Χαρά μου... Κούκου....
Τρώω τυρόπιτα!!
Printable View
Χαρά μου... Κούκου....
Τρώω τυρόπιτα!!
Ορίστε, φωνάξαμε και ακούστηκαν οι φωνές μας μέχρι την ʼβα. Κάτι είναι κι αυτό.
ʼκουσα και εγώ τις φωνές και μπήκα!
ʼβα δεν φτάνει που τρως τόσο αργά για βράδυ τρως και τυρόπιτα. Μπράβο πουλάκι μου. Θύμησέ μου να μην σου ζητήσω συμβουλές διατροφής!!:lol:
Γύρισα από τη γιορτή ενός Θανάση όπου έφαγα σουτζουκάκι, κουνελάκι, σοκολατάκι και νιώθω ψιλοτύψεις αλλά το παλεύω και μέσα μου βαθιά λέω χέσ%@*&κα, μετά συγχωρήσεως!
Είδες Eli; Είχαμε αποτέλεσμα. Γιώτα δεν μας είπες, έχεις νεότερα για το πότε θα γίνει η επέμβασή σου;
Είμαι γύφτος και το κέφι μου θα κάνω,
και θα φάω ένα πακοτίνι παραπάνω..
http://www.youtube.com/watch?v=7c5c3GxZQYE
Το παρεάκι έφερε πακοτίνια, αλλά δεν τα έφαγα.. Εδώ μέσα δεν πετάμε ποτέ κανένα σκουπίδι. Σολωμός, πχ, ή κάποιο εκλεκτό έδεσμα μπορεί να πεταχτεί χωρίς δεύτερη σκέψη, αλλά... πήρα μία σακούλα και έριξα μέσα τα πακοτίνια από το μπωλ και τα αποθήκευσα!
http://www.youtube.com/watch?v=1EqNkF6RazM
Αυτό ακριβώς θα σου πω Τζίνα μου! Χ....κα, μετά συγχωρήσεως!
Αχ, αυτά τα σουτζουκάκια είναι το φαγητό της εβδομάδας. Γιώτα και με συγχώρεση και χωρίς συγχώρεση καλά κάνεις και χέσ@@@ες. Σιγά το πολύ φαί!
Σήμερα ξαναπήρα το γιατρό (που δεν απάντησε), του έστειλα και μήνυμα (που δεν απάντησε) και γενικά η τελευταία ενημέρωση που ειχα είναι ότι θα με πάρουν από το νοσοκομείο τηλέφωνο.. καλά κρασά δηλαδή. Πάνε 2 μήνες από τη διάγνωση και τον προεγχειρητικό έλεγχο και ακόμη περίμενω να με καλέσουν, ευτυχώς που δεν έχω πόνους ή άλλες ενοχλήσεις.Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Είδες Eli; Είχαμε αποτέλεσμα. Γιώτα δεν μας είπες, έχεις νεότερα για το πότε θα γίνει η επέμβασή σου;
Το ότι δεν έχεις ενοχλήσεις είναι το σημαντικότερο. Η μαμά σου είναι καλά τώρα;
Βρε βρε τα παιδιά μαζευτήκαμε βρε! ʼβα έχω βάλει την αφιέρωση σου "είμαι άντρας" και ο άντρας μου λέει ότι είμαστε νούμερα :lol::lol::lol:
Δίκιο έχει ο άνθρωπος!
Βάλε του και την επόμενη αφιέρωση και θα σου πει να μου κόψεις και την καλημέρα!
Τώρα έβαλα και το τσιφτετέλι :lol::lol: άιντααααα! Αυτό νομίζω δεν θα το αντέξω μέχρι τέλους
:lol:
Μα δεν αντέχεται, έτσι κι αλλιώς! Απλά ήθελα να τονίσω το μέγεθος της γυφτουλιάς μου! ʼκου εκεί να μην πετάω τα ανοιγμένα πακοτίνια!