Ας μην πάθαινα dumping και θα χτυπούσα και κανένα γλυκάκι και εγώ Γλαύκη μου!!!!!!!!!!! Αλλά το άτιμο καραδοκεί σε μένα τουλάχιστον :puzzled:
Με μπαι πας πως και δεν παθένεις εσύ?
Printable View
Ας μην πάθαινα dumping και θα χτυπούσα και κανένα γλυκάκι και εγώ Γλαύκη μου!!!!!!!!!!! Αλλά το άτιμο καραδοκεί σε μένα τουλάχιστον :puzzled:
Με μπαι πας πως και δεν παθένεις εσύ?
Ούτε το dumping ούτε η κακοσμία με κρατάνε μακρυά από τη ζάχαρη! Όσο υπάρχει το sweet and balance ή η στέβια, δεν υπάρχει πρόβλημα θρόνου ή ζαλάδας, αλλά έχω παρατηρήσει πως πια δεν με εμποδίζουν οι ενοχλήσεις από τις παρασπονδίες. Με αυτά και με αυτά, περιμένω άγρια κατσάδα από τον καθηγητή στην επανεξέταση γιατί η ζυγαριά δείχνει συνεχώς προς τα πάνω - δεν τολμώ να δω πόσο έχει ανέβει, αλλά νιώθω πως έχω αλλάξει νούμερο από πέρυσι...
ααα άμα λες για γλυκά με ασπαρτάμη και στέβια κλπ και εγώ τρώω τέτοια...απλά κανονικά γλυκά δεν μπορώ να φάω με ζάχαρη...κανονικό και ισχυρό νταμπινγ παθένω δυστυχώς που κρατάει 3 με 4 ώρες...
Ας γράψω το σημερινό
πρωί ζαμπον γαλοπούλας και γκουντα
ενδιάμεσα ενα τυροπιτάκη σπιτικό (απο τα χεράκια μου)
μεσημεριανό ένα κολοκυθάκη γεμιστό
απογευμα ενα κεφτεδάκη την ώρα που τα τηγάνιζα. έφτιαξα τόστ αλλα εφαγα δυο μπουκιές και δεν το ήθελα μετά ενιωθα χορτάτη οπότε χτύπησα μετα απο κάνενα 2 ωρο τον κεφτέ :rolleyes:
βραδυ εφαγα ενα τυροπιτάκη και καρπούζι μου κάθησε εξερετικά καλά εώς και φανταστηκά ;)
στα ενδιάμεσα ήπια ενα ποτίρη Ice tea και χυμό ανανά
αντε να αρχισω να γραφω και εγω εδω μπας και ξεκολησω και παω πιο κατω!
ξερω βασικα πρεπει να πινω πολυ νερο αλλα το ξεχναω απο αυριο λοιπον θα γραφω τι τρωω και ποσο νερο πινω! να δω θα τα καταφερω??
Νινα σοβαρολογεις οτι μονο αυτα τρως?Κ ζεις? θα φριξετε αν σας πω τι τρωω!
Εγω εδω κ 1-2 εβδομαδες εχω πιασει το στοχο μου δηλ τα 75 κιλα κ λογω χαλαρωσης δεν θελω να παω κ πολυ πιο κατω.Θα σας πω τη εφαγα σημερα που ηταν μια σχετικα καλη ημερα απο αποψη γλυκων αλλα εχει λιγη πρωτεινη.
Πρ:μια φρυγανια με ενα κομματι γραβιερα λαιτ.
Δεκ:Ενα γιαουρτι με μιαμιση κουπα κερασια κ μια μικρη γωνια ψωμι.
Μεσ:ενα βαθυ πιατο φακες,3 μπουκιες κοτοπουλο,μια μεγαλη φετα ψωμι κ ενα ποτηρι κρασιου μπυρα.αργοτερα 3 βερυκοκα.
Απογ:Ενα γιαουρτι με μια μπανανα,μισο παξιμαδι ολικης,ενα κρητικο σκαλτσουνι κ 3 κουφετα.
Βραδ:θα φαω σαρδελλα ψητη στο φουρνο κ δεν ξερω τι αλλο.
οκκκκ ήρθα και εγώ :D Γλαύκη μπράβο για την επίτευξη του στόχου σου,ελπίζω να μείνεις σταθερή εκεί αφού αυτό επιθμείς!
ας γράψω και τα δικά μου
πρωί τίποτα
ενδιάμεσα μισή αγοραστή τυρόπιτα,1 βερύκοκο
μεσημέρι πατάτες τηγανητές,ένα μεγάλο κομμάτι γραβιέρα,ίσως κ 70 γρ,1 βερύκοκο
απόγευμα 1 νεκταρίνι
βράδυ 2 χοιρινά σουβλάκια,μισή πίτα αλάδωτη,1 παιδάκι αρνίσιο
αργόοοοοτερα θα φάω μισό σουβλάκι (προσπαθώ να τρώω κατά τις 1 πρωτείνη πριν κοιμηθώ για να αναπληρώνω την ημερήσια ποσότητα )
νερό δεν θα έλεγα ότι πίνω...αλλά πίνω 2 καφέδες την ημέρα κ 2 ποτήρια νερό,1 ποτήρι αναψυκτικό
απο καφεδες και εγω καλα παω και κοκα νερο δεν πινω!
και την τριτη που ηπια αρκετο (ετρεχα ολη την ωρα τουαλετα ) εχθες ημουν ενα κιλο κατω!
αντε μια και μπηκα να γραψω τι εφαγα σημερα
πρωι καπουτσινο με γλυκαντικο
στι; 11 ξανα καπουτσινο με 2 μπισκοτακια χωρις ζαχαρη
μεσημερι ενα μπωλακι μακαρονια με τυρι πολυ και λιγη ντοματα
μετα αρχιζουν τα ομορφα
ενα κομματι σοκολατα με φουντουκια χωρις ζαχαρη σχεδον3 δαχτυλα
μια χουφτα αμυγδαλα μια χουφτα πασατεμπο και λιγες σταφιδες
απογευμα ενα κουλουρακι κανονικοτατο με ζαχαρη
βραδυ εφτιαξα ενα μπουγιουρτνι και εφαγα σχεδον το μισο με μιση φετα ψωμι
εχω πιει μια κοκα και λιγο πριν κοιμηθω δλδ κατα τις 1 θα δοκιμασω να φαω γιαουρτι με μαρμελαδα χωρις ζαχαρη φυσικα! ααααα και νερο καθολου σημερα!
τωρα γεμισα τα μπουκαλακια μου και τα εβαλα στο ψυγειο !
ξεχασα το μεσημερι καμμια δεκαρια πατατες τηγανιτες κ μισο κουτι κοκα zero κ το απογευμα αργοτερα μια χουφτα γυρω στα 15 αμυγδαλα.Το βραδυ μαζι με τα ψαρια μισο παξιμαδι,Νερο πινω γυρω στο 1 με 1,500 λιτρο κ περισσοτερο τωρα με τη ζεστη.Το χειμωνα ομως δεν επινα πολυ.
Ιωαννα μου νομιζω οτι εχεις αρχισει να τρεφεσαι κανονικα!Εσυ γοργονιτσα δεν τρως καθολου πρωτεινη!Πρεπει να την αυξησεις!
καληνυχτα κ καλη συνεχεια σε ολες μας!
καλημερα!
Γλαυκη μου ετυχε εχθες! συνηθως τρωω πολυ παραπανω πρωτεινη!
κοίτα κανονικά έτρωγα πάντα,τουλάχιστον όποτε είχα ρωτήσει μου είχαν πει όλα οκ,όσο εγώ μπορώ όποτε μπορώ κ οι εξετάσεις μου πάντα ήταν μια χαρά απλά πλέον τρώω πιο μεγάλες ποσότητες από ότι έτρωγα πριν μερικούς μήνες αλλά αυτό εξαρτάται κ από την ημέρα!συνήθως χάνω 1-2 γεύματα της ημέρας αλλά δεν με αγχώνει αυτό :)
τελικά χτες βράδυ αντί για το μεσονύκτιο σουβλάκι έφαγα 2 μικρά νεκταρίνια κ νάνι :cool2:
σήμερα
πρωί : 1/3 κούπας γάλα με μπόλικα φίτνεςς
ενδιάμεσα : σουβλάκι
μεσημέρι : μία κούπα μακαρόνια,1 τόνο,λίγη ντομάτα όλα τουρλού σε ένα πιάτο
απόγευμα : μπανάνα
βράδυ : ακόμα άγνωστο!
Quote:
Originally posted by Γλαύκη
σημερα που ηταν μια σχετικα καλη ημερα απο αποψη γλυκων αλλα εχει λιγη πρωτεινη.
Πρ:μια φρυγανια με ενα κομματι γραβιερα λαιτ.
Δεκ:Ενα γιαουρτι με μιαμιση κουπα κερασια κ μια μικρη γωνια ψωμι.
Μεσ:ενα βαθυ πιατο φακες,3 μπουκιες κοτοπουλο,μια μεγαλη φετα ψωμι κ ενα ποτηρι κρασιου μπυρα.αργοτερα 3 βερυκοκα.
Απογ:Ενα γιαουρτι με μια μπανανα,μισο παξιμαδι ολικης,ενα κρητικο σκαλτσουνι κ 3 κουφετα.
Βραδ:θα φαω σαρδελλα ψητη στο φουρνο κ δεν ξερω τι αλλο.
γιατί θεωρείς πως έχεις φάει λίγη πρωτείνη?έφαγες γραβιέρα,2 γιαουρτάκια ,λιγο κοτοπουλακι και σαρδέλες
λοιπον τα χτεσινα
πρωι 2 καφεδες και 2 μπισκοτακια χωρις
μετα 2 παξιμαδακια με 4 ελιες και εν κομματι τυρι
μεσημερι λουκανικο ψητο μελτζανες τηγανητες πατατες και τζατζικι
απογευμα ενα κομματι γλυκο ψευτοεκμεκ
βραδυ 2 κοματια πιτσα
1χουφτα πασατεμπο και 10 αμυγδαλα
και καμποσα κερασια
ολη μερα 1 λιτρο νερο!
Καλημερα!αποφασισα να πεσω μερικα κιλα ακομη κ ισως να φτασω τα 70 για να εχω ΔΜΣ κατω απο 25 αφου τωρα βγαινω με 25,95 δηλ με πρωτο βαθμο παχυσαρκιας.
Η διατροφη μου εχθες ηταν:
Πρ.μια φρυγανια ενα κομματι γραβιερα λαιτ ενα βερυκοκο.
Δεκ.ενα γιαουρτι με μιαμιση κουπα κερασια.
Μεσ.4 γιουβαρλακια μεγαλα με ντοματα κ 2 μπουκιες ψωμι.
Απογ.ενα γιαουρτι με μια μπανανα κ ενα βερυκοκο.Αργοτερα 7 αμυγδαλα ωμα.
Βρ.4 γιουβαρλακια παλι κ αργοτερα 3 παξιμαδακια κ 2 σοκολατακια με ταχινι μελι καρυδι σουσαμι ολα σπιτικα.