-
Και εγώ μην νομίζεις, δικαιούμε 2 κομμάτια μου είπε η διαιτολόγος, εγώ θα φάω μια κουταλιά απο την καθεμιά γεύση, δηλαδή αντε στο σύνολο 1 κομμάτι?
και την υπόλοιπη θα την μοιράσω!!! Γιαυτό και την κάνω 3 διαφορετικές γεύσεις, γιατί έχει ιδιότροπους!!!!
-
:love::love::love::love::love::love::love::love::l ove::love::love:
τι να κανουμε?????????????????μπρος στα καλη.................:D:D:D:D:D:fake sniffle::fake sniffle::D:D:D:D
-
Τα αφεντικά μου δεν μιλιούνται!!!! Ειδικά η αφεντικίνα, ούτε καλημέρα δεν μου είπε!!!!! χαχαχαχα
-
χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχ αχχαχαχα
καλα βρε πωλινακι μου μην μου στεναχωριεσαι:crazy::crazy::crazy::cr azy::crazy:
-
Ax βρε polinaki τι μου κανεις τωρα μπορεις να γραψεις την συνταγη με την τουρτα? Κ την εκτελεση?
-
Πια από τις 3 τούρτες? είναι 3 πατοί η τούρτα μου!!!!! Κοίτα, επειδή κάνω πειράματα, περίμενε να την φτιάξω, να σας την δείξω και πως θα είναι και μετά σας δείνω και τις συνταγές, οκ?
-
Δεν ξερω αλλα αυτος ο πατος που το ονομαζεις δουκισσα κατι μου κανει πρεπει να ειναι τελεια
-
Είναι είναι, αλλά όλοι οι πατοί είναι υπέροχοι!!!
-
Αχ Πωλινα μας χρυσοχερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
-
αδαμαντιααααααααααααααααα ααα εισαι φβ ???
-
Πολινακι τι ευχάριστα διάβασα?βρήκες καινουρια δουλειά?άντε καλή αρχή αν κάνεις και μην σκοτίζεσαι και πολύ για τα πρώην αφεντικά σου! και για την ζυγαριά μην αγχώνεσαι αφενός θα κατέβει μια και καλή και αφετέρου αφού χάνεις πόντους μια χαρά πας!
-
Ναι αγγελουδάκι μου, βρήκα άλλη δουλια, με πολύ πιο ψιλό μισθό, και με 37,5 ώρες την βδομάδα αντί για 40 που ειναι εκει που ειμαι τώρα!!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου καλή μου!!!!
Χάνω και πολλά μαλιά....... Θα πήγαινα νοσοκομείο την Παρασκευή αλλά άλλαξα το ραντεβού της διατροφολόγου για τις 16 του μήνα, γιατί δεν θέλω να βρίσκουν αφορμές να πουν να η Πωλίνα έδωσε παραίτηση και βάζει άδιες για να παει στους γιατρούς την.... Πρεπει να παω να δουμε τι θα κάνω με τα μαλιά.....
-
Καλημέρα!!!!!
Σήμερα τελευταία μέρα στην ηλικια των 27.... Τα συνεσθήματα αναμηκτα... Από την μια χαρά, που έχω γενέθλια, από την άλλη στεναχώρια που μεγαλώνω ακόμη ένα χρόνο και νιώθω πως δεν κατάφερα κάτι ουσιώδες στην ζωή μου....
-
Χρόνια πολλά Πωλίνα μου!
Η απώλεια των μαλλιών θα σταματήσει μόνη της σε λίγες βδομάδες, μόλις βρει ο οργανισμός τις ισορροπίες του. Βιταμίνες και συμπληρώματα που μπορεί να σου δώσει κάποιος δερματολόγος δεν θα έχουν αποτέλεσμα, είναι φυσιολογικό αποτέλεσμα της απώλειας βάρους και θα επανέλθει. Όπως θα επανέλθει και η ψυχική ηρεμία, γιατί μια ψιλοκατάθλιψη την βγάζεις! ʼκου δεν έχεις κάνει κάτι ουσιώδες! Τι είχες να κάνεις; Να πάρεις το νόμπελ λογοτεχνίας, Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα; Έχεις τον άγγελο σου, την οικογένειά σου, την υγεία σου, μια καινούρια δουλειά με μεγαλύτερο μισθό και καλύτερες συνθήκες και την βεβαιότητα ότι η εξωτερική σου εμφάνιση βελτιώνεται μέρα με τη μέρα! Αυτά είναι πολύ σημαντικά, και πολλοί στην ηλικία σου δεν τα απολαμβάνουν. Και είσαι και χρυσοχέρα! Αν σε βάλουμε λίγο ακόμη στα μεράκια, ίσως σε πείσουμε να αναζητήσεις δουλειά ως σεφ σε κάποιο ακριβό εστιατόριο!
-
Δεν έχω καταφέρει ακόμα να τελειώσω τις σπουδές μου..... Αυτό που το πας? και να δούμε πότε θα μπορέσω να τις τελειώσω.....
Εγώ θέλω όσο τίποτα άλλο στον κόσμο να δουλέψω ως σεφ, αλλά πιος θα με πάρει χωρίς πτυχίο? Κανείς..... Είναι ένα όνειρο που θα παραμείνει όνειρο....
Μόνο αν καταφέρω να τελειώσω τις σπουδές μου, και πάρω τον μισθό των 3000+ που θα μπορώ άνετα να πάρω, και κάνω ένα βραδυνό πτυχίο για μαγειρική, ίσως καταφέρω να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα.