...η αληθεια ειναι πως δεν ξερω....αλλα αμα σου λεει μια εβδομαδα στο κρεββατι.....εε ποσο κραταει η περιοδος....αρα δια της επαγωγικης μεθοδου...μαλλον δεν σηκωνοταν...:)
Printable View
καλα καταλαβα ποσο θαυματουργη ειναι!! Ενταξει, βαλεριανα it is, και θα σας πω τα αποτελσματα! Αυριο κιολας πρωι πρωι θα παω να προμηθευτω να βρασω και να δοκιμασω!!!!!! Εκανα ριμα???
αφιερωμενο!!
http://www.youtube.com/watch?v=0WLd1_9Ae2s
οχι εχουν μεγαλη περαση τα αλητοπαιδα!!
Το πιο αντισυμβατικο πραγμα που ξερω εγω...ειναι να εισαι σταθερος στις ηθικες σου αξιες (πραγματικης και οχι τρεχαμενης ηθικης) ακομα κι οταν ο κοσμος γυρω σου καταρρεει...πουλιεται κι αγοραζετε....εξαργυρωνει και μεταποιει........ :)
αρκουδομαγκες οχι!! Not my kind!!!!!!
τι λέτε εδώ;
α οκ φλουκ
πρέπει να βρω λίγο χόρτο
να πάρω και μια τεκίλα
δεν είμαι καλά
Αισθανομαι μια απογητευση απο καποιους σκαρτους ανθρωπους που με φτηνα κολπακια προσπαθουν να σου τη βγουν ενω εσυ ετρεχες γι'αυτους σαν τον μαλακα! Απλα, κριμα...
Αλλα και η Αλια μυαλο δε βαζει, καλα να τα παθει λοιπον!
ναι...χαλαρωσε τομυ...
βασικα ψιλοχαλια η μερα σημερα.... :(
εγω ειμαι μια χαρα παντως!! το μεσουλιντ ειναι καλλυτερο απο ντοπα!!!!! το εχω πει πολες φορες!!!! χαχαχα!! Εδω και ωρα αγαπω ολο τον κοσμο! Ολα ειναι τελεια και ευχαριστα, και χαμογελαω!!!! Βλεπω γυρω μου πεταλουιτσες, καρδουλες και ροζ συννεφακια!!!!!! Αχ τι ωραια που ειναι η ζωηηηηηηη!!!!!!!!!!!!
εγώ λέω να κάνουμε κανα χόρτο
τότε να δείτε πόσο ωραία φαίνεται η ζωή
α και να ακούμε Bob Marley
Μπαα δε χρειαζονται ξυλο αυτοι, πληγωμενοι ανθρωποι ειναι κι αυτοι αλλα ετσι οπως αντιδρουν σε φερνουν στα ορια σου! Δεν ειμαι και μηχανημα να μη νιωθω οσο κι αν το νομιζουν μερικοι!
Σ'ευχαριστω παντως καλε μου για την προσφορα :) Προσπαθησε ομως να ηρεμησεις κι εσυ!