Αχ Γιωτάκι μου αυτά τα σουτζουκάκια! Έλα να φας από τα δικά μου που είναι και diet ;). Ελπίζω να έχεις νέα σύντομα από τον γιατρό σου κούκλα μου να τελειώνεις και με αυτό τον χαβά. Η μανούλα πως είναι;
Printable View
Αχ Γιωτάκι μου αυτά τα σουτζουκάκια! Έλα να φας από τα δικά μου που είναι και diet ;). Ελπίζω να έχεις νέα σύντομα από τον γιατρό σου κούκλα μου να τελειώνεις και με αυτό τον χαβά. Η μανούλα πως είναι;
Και εγώ τις κάνω αυτές τις γυφτουλιές όπως και χειρότερες! Με τα γαριδοπατατάκια με πιάνει η άπειρη γυφτιά μου! Τα θέλω όλα για μένα και άμα περισσέψουν τα μαζεύω για καμιά δύσκολη στιγμή. Καμιά φορά παίρνω πατατάκια για εμένα και γαριδάκια για τον άντρα μου που του αρέσουν και καταλήγω να τα τρώω όλα εγώ πριν τα πάρει χαμπάρι ο άντρας μου! Έχω θέμα με τα γαριδοπατατάκια απλά δεν μπορώ να τους αντισταθώ! Γι'αυτό και πλέον αποφεύγω να τα φέρνω σπίτι γιατί ποτέ δεν μένουν για πάνω από δύο μέρες ανέγγιχτα!
Παρά λίγο να το ξεχάσω, Eli μου! Να χαίρεσαι την ανηψούλα σου και την αδελφούλα σου! Να τις δεις και τις δυο όπως επιθυμείς! Υγιείς, χαρούμενες, δημιουργικές, να έχουν όλα τα καλά του κόσμου!
Κι εγώ έχω θέμα με όλα τα σκουπιδοειδή. Μην τυχόν και περάσει μπροστά μου κανένα σκουπίδι, σπεύδω να το αρπάξω, μη χάσω!
Υ.Γ. Δεν αναφέρομαι αυστηρά στο φαγητό...
Ααααχ Αβάκι μου γλυκό σε ευχαριστώ!!! Κερνάς πακοτίνια; :lol:
Κερνάω, ναι!!!
Έχω τρεις σακούλες! Δύο που δεν ανοίχτηκαν ακόμη και μία σακούλα με ανοιγμένα.... Για περάστε κόσμε, για περάστε!
Τζίνα τα διατροφικά σεμινάρια είναι αυτά που διαφημίζονται πάνω πάνω στην σελίδα του φόρουμ. Πάω και τα παρακολουθώ από κοντά καθώς ο διαιτολόγος μου είναι αυτός που τα διοργανώνει και πλέον μετά από ένα χρόνο και παραπάνω που συνεργαζόμαστε οι σχέσεις μας έχουν γίνει και φιλικές.
H μανούλα καλά είναι , κοιμάται ήρεμα. Ελάκι, να χαίρεσαι τη Μαριλού σας! Τελικά αύριο δεν θα γνωρίσω τον υποψήφιο που με προορίζει η φιλενάδα μου γιατί κάτι στράβωσε στο πρόγραμμα, από βδομάδα τώρα. Κορίτσια σας αφήνω να κουτσομπολέψετε με την ευχή μου, πάω για ύπνο!
Τέλεια εγώ θα πάρω τις δύο σακούλες τις μη χρησιμοποιημένες και βλέπουμε...:lol:
Καληνύχτα Γιωτάκι μου ευχαριστώ για τις ευχές :starhit:
Καληνύχτα, Γιωτάκι! Δεν πειράζει, άλλα πράγματα έχουν προτεραιότητα τώρα. Ο υποψήφιος ας περιμένει λιγάκι.. Περαστικά στη μανούλα σου!
Καμιά φορά σκέφτομαι ότι έχω πάθει εθισμό με τον φορουμ μας, μιλάμε μπορεί να περνάω και ώρες διαβάζοντας και γράφοντας σε διάφορα θέματα και τόπικ. Αφού σκέφτομαι ότι αν καταφέρω να βρω δουλειά... τι θα κάνω μετά που δεν θα μπορώ να μπαίνω τόσο συχνά, θα γίνω και εγώ μία φορουμοστερημένη! :shocked2:
Έχει πολύ πλάκα! Εγώ έψαχνα θανατηφόρα τραγούδια και ανακάλυψα το παρακάτω:
http://www.youtube.com/watch?v=TO6_H...eature=related
Την ίδια στιγμή το παρεάκι τελείωσε με τα αθλητικά στην τηλεόραση και μπήκε μέσα χωρίς να το καταλάβω.. Μου λέει ξαφνικά "ε, ρε γιούφτο, ε γιούφτο"!
Κάνει μια βόλτα στο δωμάτιο, αμήχανο και μουρμουρίζει μέσα από τα δόντια του "μπαρμ******λα"!
ʼντε πάλι! Τον εντυπωσίασα κι αυτόν!
Καλό βράδυ Γιώτα και καλή ξεκούραση. Σταμάτα να αγχώνεσαι για το φαγητό που έφαγες γιατί θα δεις εφιάλτες με ferrero roche να σε κυνηγάνε να σε φάνε αυτά αυτή τη φορά!! :lol: :lol:
Το χορευτικό με έχει συγκλονίσει! :lol::lol::lol: