Otan skeftesai einai to kalitero,giati linis ta provlimata,to mialo kai I skepsi einai voithoi kai oxi exthroi
Printable View
Ean peis ston eafto sou fraseis opos p.x ego to extisa anaforika me to oikima pou stegazesai,ego p.x. otan Leo afti ti Frasi ta provlimata eksafanizontai
[QUOTE=andreas86;1193750]Δεν την παλεύω, δεν γίνεται εκεί που είμαι καλά να έρχονται μέρες και να είμαι File exeis ipoxreosi ston eafto sou na vreis Kati na se tarakounisi alla gia megalo tarakounima milame kati se ilektrosok
[QUOTE=Κύκνος;1225446]:)
Τότε να μου μιλάτε σήμερα για να περάσουν οι πρώτες ώρες που είναι δύσκολες... Πιστεύω πως αύριο θα είμαι κάπως καλύτερα...
Εσύ όταν λες ότι το συνηθίζεις γρήγορα, εννοείς ακόμα και την ίδια μέρα; [/QUOT
Kalo einai na eisai esi pou na dineis voitheia kai oxi na zitas p.x. na sou milane na eisai aftofoti kai ouxi eterofoti,na eisai aneksartiti
julsgroidt είσαι πολύ σαφής άνθρωπος. Πρέπει να γράψεις δοκίμιο.
Αισθάνομαι απαίσια. Ο ξάδερφος μου παντρεύεται και είναι περίπου 27 χρονών, η ξαδέρφη μου έχει ήδη παντρευτεί κι εγώ τριγυρίζω στα τρελοκομεία με ψυχοφάρμακα και μαλακίες χωρίς να βλέπω μέλλον στη ζωή μου. Ο γάμος για εμένα μου φαίνεται κάτι το ουτοπικό. Και ζηλεύω και στεναχωριέμαι που εγώ τα πήγα σκατά σε αυτή τη ζωή.