Στο κατω κατω τοσα καλα εχει αυτη η γενια μεσω των ψηφιακων μεσων που σνομπαρεις που δεν ειχαν οι παλιοτερες...ελευθερη διαδωση πληροφορησης και γνωσης (ορεξη να εχεις να ψαξεις), η οποία παλια ελεγχοταν απο εκδοτες και συγκεντρωμενα οικονομικο-πολιτικα συμφεροντα, τωρα θεωρητικα ο κοσμος ειναι πιο ελευθερος απο ποτε να ΚΡΙΝΕΙ μονος του. Απλα πρεπει να κανει και τον κοπο να ψαξει.
Πραγματα που μπορεις να μαθεις σημερα αν ενδιαφερθεις αλλωτε δεν θα μπορουσες να τα μαθεις ΠΟΤΕ. Θα γερνουσες και δε θα ηξερες οτι υπηρχαν.
Επισης σημερα δεν χρειαζονται μεσαζοντες για την υλοποιηση οποιασδηποτε κοινωνικης δρασης και ειναι πιο ευκολο και πιο δημοκρατικο απο ποτε...βλεπω απειρα ποστ με αδεσποτα για υιοθεσια, ποστ με ιατρικες αναγκες (αιμοπεταλια κλπ)...ποστ για τη διαδωση σημαντικης γνωσης και οχι αυτα που βλεπατε θελατε δε θελατε παλια στη τιβι, ποιος επιασε γκομενο ποιον και ποιος χωρισε. Αυτα δεν τα ελεγχατε, αυτα σερβιραν αυτα τρωγατε. Εχω να δω τετοια μαλακια 15 χρονια. Τωρα διαλεγω τι βλεπω. Βλεπεις ενα ποστ/λινκ και μετα το ψαχνεις περισσοτερο και ανοιγει διαπλατα ενας αλλος κοσμος ολοκληρος μπροστα στα ματια σου. Και μαθαινεις να αμφισβητεις και να ψαχνεις. Οχι, οτι και να πεις δε μπορουσες να το κανεις αυτο παλια, οχι δεν ετρεχε ο μεσος ανθρωπος απο βιβλιοθηκη σε βιβλιοθηκη, μη λεμε οτι θελουμε.
Επισης ποιος σου ειπε οτι οι νεοι προτιμουν τις ψηφιακες σχεσεις; Αλλη κοτσανα τουτη. Επειδη τα ψηφιακα μεσα τους βοηθουν δε σημαινει οτι αντικαθιστουν τις πραγματικες σχεσεις. Ειναι σαν να λεγανε οι γονεις της δικης σου γενιας οτι το τηλεφωνο αντικαθιστα τις πραγματικες σχεσεις -_-
Οσο για το μπουλινγκ να σου πω την αληθεια καλυτερα δυο βλακειες γραμμενες σε μια οθονη παρα σφαλιαρα πανω στη σφαλιαρα που ειχε η δικη σας γενια.
Αμα θες ερευνες μπορω να σου βρω με αξιοπιστες πηγες μαλιστα, που λενε οτι η νεοτερες γενιες και οι εφηβοι ειναι λιγοτερο παραβατικοι απο οποτεδηποτε αλλωτε στην ιστορια. Αυτα τα ροδα τσαντα και κοπανα και η τσογλανο-κουλτουρα ειναι τελειως στο περιθωριο. Ειναι κουλ να εισαι υγιης, καλλιεργημενος και ευγενικος φλωρος περισσοτερο απο ποτε...αυτα τα ολιγα για την ωρα...πηρα φορα αμα θυμηθω τπτ αλλο θα σου πω :P
Α και δε περιμενω να μου απαντησεις, ξερω τι θα πεις... Θα επικαλεστεις την αυθεντια σου λογω ηλικιας και δε ξερετε εσεις οι νεοι και δε τα καταλαβαινω αυτα και εχω δικιο γιατι ετσι :rolleyes: