-
Θα σε σοκάρω Τζίνα μου, αλλά αυτό μπορείς επίσης να το τσεκάρεις από το πρώτο ραντεβού! :saint:
Διακριτικά, ώστε να μπορείς να απομακρυνθείς έγκαιρα, σε περίπτωση τριχοθύελλας!
Γενικώς κινδυνεύουμε σε περίπτωση αφαίρεσης ρούχων.. Σκέψου ότι η τρίχα μπορεί να είναι και το λιγότερο. Τι γίνεται όταν διαπιστώσεις, αφού το προχωρήσεις εννοείται, ότι ο τύπος πάσχει από μικρολαλαγγίαση? Εκεί να σε δω!
-
-
Ευχαριστώ, καλή σας νύχτα, χωρίς εφιάλτες γεμάτες από λαλάγγια Νο 1/2!
-
Η αληθεια ειναι οτι σαν ντεζιρενιες δεν ειδαμε κ χαιρι.Κανταδες,ανθισμενες αμυγδαλες,μες στον ρομαντισμο σε βρισκω χαρα μου!Ονειρα γλυκα.Αποψε να μου κοιμηθεις ομορφα...
-
Αυτο ειναι θριλερ Σαμανθα!Πραγματικο θριλερ!Αντε να σου τυχει....Οχι μπαλνταδες κ καθρεφτες!Δεν παιζωσαστε ομως!
-
ουφ άργησα να μπω και δεν σας πέτυχα κοκόνες τριχωτές! :lol::lol::lol:
Αβάκι το μήνυμα μου με την πρόταση ταινίας το είδες; Θέλω εντυπώσεις...αν και με τόση πολυλογία μάλλον θα πρέπει να το αναζητήσεις κάνα δυο σελίδες πίσω :lol::lol:
-
Καλώς την Έλλη την αργοπορημένη. Γυμναστηριοσιαζόσουνα πάλι; :lol:
-
Σήμερα έκανα κάτι σουτζουκάκια χάρμα! Πως κατάφερα να σταματήσω στα δύο και να μην πλακώσω όλο το ταψί η καρδούλα μου το ξέρει!!! Αν και ακόμη τα φλερτάρω αλλά λέω και αύριο μέρα είναι :).
Τώρα πως γίνεται σε μία κουβέντα να συνδυάζονται οι καντάδες, τα προξενιά, οι τρίχες πάσης φύσεως και τα λαλάγκια νομίζω ότι σε αυτό μόνο εμείς έχουμε αυτή τη ικανότητα! :lol::lol::lol:
-
Γλαύκη με αφορμή το ταξίδι σου στη Θεσσαλονίκη σκέφτηκα να παίξουμε ένα παιχνίδι όταν θα πας εκεί. Θα γράφετε από έναν υπολογιστή στο τόπικ εναλλάξ χωρίς να ξέρουμε όμως ποιά γράφει τι και εμείς θα προσπαθούμε να σας βρούμε.
-
Μπα Τζίνα μου έκανα κοπάνα τελικά :punk: για να μαγειρέψω τα σουτζουκάκια! Έκανα κακό προγραμματισμό με τις ώρες μέσα στην μέρα και δεν πρόλαβα! Από τότε που έμεινα άνεργη πάσχω από κακή διαχείρηση χρόνου, όσο πιο λίγα πράγματα έχω να κάνω τόσο πιο δύσκολα τα βγάζω εις πέρας χρονικά :crazy: Μην τα ρωτάτε πως γίνεται είναι ανώμαλο το ξέρω αλλά μάλλον λειτουργώ καλύτερα υπό πίεση παρά υπό χαλάρωση :lol::lol::lol:
-
Πάει θα ξεχάσω κι αυτά που ξέρω! Μαρή Έλλη τι δουλειά έχουν τα σουτζουκάκια στο ταψί; Διακοπές πήγαν; Και η σάλτσα θα κάνει check in αύριο;
-
:lol::lol::lol:
Εγώ στο ταψί ξέρω να τα κάνω ή για την ακρίβεια σε γάστρα. Πλάθω τα σουτζουκάκια τα βάζω για ψήσιμο και μετά από λίγο αφού σφίξουν τα περιχύνω με την σάλτσα με το λαδάκι και τα μπαχαρικά και τα αφήνω να ψηθούν κολυμπώντας στην σαλτσούλα τους ;)
-
Βάζω να δω ταινιούλα φιλενάδες μου :)
Σας καληνυχτίζω και σας φιλώ γλυκά και εύχομαι να έχουμε όλες υπέροχα γλυκά όνειρα!
Μία ειδική και πιο γλυκιά καληνύχτα στο Ναταλάκι μας, φιλάκια πολλά αγαπημένη μου εύχομαι να είσαι καλά και να μας σκέφτεσαι γλυκά όπως και εμείς εσένα :)
-
ʼλλο ταψί άλλο γάστρα. Αν είχες πει γάστρα από την αρχή θα είχα καταλάβει και δεν θα αμφισβητούσα τη μαγειρική μου!!
-
Καληνύχτα Έλλη μου και όνειρα χωρίς........σάλτσα (κι αύριο μέρα είναι χιχιχιχι)