χαχα,πολυπλοκες επαγωγικες σκεψεις κανεις Χριστινα και θα μπλοκαρει το εργαλειο....(οχι το δικο σου...)
Printable View
χαχα,πολυπλοκες επαγωγικες σκεψεις κανεις Χριστινα και θα μπλοκαρει το εργαλειο....(οχι το δικο σου...)
αυτο μαλλον το γραφεις για μενα, που βριζω τους ελληνοβλακες και νιωθω οτι δεν ανηκω εδω. μαθε λοιπον οτι δε το επελεξα να γεννηθω στο ελλαδισταν, ειδικα τη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο που γαμιεται (ξανα) απο γερμανους και λοιπους. αν ηταν στο χερι μου θα ειχα φυγει ηδη εξωτερικο, δεν ειναι δυστυχως και δεν εχω τετοια επιλογη (αμεσα τουλαχιστον). δε χρειαζεται ομως να αυτοκτονισω για αυτη μου τη κακοτυχια, αυτοκτονουν ηδη οι αλλοι γυρω μου, οποτε στο μελλον αν αδειασει λιγο ο τοπος μπορει να νιωσω καλυτερα.
Κενο,δεν νομιζω πως το εγραψε για σενα....εσυ αλλωστε εισαι απο μονος σου μια μοναδικη κατηγορια ανθρωπου...κι αν αυτοκτονησεις το ειδος θα εκλειψει αυτοματα!
χαχα...ακομα κι αν ποτε με βρισεις προσωπικα...σου το χω ξαναπει εγω σε γουσταρω με τρελλα!(χωρις παρεξηγηση..)
δε μπορω να ξερω με τι διαθεση μπαινει η καθεμια, με τη Χριστινα παντως ειχαμε αντιπαραθεση και σε διπλανο θεμα περι βυζιων, οποτε μπορει να ηρθε να ξεσπασει εδω προσπαθωντας να μου την πει (ουουου ανθελληνα κλπ). εγω απαντησα για να υπαρχει ξεκαθαρη θεση σε περιπτωση που οντως αναφεροταν σε μενα, να ξερουμε οτι δεν ειμαι με το μερος κανενος, γι'αυτο και δε μπορεις να με πεις ουτε χρυσαυγιτη (οπως συνηθιζουν διαφορες κυρατσες να με κατηγορουν).
Εγώ πάντως φιλάρες, αν και διαφωνώ με την ακρότητα των απόψεων της ρέην ορισμένες φορές, παρολαυτά τη γουστάρω με χίλια.
Γιατί η ρέην ό,τι έχει να σου πει στο ρίχνει μέσα στα μούτρα και τέλος.
Δεν μπαίνει στη διαδικασία των ειρωνιών και των σούξου μούξου με άλλους από το φόρουμ..αυτό που κάνετε εσείς δηλαδή εδώ και ώρα..
Το γεγονός ότι τα λέτε δημοσίως δεν αναιρεί το γεγονός ότι συμπεριφέρεστε σαν αγέλη..ψάχνετε για άτομα να συμφωνήσουν μαζί σας για να συμφωνήσετε κι εσείς μαζί τους και να κράζετε ομαδικώς κάποιον άλλον που δεν είναι στα μέτρα σας!
πολύ αρένα ρε παίδες, δε νομίζετε?
εγώ το λέω, συμφωνώ με εσάς, ειδικά με nflu, σε ζητήματα πολιτικής έτσι όπως την έχω δει να γράφει...
Αλλά αν μου έλεγες ποιον θεωρώ καλύτερο χαρακτήρα ανθρώπου θα ψήφιζα δαγκωτό ρέην. Και όσο κι αν φαίνεται ακραία και αλύγιστη..είναι πολύ πιο επιεικής και αληθινή από την πλειοψηφία των συνφορουμιτών ;-)
χαλαρώστε ρε παιδιά...όλοι εναντίον ενός?????
......μη νομιζεις και δω για βυζια μιλαμε..........
....κοιτα,οταν λες...του καθε πικραμενου φιλοζωου τις μαλακιες......μονο ειρωνια ειναι.....και την κοπελα δεν την γνωριζω κι ουτε την αντιπαθω...σε πολλες αποψεις της μαλιστα συμφωνω,αλλα μου δινει την εντυπωση πως δεν διαβαζει καν τι γραφει ο αλλος πριν του απαντησει με μυδρους....
κι εμενα μ'αρεσουν οι ανθρωποι που τα λενε χυμα...αλλα αυτο δεν εχει καμμια σχεση με το να αρνεισαι να ψαξεις πρωτα τα στοιχεια πριν εκφρασεις σαν θεσφατο μια αποψη.....
Εγώ το είπα και στο ποστ μου..διαφωνώ με την ακρότητα της σε κάποια πράγματα , ειδικά όταν άπτονται της πολιτικής..
Αλλά δεν μπορώ και να διαβάζω και δυο σελίδες ρε συ με κράξιμο πίσω από την πλάτη της.
Δε μου αρέσει σα συμπεριφορά..:-)
Μου κάνει σε συμπεριφορά αγέλης..είπαμε να ανταλλάξουμε μια άποψη..όχι να σταυρώνουμε ομαδικά κάποιον.
...οκ..ουτε γω ειμαι υπερ της σταυρωσης,καταλαβαινω ομως οτι καποιοι εχουν προκληθει αδικα και σφοδρα και η αντιδραση ειναι φυσιολογικη....σε οτι αφορα εμενα το θεμα της φιλοζωιας ειναι πολυ ευαισθητο....συνηθως αποφευγω σκοπιμα να μπω σε κουβεντες γιατι μπορω να γινω πολυ σκληρη..αλλα με στεναχωρει κιολας η ακαμψια και η ελλειψη οικτου....των αλλων απεναντι στα ζωα..κατι που το δικο μου κεφαλι ουτε θα το καταλαβει ποτε ,ουτε θα το δεχτει.....
μα η ρέην ίσα ίσα που είναι πολυ φιλόζωη και έχει και η ίδια ζωάκια..(το θυμάμαι από ένα παλιότερο θρεντ της)
Βασικά εγώ πιστεύω ότι αν μπορούσαμε την ώρα που μας λέει κάποιος κάτι, να βλέπουμε πίσω από αυτό και να μην το αφήνουμε να μας παρασύρει σε δικά του απωθημένα, τότε σίγουρα τα πράγματα θα ήταν πιο απλά στις μεταξύ μας σχέσεις..
τεσπά, δε θέλω να το πάιξω συνήγορος κανενός.
Μάλλον με έχει πιάσει το αγαπησιάρικό μου τις τελευταίες μέρες :-)
Peace my friends.
εγω ειμαι λαθρομεταναστης, βαλτε τα με μενα λολ
επειδη το εχεις ξανακανει στο παρελθον, να τσακωνομαστε εδω και να πηγαινεις σε αλλα θεματα να με βριζεις, γι'αυτο το εγραψα. κι εγω δεν ειμαι χρυσαυριτης αλλα η Μπαζοδημου κι ο Σεργολοπουστας πρεπει να πεθανουνε! την κανω για μπυρα τωρα, θα τα π(ι)ουμε.
λολ ποιος σε εβρισε?
νιώθω ό σαν ένα κομμάτι σκατό. εσύ φίλε; τη παλεύεις ρε τη κατάσταση;