σου!Δε θα μας τρελάνουν!Όοοοοοχι !
Τετάκι μου,το ραντεβού εξελίχτηκε με τέτοιο τρόπο,που κάνω αμέσως βαλίτσα για Αυστραλία! :)Quote:
Originally posted by etet_
Ναντινακι μοοοουυυυυυυ ψυχουλα εσυ εισαι καλα??? λοιπον κοριτσακι ετοιμασε βαλιτσα , διαβατηριο σε παιρνω και παμε αυστραλια! εκει που οι αντρες ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΝ και κοιτανε το μεσα και οχι το εξω, το ειδα με τα ματια μου και το εζησα, καθω τι κι εγω τα χω , τα χω , γκουχ, γκουχ. καθε φορα που διαβαζω τα ποστ σου χαμογελαω και θυμαμαι χαρακτηριστικα να καθεσαι και να μου δειχνεις τα υπεροχα πρασινα παπουτσια σου , χα, χα, αυτο και τα χαμογελαστα σου ματια ! ολα τα υπολοιπα χανονται. αληθεια θα μαθω ποτε τι εγινε εκεινο το ραντεβου της επομενης ημερας???? οεο??
Όσο για τα υπέροχα παπουτσάκια μου,που τα πήρα από το Ελσίνκι παρεμπιπτόντως,τα βρήκα σ'ένα θεατρικό
(τώρα που τα βλέπω πάνε μια χαρά με το σακάκι και τα μαλλιά της μπροστινής,αλλά δεν της τα δίνω!)
και σου τα βάζω να μην τα ξεχάσεις.Προς υπεράσπιση τους αναφέρω στις απορούσες πως με κατηγορούσαν
πως φορώ συνέχεια κι αποκλειστικά μαύρα(ποιός άραγε;όχι πως απέκτησε το ακαταλόγιστο λόγω εγκυμοσύνης)
και τις διέψευσα με το πειστήριο των υποδημάτων μου!Όσο για τα χαμογελαστά μου μάτια...σνιφ!Μου τα ρυτιδιάζουν
και μου τα μελαγχολούν οι μη Αυστραλοί!Μήπως αντί για θητεία στρατιωτική να τους στέλναμε εκεί τους δικούς μας
κατάπτυστους για κανά χρόνο τουλάχιστον μπας και ξεστραβωθούν κι εκτιμήσουν τι κορίτσια βγάζει ο τόπος τούτος;
Κορίτσια μου γλυκά.. παλιά.. νέα.. γκεστ.. περαστικές.. μετεωρίτες (Τετούλι μου γλυκό με τα γιγαντοπόστ που ξεχειλίζουν ευαισθησίες) καλησπέρα! Νομίζω πως μετά τη λέξη "ενδοκρινολόγος" που έσπασε ρεκόρ σ'αυτό εδώ το τόπικ.. η επόμενη είναι η λέξη "ευχαριστώ" που ακολουθεί και κοντεύει να καταντήσει κουραστικό το πόσες φορές την είπα μέσα σε 2 μέρες! Για άλλη μια φορά λοιπόν Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω πολύ πολύ για τις εγκάρδιες ευχές και τη συμπαράσταση!!
Σε γενικές γραμμές όλα είναι καλά.. το καινούριο αυτοκίνητο έχει εξοπλιστεί ήδη με ένα διαστημικό σύστημα εντοπισμού ώστε αν μου το πάρουν να πάω να τους βρω αυτοπροσώπως και να τους δώσω να καταλάβουν στις φάπες.. η ασφάλεια θα φτιάξει τις ζημιές στο παλιό το οποίο μετά έχει ήδη βρει υποψήφιο αγοραστή.. και η ζωή συνεχίζεται! Χθες είχα την πρώτη μου αδιαθεσία και πολύ το χάρηκα.. σαν να αρχίζω να το πιστεύω μου φαίνεται!
Περαστικά στα άρρωστα αρνάκια μας, καλά κουράγια στα εργαζόμενα κορίτσια μας, καλή ξεκούραση σε όλες μας ανεξαιρέτως.. και καλή δύναμη να τρέχουμε και να τα προλαβαίνουμε όλα! Φιλιά πολλά και ζουμερά :)
Quote:
Originally posted by NADINE
ʼσε,Βασουλίνι μου!Κανένας σεβασμός!Τα έχουμε πλέον όλα ισοπεδώσει!Quote:
Originally posted by basia
αχ βρε ναταλια μου δεν ντρεπεται καθολου, και μας το ανακοινωνει φορα παρτιδα.
τσιπα δεν εχει πια, να σε απατα με τον ιδιο της τον αντρα, αχ σε τι κοσμο μεγαλωνω το παιδακι μου.............
Εγώ γιατί νομίζεις τόσα χρόνια δε φέρνω τα παιδιά μου στον κόσμο αυτό;
Περιμένω ν'αλλάξει,αλλά από τότε που βγήκε η συγνώμη,χάθηκε το φιλότιμο!
Και να πεις πως ακούμε και καμία συγνώμη;Πάει χάθηκε κι αυτή!
Αίσχος!Ντροπή!Όνειδος!Ουστ!
Και γω σ'αγαπώ βρε μπουμπούνα!!! :D
Αν νομίζεις πως είσαι ο κόσμος(με κτητική αντωνυμία "μου" ή ανευ αυτής) απατάσαι πλάνην οικτρά!Quote:
Originally posted by pennyV
Quote:
Originally posted by NADINE
ʼσε,Βασουλίνι μου!Κανένας σεβασμός!Τα έχουμε πλέον όλα ισοπεδώσει!Quote:
Originally posted by basia
αχ βρε ναταλια μου δεν ντρεπεται καθολου, και μας το ανακοινωνει φορα παρτιδα.
τσιπα δεν εχει πια, να σε απατα με τον ιδιο της τον αντρα, αχ σε τι κοσμο μεγαλωνω το παιδακι μου.............
Εγώ γιατί νομίζεις τόσα χρόνια δε φέρνω τα παιδιά μου στον κόσμο αυτό;
Περιμένω ν'αλλάξει,αλλά από τότε που βγήκε η συγνώμη,χάθηκε το φιλότιμο!
Και να πεις πως ακούμε και καμία συγνώμη;Πάει χάθηκε κι αυτή!
Αίσχος!Ντροπή!Όνειδος!Ουστ!
Και γω σ'αγαπώ βρε μπουμπούνα!!! :D
Δεν ξέρω αν έψαχνες αφορμή να εκφράσεις τ'ανείπωτα υπέρμετρα συναισθήματα σου για μένα,
πάντως εμείς κουβέντα για τον κόσμο είχαμε με το Βασουλίνι και αυτόν σχολίαζα πως δεν αλλάζει
να φέρω κι εγώ τα παιδιά μου,που τα έχω να γερνάνε στα συννεφάκια περιμένοντας...
Εκτός πάλι αν είχες κάποιο φωτεινό διάλειμμα αυτογνωσίας και σου ξέφυγε η ομολογία...
Στην περίπτωση πάντως που οι ορμόνες σου ήδη σ' αποτρέλαναν και πάμε για χειρότερα...
Τετάκιιιιιιι!!Αυστραλίαααα α!Φύγαμεεεεε!Αντιός!
http://images.zaazu.com/img/bye-bye-...0291-large.gif
Y.Γ. ʼσε που αν μ'αγαπάς,μ'αγαπάς συνηρημένα κι όχι ασυναίρετα!Λανθάνουσα γλώσσα η αλήθεια!
Πεννούλα μου επειδή τώρα διάβασα το ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου, σου εύχομαι όλα να σου πάνε καλά, και να κρατήσεις το Ιούνιο το μωράκι σου στην αγκαλίτσα σου....
Εγώ έχω δύο παιδάκια (καλά κοτζάμ γομάρια είναι τώρα 22 και 15 χρονών αντίστοιχα) αλλά είναι ότι πιο πολυτιμο έχω στην ζωή μου ΄(καλά έχω και τον άντρα μου) ......
ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΓΕΝΝΑ
φιλάκια ΑΝΝΑ
Χαιρετω τις ομορφες!
Τι κανουν ολα τα καλα κοριτσια?
Βασια μου θα σε απογοητευσω αλλα το κολπο του Γιουρι μπροστα στον καθρεφτη δυστυχως δεν πιανει...:( Προσπαθησα και ξαναπροσπαθησα αλλα ιδια μου φαινομαι!!! χα χα χα μουφα και αυτο.... παμε για αλλα τωρα..... :)
Σε ευχαριστω για το καλωσορισμα Ετετ και ελπιζω να τα λεμε εδω!
Και κατι ασχετο βρε κοριτσια. Αυριο εχω ραντεβου για μια καινουρια δουλεια και εχω λιγο αγχος!!! Ελπιζω ολα να πανε καλα! Θα σας ενημερωσω! ουφ!
Ζυγισμα την Πεμπτη! Ακομη ενα ασχετο ...ολες μου τις διαιτες τις ξεκιναω Πεμπτη. Θεωρω οτι ακομη και αν ξεφυγω λιγο το ΣΚ προλαβαινω να το σωσω μεχρι το επομενο ζυγισμα! χα
φιλακια σε ολες!
Γειά σας και από μένα την ''πολυάσχολη..''!!
τι κάνει η πολύτιμος υγεία σας?? πώς αισθάνεται η όμορφη και καλή καθηγητριούλα μας??ελπίζω να είναι καλά και να ξεκουράζεται αρκετά οπως επίσης και να αποφευγει οτιδήποτε την αγχώνει. φιλάκια πένυ μου.
τεταααααααααα μου γλυκιά σε ευχαριστώ για τις ευχές σου! χαίρομαι που πέρασες τόσο όμορφα στην μακρινή ήπειρο!! άντε τώρα βάλε πλώρη και για τη δική μου ήπειρο, patra you know?? peloponneses?? τούτο ισχύει για όλες ( συμπεριλαμβανομένων και των βορείων..) Α και τέτα δεν σε εχω ξεχάσει αλλά αυτές οι ώρες με έχουν τρελάνει..οχι πρόσεξε τι ώρα γράφω..
Αννούλα μου.. γλυκό μου κοριτσάκι.. περαστικά!! σύντομη αννα...ρωση!! και αμέσως μετα ηθική αποκατάσταση του ουγκ.. ακου κει αστεφάνωτο...
Σοφάκι μου αστέρι... πώς είσαι??? έχουμε κανα νέο από το γνωστό θέμα η τίποτε ακόμα?? ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ.. χωρίς πίεση βέβαια αλλά ΠΕΣ ΤΑ ..χιχι
Βρε βρε την Ναταλία.. που κάνει και σκηνές ζηλοτυπίας... πράσινα παπουτσάκια.. θέατρα..βόλτες.. γκουχ.. ελπίζω το πιο ζουζουνιάρικο παιδί του φόρουμ τούτου να είναι καλά!! σου στέλνω ένα πολύ γλυκό φιλάκι μωρό!! είδες ?? δεν έβαλα ''μου''!! μαθαίνω... Ναταλία μου!!
Βάσια μου φιλιά πολλά και γλυκά.. και όσον αφορά την ευχή σου απο το στόμα σου και στου θεού το αυτί..ξέρεις ποσο πολύ το θέλω..οίδωμεν!! εσύ όλα καλά?? η μικρή σου??
Μπαρμπουνάκι μου βαρβάτο.. ένα πουλάκι μου είπε πως προσφέρεις μαγικές στιγμές στις όποιες συναντήσεις ..!!! για προγραμμάτισε καμία και προς τα μέρη μας.. ξέρω είναι δύσκολο... αλλά όχι ακατόρθωτο..και πάρε και τις υπόλοιπες μαζί σου.. ξέρεις εσύ.. ξεσήκωσέ τες..
Νέκκυ μου όλα καλά?? μαθαίνω πως τα καταφέρνεις αψογα έως τώρα και μπράβο σου..!!! α και ωραίο το κόλπο με την Πέμπτη!! Για να το δουλέψουμε λιγάκι!
Ιριδά μου ευχομαι να είσαι και εσύ καλά κουκλίτσα!!
Joanna ελπίζω από guest να γίνεις πρωταγωνίστρια...άντε να μπαίνουμε να εμψυχώνουμε η μία την άλλη.. και γιατί χάνεσαι παρακαλώ?? άντε να τα λέμε τώρα !!!
και κάπου εδώ νομίζω πρέπει να σταματήσω να γράφω γιατι το παραμεγάλωσα το ποστ... μου φαίνεται...
Φιλιά πολλά, καυτά, αλανιαρικά, τσαχπίνικα αλλά από καρδιάς σε όλες τις όμορφες υπάρξεις του φόρουμ,cysters, the R team όπως λέμε dreamteam, και σε όλες τις υπόλοιπες!!
ααα!! κ εγώ καλά είμαι!!
φιλάκια!! Bye bye!! And goodnight or goodmorning!!!