στα γαλλικα, La petite mort σημαινει μικρος θανατος και ειναι συνωνυμο του οργασμου...
Printable View
στα γαλλικα, La petite mort σημαινει μικρος θανατος και ειναι συνωνυμο του οργασμου...
Ούτε αυτό το ήξερα! Μήπως γνωρίζετε και γιατί το φιλί το λένε γαλλικό; Πάντα είχα αυτή την απορία!
Gypsy Cello επιασες αγαπημενο θεμα τωρα, καθοτι οχι μονο λατρευω Γαλλια αλλα τρελενομαι για γλωσσοφιλα, μπορω να το κανω για ωρες, τα υπολοιπα μου φαινονται λιγα! ο τροπος αυτος που φιλας με τη γλωσσα μοιαζει παθιασμενος, και ισως λιγακι "βρωμικος" για καποιους. οι Γαλλοι γενικα σε οτι κανουν βαζουν πολυ παθος, ειτε ειναι η τεχνη, ειτε οτιδηποτε. και στο σεξ λοιπον παθιαζονται, γουσταρουν και το βρωμικο (θυμαμαι μαλιστα οτι οι γυναικες δε ξυριζαν ουτε τις μασχαλες και τα ποδια τους), μεχρι και τις διαστροφες! ειναι πασιγνωστος αλλωστε κι ο ντε Σαντ απο εκει. οποτε ισως εχει καποια σχεση ολο αυτο...
Τώρα από περιέργεια, σε σας τους άντρες δεν ενοχλεί τρομερά η αξύριστη μασχάλη ή γάμπα; Απορώ πως το εφάρμοζαν; Γιατί το φωτάκι σου είναι σβησμένο ενώ είσαι οn;
"Το δικαιωμα σου να μιλας ελευθερα δεν συμπεριλαμβανει και την υποχρεωση μου να σε παιρνω στα σοβσρα!"
Οι κρίσεις εξυπνάδας δεν με απαλλάσσουν από την ηλιθιότητα.
ΚΑΙΡΟΣ Ν' ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ. (όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!)
ΕΥΦΥΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΝΟΗΣΗΣ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΩΝ.
Εγω καλαταβα !!! Σχετικα με το παραπανω με τους Γαλλους ναι το χω ακουσει κι εγω αυτο με τις διαστροφες κ οτι γουσταραν το βρωμικο, κ οι γυναικες ηταν αξυριστες κ για να μην βρωμανε εβαζαν κολονιες, εξ ου κ απο κει προηλθαν οι πιο γνωστες μαρκες σε κολονιες.. (ασχετο αυτο.!!)
να'σαι καλα Lacrymosa που με συμπληρωνεις. και οι κολονιες βεβαια!
Όταν εμφανίζεται ο άρχοντας της καρέκλας ολοι οι υπόλοιποι ξαπλώνουν.
Ακόμα και στην πιο άνιση μάχη πάντα υπάρχει μια έστω απειροελάχιστη πιθανότητα νίκης του πιο αδύναμου. Δηλαδή πρίν να γίνει η μάχη δεν είναι δυνατόν να υπάρξει νικητής.
Το πιο σιωπηλό ζώο είτε είναι το πιο άγριο είτε το πιο χαζό.