Καλημέρα Χριστινάκι μου!!
Printable View
Ανυπομονώ να πάρω άδεια!!! :)
Σκέφτομαι ότι δεν πρέπει να πιστέψω ποτέ ξανά κανέναν στη ζωή μου γιατί στο τέλος η μόνη που πληγώνεται είμαι εγώ...ψέματα, ψέματα, παντού ψέματα...από εδώ και στο εξής δεν πρόκειται να εμπιστευθώ ξανά κανέναν ποτέ...θα το γράψω κάπου να το θυμάμαι για τις στιγμές που θα νιώθω ότι πάω να πιστέψω...
Κύκνε, εγώ πιστεύω ότι για όλα μιλάει η κατάθλιψη, και όχι εσύ. Σίγουρα δεν ζούμε στον καλύτερο κόσμο, αλλά δεν μπορεί όλα να τα βλέπεις μαύρα! Σε αυτό μάλλον φταίει η κατάθλιψη που μάλλον έχεις.
Κι εγώ συμφωνώ με την Χριστίνα!.. Αυτό που φτάνει είναι να πιστεύεις σε σένα! Η εμπιστοσύνη και μόνο στον εαυτό σου, δεν θα σ' αφήνει να πληγώνεσαι
όταν ο άλλος αποδεικνύεται τελικά σκαρταδούρα! Σιγά μην αξίζει να κλείσεις πόρτες και παράθυρα στον κόσμο, επειδή πάντα θα υπάρχουν κι οι ψεύτες!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Τι έγινε καλέ;
Oτι μονο η λογικη με κραταει πια.. μονο... κ αυτη δεν ξερω για ποσο ακομα........................
Body -rocker,νομιζω πως σε οσα ειπα ημουν ξεκαθαρη και οποιος θελει να καταλαβει καταλαβε..........
Περαν τουτου,εχω ενα ανεκδοτακι που ταιριαζει γαντι......
-Μπαινει ενας τυπος σε ενα μπαρ και βλεπει μια γκομενα....την πλησιαζει και την ρωτα...-πως σε λενε κοπελια;
κι αυτη...-τι θες να πεις μ'αυτο;
σκεφτομαι οτι δε φτανει που οι ελληνοβλακες γιναν αθελα τους πειραματοζωα της ευρωπης, πεινανε δεν εχουν να φανε αυτοκτονουν, τους βριζουν κι ολας παγκοσμιως με τη περιβοητη φημη τους σαν τεμπελοσκυλα. να πηγαινεις στο εξωτερικο και μολις ακουνε οτι εισαι γκρικ να σε κοιταζουν καλα καλα μη τους κλεψεις και να σε προσβαλλουν γι'αυτα που δανειστικαν οι πολιτικοι σου. χωρα που εισαι περηφανος να ζεις και θελεις να ανηκεις, οχι αστεια.
Αρχισα να αναρρωτιεμαι αν εχει αρχισει κ μ εγκαταλειπει κ η λογικη μου....................
400 τα 'χεις, αλλά έχεις πολύ άγχος...