Σκέφτομαι πως πρέπει επειγόντως να βγάλω εντελώς απ' τη ζωή μου ένα άτομο. Όσο το αναβάλλω, τόσο εκνευρίζομαι.
Printable View
Σκέφτομαι πως πρέπει επειγόντως να βγάλω εντελώς απ' τη ζωή μου ένα άτομο. Όσο το αναβάλλω, τόσο εκνευρίζομαι.
Α γεια σου..! Δικιο εχεις. Θυμαμαι ειχα που ειχα τα δικα μου, βαραγα τα ψυχολογικα μου, ειχα και ποση ωρα να βλεπω τα ορκ και τις ερημιες και τις μουντιλες και τους καπνους και τα γκολουμ. Σταδιαλα :P
Ψυχοπλακωμα χαχαχα
Ενω στο χαρι ποτερ...ε εχει μαγεια βρε αδερφακι μου, ποιος δε θελει μαγεια να ξεφυγει λιγο; :)
To μονο που μπορω να προσθεσω οτι γουστα ειναι αυτα ......το Χαρυ Ποτερ και τον αρχ.των δακτυλιδιων , προσωπικα , τα θεωρω σκουπιδια , εσεις οχι ..... και δεν ειναι θεμα φαντασιας......δεν θελω να προσβαλλω κανεναν .......ο Νονος 1-2-3 μαλλον δεν σας αρεσει , οποτε μιλαμε για διαφορα ιδιοσυγκρασιας .......ας πουμε , ' το πρασινο μιλι ' μαρεσε πολυ , και ηταν φαντασιας ........οπως και το twilight zone .......
Τον Νονό δεν τον έχω δει, τώρα το πράσινο μίλι είναι όντως ωραία ταινία αλλά με στεναχώρησε πολύ και δεν θέλω να την ξαναδώ... :(
Xρόνια πολλά σε όλους-ες :)