Γεια σας κοριτσάκια μου!
Έχουμε και λέμε:
Eli μου, την ταινία την είδα στο σινεμά. Είναι δυνατό να μου ξεφύγει κάτι που περιέχει φαγητό? Πήγα να τη δω πολύ χαρούμενη, γιατί και τα τρία συστατικά της με εκπροσωπούν απόλυτα! Αλλά, δεν σου κρύβω ότι ψιλοαπογοητεύτηκα. Έχει ατμόσφαιρα, αλλά κάπου μαγκώνει, βρε παιδί μου. Μου δόθηκε η εντύπωση ότι το τραβούσαν από τα μαλλιά για να βγάλει αυτό το αποτέλεσμα. ʼσε που εκνευρίστηκα. Είναι δυνατόν η Τζούλια Ρόμπερτς, με τη σημερινή της μορφή, να περπατάει και να τρίζουν τα πεζοδρόμια? Να έχει όλους τους παιδαράδες να σφάζονται στην ποδιά της? Υπερβολικό το βρίσκω...
Πωλίνα μου, καλή, καλή σου επιτυχία! Όλα θα πάνε καλά, το έχεις αποδείξει άλλωστε ότι έχεις ικανότητες και ταλέντο!
Τζίνα μου, μην ανοίγεις κανένα σύνδεσμο! Δεν το βλέπω για καλό. Εγώ ουδέποτε απάντησα σε οτιδήποτε. Μου προκαλούν λίγο φόβο όλα αυτά. Μας παρακολουθούν, βρε παιδιά? Τι στο καλό γίνεται? Τη μια οι κακοπροαίρετοι γράφουν ανοησίες, την άλλη στέλνουν e-mails, πότε θα σταματήσει αυτή η βλακεία? Γιατί δεν μας αφήνουν στην ησυχία μας? Τι διεστραμμένη ευχαρίστηση αντλούν ενοχλώντας τον κόσμο και προσπαθώντας -ίσως- να φορτώσουν τους υπολογιστές με ιούς?