Quote:
Originally posted by Ciciliana
Σκέφτομαι πόσο μα πόσο θλίψη μου δημηουργέί πλέον να έχουμε έναν και μόνο στόχο στη ζωή μας, να χάσουμε δλδ τα κιλά..
να πασχίζουμε να φτάσουμε 10 και 15 κιλά κάτω απο το ύψος μας, να μας κυριεύει ένα νούμερο!
να λέμε οτι δεν αξίζουμε τίποτα μόνο και μόνο για λίγα κιλά παραπάνω.
και πόσο σιχαίνομαι που γίνεται αυτό το πράγμα στη γυναίκα, η κοινωνία "χτυπάει" τη γυναίκα σε αυτό το κομμάτι, είναι άθλιο την υποβιβάζει τόσο!
δε μπορώ να καταλάβω πως το αφήνουμε και γίνεται αυτό μέσα μας..
και φυσικά συνεχίζουμε να πιστεύουμε και να κάνουμε αυτοκριτική και η αυτοεκτίμισή μας να σχετίζεται ΑΜΕΣΑ με μια ΚΩΛΟΖΥΓΑΡΙΑ με ένα ΚΩΛΟΝΟΥΜΕΡΟ ΓΜΤ!
Λές και είμαστε κυριολεκτικά κρέας.... βάζουμε το κρεατάκι πρωί πρωί στη ζυγαριά...μμμμμμ......."πόσο ζυγίζει?? αα...!! είναι παχύ 70 κιλά!!"
που να βγείς με τόσα κιλά έξω. δεν εξίζεις ούτε πακιστανός να σε κοιτάξει!
όταν είσαι χοντρός αποφεύγουν να σου μιλήσουν, σε κατακρίνουν συνέχεια λόγω του βάρους σου..(πχ αν τρακάρεις ο άλλος θα πεί ά τη χοντρή!) συνέχεια λένε "α! η χοντρή" , "¨ε.. δε θυμάσαι μορε... εκείνη η χοντρή"
Ενω την αδύνατη θα την πούν εκείνη η ομορφούλα.... με το ωραίο σώμα
Ενώ αν η άλλη είναι 50 πωπω κουκλάρα!
αν είναι 50, σημαίνει οτι είναι όμορφη, οτι είναι έξυπνη, οτι είναι αστεία, οτι δεν έχει κανένα πρόβλημα, οτι είναι καλή στο κρεβάτι κλπ..κλπ..
κ να μη πω το άλλο μολις χάσεις κιλά..ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ σου φέροντε τόσο μα τόσο γλυκά ευγενικά που κοντεύω να κανω εμετό απο τόση "¨καλοσύνη"....
όλοι ξαφνικά σε θυμούντε , σε κερνάνε, σου κάνουν χάρες κλπ....
Τα σκεφτόμουν όλα αυτά που σκέφτοντε πολλοί άντρες (όχι όλοι) και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.
Μου προκαλούν εμετό όλα αυτά
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ! Τραγικό! Είχα κάνει ένα παρόμοιο ξέσπασμα σε άσχετο θέμα (στη δίαιτα Ατκινς) πριν λίγες μέρες.. Λες και είναι φυσιολογικό να είναι 50 κιλά μια γυναίκα για όλη τη ζωή της. Αλλά με τα πρότυπα που μας προβάλλουν από τη μέρα που γεννιόμαστε έχουμε καταλήξει σε αυτά τα χάλια. Θύματα των ΜΜΕ. Λες και αυτά που βλέπουμε στα περιοδικά είναι αληθινά. Φουλ στις πλαστικές, τα ναρκωτικά και τις υπερβολές, για να μην αναφέρω το photoshop και τις υπόλοιπες τεχνικές ανάδειξης των οργίων που θεοποιούμε. Να ευχόμαστε να είχαμε λεφτά να μας πετσοκόψει ένας γιατρός, εμείς οι πολιτισμένοι του δυτικού κόσμου. Επίσης, ενώ μας πλασάρουν ανορεξικά πρότυπα, μας δίνουν ένα κάρο μεταλλαγμένα, γεμάτα λίπος και ανθυγειινά προιόντα στα περίπτερα, στα σούπερ μάρκετ, παντού. Κι ενώ έχω κατανοήσει όλα αυτά, έχω "νοσήσει" όπως οι περισσότεροι στο φόρουμ για αυτά τα 10 (λιγότερα ή περισσότερα για άλλους) κιλά κάτω. Πως το λένε αυτό τώρα? Μαζοχισμό? Τρέλα? Ηλιθιότητα? (Δε μιλάω φυσικά για όσους έχουν θέματα υγείας.) Δεν ξέρω γιατί τόση κοινωνική πίεση για αυτό το θέμα.. Αλλά με τόση ενέργεια και σκέψη που έχω καταναλώσει για 10 κιλά θα μπορούσα να είχα χτίσει το 8ο θαύμα του κόσμου!