Πάω να γουνοξαπλώσω κι εγώ να δω τηλεόραση. Ελπίζω να μη με πάρει ο ύπνος πάλι με πολλά μαξιλάρια όπως έκανα χθές και σηκώθηκα το πρωϊ με αυχενικό. Καληνύχτα κορίτσια. Φιλάκια.
Printable View
Πάω να γουνοξαπλώσω κι εγώ να δω τηλεόραση. Ελπίζω να μη με πάρει ο ύπνος πάλι με πολλά μαξιλάρια όπως έκανα χθές και σηκώθηκα το πρωϊ με αυχενικό. Καληνύχτα κορίτσια. Φιλάκια.
Τζινα ειναι σιγουρο οτι θα μας καταλαβαινατε απο το υφος της γραφης αμεσως ποιο γραφει ποια.Η Ναταλια με τη λυρικοτητα της η Αβα με το χιουμορ της εγω πεζη τελειως.Για να βαζαμε κ τραγουδια δεν το συζηταμε!Θα μπερδευατε τα δικα μας με της Αβας.
Τα σουτζουκακια που τα κανεις εσυ παιδι μου?οχι σε ταψι,στην κατσαρολα?Τα τηγανιζουμε για πιο γρηγορα κ πανε με σαλτσα στο φουρνο.
Καλημερα! Ελη μου δεν εισαι η μονη, και εγω πριν που δουλευα προλαβενα τα παντα και τωρα τα μισα μενουν πισω!
Γλαυκη μου απο υπνηλια αλλο τιποτα! Χτες κοιμηθηκα απτις 7μιση μιας και ειχε κοιμηθει και ο μικρος! Σημερα πρεπει να μηνω ως αργα γιατι εχω να δειγματισω για μια βαφτιση αυριο μπας και καταφερω να την κλεισω. Τωρα ψινω μπισκοτα και αποψε πρεπει να διακοσμηθουν! Απο εμετους εχω καπιες φορες, αλλα δεν εχω καταλιξει ακομα αγκαλια με την τουαλετα (και ελπιζω πως δεν θα γινει αυτο). Αναγουλες μονο με λαδερα τα οποια και εκοψα τελειως. Αυτα.
Ευχυθειτε μου καλη επιτυχια για τον δειγματισμο αυριο κοριτσια, την χρειαζομαι!
Kαλημερααααα!!!Πωλινα καλη επιτυχια!
Καλημέρα. Πωλίνα καλή επιτυχία στον δειγματισμό σου, εύχομαι να πάνε όλα καλά και να την κλείσεις τη δουλειά. Γλαύκη μου περί σουτζουκίων ο λόγος, όντως τα κάνω στην κατσαρόλα, τα τηγανίζω πρώτα και μετά τα βάζω στην κατσαρόλα στη σάλτσα. Πάντα τα έκανα έτσι αλλά ειδικά τώρα με τις ποσότητες που φτιάχνω το ταψί αποκλείεται εκτός κι αν είναι στρουμφοταψί! :lol: Έξι μικρά σουτζουκάκια έφτιαξα προχτές και το 1/4 από το πακέτο μακαρόνια όπου έφαγα δύο μέρες και έδωσα και στα σκυλιά!
πωλινα μου καλη επιτυχια στο δειγματισμο κ θα σου φτιαξω σκιτσακια να δεις,μονο σε μερικες μερες να συνερθω λιγο.
Που είσαι Έλλη μου να με δεις που σήμερα καταλαμβάνω ακόμα λιγότερο χώρο. :lol: Ένα ακόμα κιλό πέρασε στην ιστορία! Δεν το περίμενα με τίποτα και έλεγα να ζυγιστώ την επόμενη εβδομάδα γιατί είμαι αδιάθετη με πρηξίματα και τα σχετικά. Όταν ξύπνησα όμως, κοιτώντας με στον καθρέφτη (εκτός από τη φρίκη που έπαθα με τα ανακατεμένα μαλλιά και τα αγουροξυπνημένα μάτια χιχιχι) σα να μου φάνηκε ότι ήμουν λίγο πιο αδύνατη. Έτσι ανέβηκα στη ζυγαριά και έκπληξη!! Από τις αμέτρητες δίαιτες που έχω κάνει κατάλαβα ότι η ζυγαριά δεν λέει ποτέ ψέμματα. Όποτε έτρωγα όντως διαιτητικά πάντα κατέβαινε. Κάποιες φορές ίσως κολλούσε για λίγο αλλά κάνοντας δίαιτα πάντα ξεκολλούσε μετά. Ενώ άλλες φορές που τσίμπαγα διάφορα ακατάλληλα για δίαιτα δεν κατέβαινε με τίποτα και το ήξερα κιόλας. Δεν έμπαινα καν στον κόπο να ανέβω στη ζυγαριά γιατί καταλάβαινα από τη διατροφή μου ότι δεν θα είχα χάσει. ʼντε, 10 κιλάκια ακόμα. Τι είναι 10 κιλάκια; Το κάνω κι εγώ σαν το ανέκδοτο με το αλεξίπτωτο "κι αν δεν ανοίξει στα δύο μέτρα;....-έλα μωρέ κι εσύ δύο μέτρα δεν μπορείς να πηδήξεις;" :lol:
Καλημερούδιααααα!
Πωλινάκι μου καλή επιτυχία και χρυσές δουλειές σου εύχομαι!!! :starhit:
Κορίτσια μου με τα σουτζουκάκια πω πω σας καταμπέρδεψα. Έπρεπε να πω ότι είναι εναλλακτικά τα σουτζουκάκια μου καθώς είμαι της υγιεινής και ελαφριάς κουζίνας! Εγώ ποτέ δεν τα τηγανίζω τα σουτζουκάκια. Τα βάζω σε μία γάστρα και τα ψήνω μέχρι να ροδίσουν λίγο και μετά τα περιχύνω με την σάλτσα, το σκορδάκι και το ελαιόλαδο και με κίμινο, πιπέρι, αλάτι και τα αφήνω να ψηθούν. Έτσι αποφεύγω τις λαδίλες. Έχω ευαίσθητο στομάχι και εγώ και ο άντρας μου και δεν τα παλεύω τα πολύ βαριά φαγητά, έχω δυσπεψίες και καούρες. ʼσε που το τηγανητό φαγητό για εμένα είναι γενικά απαγορεύτικό! Μόνο σε ειδικές περιστάσεις μπαίνει τηγάνι σε αυτό το σπίτι! ʼμα σας πω δε τι έβαλα μέσα στον κιμά εκεί είναι που θα σας καταμπερδέψω! :lol::lol: Μέχρι και τριμμένο καρότο έβαλα και βρώμη :lol:
Μου αρέσει να παίζω με τις γεύσεις και να δοκιμάζω και καινούρια πράγματα, με κουράζει καμιά φορά η κλασσική ελληνική κουζίνα την οποία ναι μεν την λατρεύω αλλά θέλω και τις παραλλαγές μου ;).
Ααααααα Τζινάκι μου συγχαρητήρια, άντε μπήκες και στην τελική ευθεία! Εύχομαι με το καλό και η τελευταία δεκάδα αν και αυτή ξέρεις θέλει πιο πολύ προσοχή και σύνεση ;). Τουλάχιστον μπορεί να είσαι άνεργη αλλά είσαι οικονομική :lol::lol:, με τις ποσότητες που τρώτε εσείς οι σλιβάτοι! Στην αρχή είχε πολύ γέλιο όταν πηγαίναμε έξω για φαγητό με την αδερφή μου, έπρεπε να προσπαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Τελικά ενοείται πως είχαμε καταλήξει να πέρνουμε μία μερίδα φαγητό να τσιμπάει η αδερφή μου και εγώ να τρώω το υπόλοιπο :lol:, αν και τελευταία θα ομολογήσω ότι αφού έκλεισε τον χρόνο έχει αυξήσει αρκετά την ποσότητα που τρώει! Δεν τρώει ολόκληρη μερίδα φαγητό ακόμη, και είμαι σίγουρη ότι θα αργήσει να φτάσει εκεί, αλλά καμία σχέση με πριν 3-4 μήνες!
Όντως οι ποσότητες αυξάνονται με τον καιρό. Κι εγώ τώρα που είμαι στους 7 μήνες τρώω περισσότερο από ότι στους 3 μήνες. Δεν με ενοχλεί όμως γιατί δεν πεινάω ακόμα, έχω μόνο την κλασσική πείνα του μυαλού. Δεν δοκιμάζω το στομάχι μου, συνεχίζω και τρώω τόσο όσο χρειάζεται. Δεν έχω παράπονο, ίσα ίσα φοβόμουνα κιόλας γιατί έχω πιει αναγκαστικά και αρκετές σόδες μέχρι σήμερα!! Έχει να κάνει με τον διαβήτη και με το κάψιμο του λίπους που ανεβάζει την οξόνη στα ούρα σε επικίνδυνο βαθμό. Θα μπορούσα να το πολεμήσω με πολύ νερό αλλά δεν μπορώ να πιω πάνω από 2,5 με 3 λίτρα την ημέρα. Οπότε όταν ανεβαίνει ανησυχητικά η οξόνη πρέπει να πίνω σόδα και να τρώω υδατάνθρακες. Από τη μία χαίρομαι όταν χάνω ένα κιλό ακόμα και από την άλλη τρέχω να τσεκάρω την οξόνη που σίγουρα θα έχει ανέβει και να πράξω τα δέοντα για να την κατεβάσω. Έχω κι εγώ τα θέματά μου......Τι τραβάμε κι εμείς οι διαβητικές χορεύτριες!! :lol::lol:
Βρε κορίτσια από χθες μου έρχονται πολλά e-mails που μου λένε το ίδιο πράγμα: Ava has replied to a thread you have subscribed to at Eating Disorders.
To stop receiving these notifications, please login to your user control panel.
You can visit the thread by going to
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...e=461#pid19176
1
Το e-mail είναι το ίδιο κάθε φορά απλά αλλάζει το όνομα μπροστά, μία είναι Γλαύκη, μία Έλλη κ.ο.κ. Ξέρετε τι εννοεί με το please login to your user control panel;; Αφού είμαι συνδεδεμένη. Δεν είναι εδώ και η Ναταλία να την ρωτήσω. Σβήνω όλη την ώρα αμέτρητα ίδια e-mails. Παρακαλώ βοήθεια...
Τζίνα μου δεν το έχω πάθει ποτέ αυτό... για spam το κόβω αλλά πρέπει όντως να μιλήσεις με κάποιον moderator. Τι περίεργο :puzzled:
Όλα εντάξει. Με βοήθησε η Γιώτα και μάλλον λύθηκε το πρόβλημα.
Τζίνα τον διαβήτη τον έχεις πολύ καιρό; Πως προκλήθηκε από παχυσαρκία; Αμάν βρε κοριτσάκι μου τι βάσανο και αυτό. Κάνεις ενέσεις ινσουλίνης;
Συγχαρητήρια Τζινάκι μου! Τέλειααααααααααα!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Που είσαι Έλλη μου να με δεις που σήμερα καταλαμβάνω ακόμα λιγότερο χώρο. :lol: Ένα ακόμα κιλό πέρασε στην ιστορία! Δεν το περίμενα με τίποτα και έλεγα να ζυγιστώ την επόμενη εβδομάδα γιατί είμαι αδιάθετη με πρηξίματα και τα σχετικά. Όταν ξύπνησα όμως, κοιτώντας με στον καθρέφτη (εκτός από τη φρίκη που έπαθα με τα ανακατεμένα μαλλιά και τα αγουροξυπνημένα μάτια χιχιχι) σα να μου φάνηκε ότι ήμουν λίγο πιο αδύνατη. Έτσι ανέβηκα στη ζυγαριά και έκπληξη!!