Originally Posted by
blackbird
Είχα αναγκαστεί για ένα διάστημα (ενός μήνα αν θυμάμαι καλά) να ζήσω στο ίδιο σπίτι με εκείνον. Ευτυχώς δούλευα αλλά έτρεμα την στιγμή που θα μέναμε μόνοι οι 2 μας. Δεν ήξερε κανείς τίποτα ούτε μπορούσα/ήθελα να πω. Μου μιλούσε κανονικότατα άνετος και πάντα έκανε πρόστυχα σχόλια. Τότε ήταν καλοκαίρι και ήταν όταν είχα σταματήσει να αραιώνω τις συνεδρίες με την ψυχολόγο (και λόγω δουλειάς) αλλά θυμάμαι που τις έστελνα e-mail και της εξήγησα την κατάσταση. Επίσης δεν θυμάμαι να μου είχε δώσει συμβουλή. Μάλλον ούτε εκείνη δεν ήξερε τι να μου πει. Μου είπε απλά να προσέχω και να αποφεύγω όσο γίνεται την παραμικρή επαφή μαζί του. Παρά τον φόβο, την ανησυχία και όλο αυτό που λέμε "ξύνω την πληγή", είχα συνηθίσει το γεγονός να βρισκόμαστε στον ίδιο χώρο (είτε μόνοι, είτε με άλλους) και κανείς να μην γνωρίζει τίποτα. Δεν ξέρω αν πρέπει να του πεις κάτι ή να ξέρει πως θυμάσαι, νομίζω πως δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Πάντως εγώ πιστεύω πως δεν είναι κακό να εκτίθεσαι και να νιώθεις ευάλωτος. Είτε εδώ, είτε με τον ξάδερφο. Βλέπεις καλύτερα μέσα σου, πόσο σε επηρεάζουν κάποια πράγματα και πόσο μπορείς να τα αντέξεις. Ίσως είναι μια ευκαιρία να το δεις στην πράξη. Αν φτάσεις στο σημείο που δεν αντέχεις καν να ακούς την φωνή του και πνίγεσαι τότε νομίζω θα αξίζει να το ρισκάρεις να του μιλήσεις. Όπως βλέπεις όμως, δεν είμαι η κατάλληλη για να δώσω τέτοιες συμβουλές.