78.2 σημερα, -100, ετσι αργα και σταθερα!:D
Printable View
78.2 σημερα, -100, ετσι αργα και σταθερα!:D
ωραια βαζω στοχο να σε φτασω COnstance μηπως κ ξεκουνηθω. αργα αλλα σταθερα! :D αχ με κουρασε το 8, μακαρι να εξαφανιζοταν ως δια μαγειας!
ελπιζω μετα την πρωτη βδομαδα διαιτα να φυγει...
false alarm.Μετα την τουαλετα -200 τελικα.78.1 σημερα.Καλα παμε ευτυχως.bad μου οχι να με φτασεις, να με ξεπερασεις σου ευχομαι.Aν και νομιζω οτι αν το παρεις αποφαση θα εχεις αποτομη κατρακυλα γιατι ειναι κατακρατησεις αυτα που εχεις επειδη ξεφυγες απο το διαιτολογιο.:)
-600gr!ole ole ole!xixixixi
76.8 xθες
76.4 σημερα
400 γραμμαρια!ηπια βεβαια και ενα λιτρο τσαι χθες δρ κατσος για αδυνατισμα
Litsaki τι ειναι αυτο το τσαι που γραφεις???
μπραζιλ ,ειναι ενα κουτι με μειγμα απο τσαι για αδυνατισμα και λεγεται dr katsos,πινεις 5 ποτηρια τη μερα και λεει οτι χανεις 6 κιλα το μηνα (και 2 να χανεις εδω π τα λεμε καλα ειναι)
κοστιζει 8 ε το κουτι και φτανει για 20 μερες περιπου και το παιρνεις απο καταστημα που πουλαει τσαγια,βοτανα κτλ.
ΥΣ:Περιεχει μονο βοτανα και οχι πρασινο τσαι,το λεω γιατι εμενα προσωπικα το πολυ πρασινο τσαι μ φερνει τρεμουλα και νευρικοτητα.
Και για ποσο καιρο το παιρνεις εσυ? Βλεπεις αποτελεσματα???
ok μια απο τα ιδια και σημερα, με τη διαθεση μου στο ναδιρ και το θυμο μου στο ζενιθ. ευτυχως που δε βρεθηκε κανεις μπροστα μου πρωι πρωι γιατι δε μπορουσα να εγγυηθω την ασφαλεια του. εσκισα τον καταλογο της laredoute (ΒΑΡΕΘΗΚΑ πια το ρατσισμο τους) χορεψα κλακετες πανω στη ζυγαρια χτυπωντας το καντραν με μανια στον τοιχο και τσαλαπατησα τις μπαλαρινες μου που με εχουν πεθανει, αφου δε χωραει το ποδι μου μεσα (ρατσισμος και στα παπουτσια, ελεος πια)
το θεμα ειναι οτι εδω κατι γινεται λαθος και δεν ξερω τι....
γιατι ετσι λουκουμακι αφου πας πολύ καλα!λογικο ειναι να κολλησεις καποιες μερες κ μετα ξαφνικα θα δεις τσουπ!κατω η ζυγαρια!
σ' ευχαριστω σεμι μου για τη συμπαρασταση και ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε σενα και σε ολα τα κοριτσια για την επιμονη τους, ειτε εχασαν ειτε οχι. το παλευω, το σιγουρο ειναι οτι δεν υποχωρω, οπως αλλες φορες...
Κοριτσια κι εγω μαζι σας στον πολεμο εναντιον του 8. Να φυγει το μ@λ@κισμενο και να μην ξαναρθει. Εγω ζυγιζομαι βεβαια καθε Τριτη, οποτε την αλλη Τριτη θα εχω νεα. Αχ, ποτε πια 8.
+1400 σήμερα yeaaaah xaxaxa
αναμενομενο, αλλα σημερα εχουμε μονοφαγια και ολα οκ ;)
εχασα 2 κιλα απο την προηγουμενη τεταρτη(6 μερες ουσιαστικα) με το τσαι και διατροφη.
για μενα ειναι παρα πολλα αφου συνηθως εχανα μισο κιλο με το ζορυ μονο με διατροφη
τα ίδια πάλι σήμερα....έχω πρόβλημα με δυσκοιλιότητα...τι μπορώ να κάνω?
litsaki28 τι γεύση έχει το τσαι αυτό? πίνεται?