βρε τζινα δεν επαιρνες και εσυ το ελικοπτερο να προσγειωθεις κατευθειαν στην ταρατσα μη πεφτεις πανω σε ανεπιθυμητους????
Printable View
βρε τζινα δεν επαιρνες και εσυ το ελικοπτερο να προσγειωθεις κατευθειαν στην ταρατσα μη πεφτεις πανω σε ανεπιθυμητους????
Λίλα το πιο πιθανό είναι μόλις βγω από το ελικόπτερο να δω τον stalker των Κάτω Πατησίων να με περιμένει στην ταράτσα, μη σου πω ότι μπορεί να είναι και ο ηλεκτρολόγος εκεί που θα έχει έρθει για να βάλει καμιά κεραία! :lol:
Κορίτσια συνέχεια νυστάζωωωω!!!!!!! Λέτε να έχω μείνει έγκυος μυρίζοντας τον κρίνο?
Σήμερα ξύπνησα κ πρωί είπα να πάω στον ΟΑΕΔ αλλά το ανέβαλα απο τη βαρεμάρα μου κ θα πάω αύριο!
Η συνάντηση τελικά που κ πότε θα γίνει? Την άλλη βδομάδα εδω θα είμαι οπότε μπορεί να τα πούμε κ τοτε εαν έχετε χρονο κ διαθεση!
Λιλούκο πέτε θα αναίβεις να σε δούμε κ εσένα??????????
ποτε θα ερθω????:mad: του αγιου... ανημερα
Έλα θα σε φιλοξενήσω εγώ!!!! όχι όμως τότε γιατι τοτε θα το γιορτάζω εφόσον πλέον μονο τετοιο θα βλέπω..........:bigsmile:
Σοκολατίτσα η συνάντηση θα γίνει μάλλον την Πέμπτη στο σπίτι της Μακ, δεν ξέρω σίγουρα ακόμα, περιμένω επιβεβαίωση.
δεν ειναι το θεμα που να μεινω εχω.τα 100 ευρω για εισητηρια και ταξι ποιος μου τα πληρωνει???
Χρονια πολλα στην Angel και στον συζηγο! Παντα μαζι ακι αγαπημενοι να ειστε! Αν και λενε οτι οι μικροκαυγαδες ειναι το αλατοπιπερο της σχεσης! Μετα τον καυγα ριχνεις και ενα kinky αγριο σεξ και ησυχαζεις;
Τζινα εχεις παιδι; Η καισαρικη για ποιον ηταν; Χαχαχαχα ανακαλυπτω και απο κατι για εσενα!! Χαχαχχαχ πλακιζω!
Ιωαννα μου ορμονικο γα ειναι το θεμα, δεν νομιζω κλιμακτηριος η κατι τετοιο γιατι εισαι νεα κοπελα!!
Η μαμα μου 6 χρονια πριν μπει στην κλιμακτηριο μεσα στον κακο χειμωνα ανοιγε a/c, παραθυρα, ολα μαζι! Ξεπαγιαζεμε αλλα επεμενε οτι το σπιτι ειναι φουρνος!! Χιχιχιχιχ
Την ωραιοτατη μυκιτιαση την επαθα και εγω 2 φορες αλλα δεν ειχα σε ποιον να την κολησω εκεινη την εποχη ρε γαμωτο!!! Χαχεχαχχαα
Ζητας φαρμακα για να την προλαβεις; Γιατι γιαουρτια ειπαμε ειμαι απο μακρια και πολυ αγαπημενοι!!!
Γλαυκη μου μονο σκηνοθεσια; Και παραγωγος και ηθοποιος και κορμπασος γινομαι στον υπνο μου! Τα 3 θριλερ ομως που εχω σκηνοθετισει, γραψει το σεναριο, στο ενα πρωταγονιστω κι ολας και ειμαι αντρας παρακαλω, θα γινοντουσαν πολυ ωραιες ταινιες!!
Σε λιγο και στο σινεμα απο τις WoW Productions! Μολις το γκουγκλαρα και υπαρχει ηδη! -.-
Γα την αγορασω!!! Χαχαχαχχα
Καλα νεα και για εμενα, η αφη βρηκε σπιτι που της αρεσει, μακρια απο κεντρο ομως ρε γαμωτο στο Wood Green αλλα θα μενει διπλα της ενας φιλος μας Ελληνας και θα εχω το κεφαλι μου ησυχω!! Σημερα αν ολα πανε καλα παμε εκει τις βαλιτσες μας και τελος! Με πηρε και ο πατηρ τηλ και του ειπα αν ειναι να ερθω πισω Ελλαδα μετα τις 15 και συμφωνησε αν και του λειψαμε και θελει να πανε και οι 2 τωρα πισω!! Χαχαχχαχαχαχ!!!
Μπορει να ανεβουμε Θεσσαλονικη τον Αυγουστο (εχω να παω απο 14 χρονων και αυτο επειδη μου εκανε ενας θειος την καρδια περιβολη με τα σχολεια του για το βαρος μου, εγω τσουποτο ουτε καν παχουλο παιδακι και αυτος γυρω στα 180 κιλα και κοντος! Μοα οπτασια δηλαδη!!!) και δεν με ξαναεστειλα η μαμα μου! Να περναει λεει το παιδι μου χαλια και να κλαιει επειδη ειναι ανισοροπος;
Αυτα! Σημερα ονειρευτηκα οτι ηρθα Ελλαδα και ο Whiskers ο γατος μας μυριζε πολυ ασχημα και ηθελε μπανιο!! Χαχαχαχαχαχχα!!!
σταρμπακσοσυντροφισσα τι κανουμε???
Ιωάννα μου, είχα τέτοια συμπτώματα όταν δεν "ισκερα" πως έχω υποθυρεοειδισμό , επίσης νευρικότητα και νεύρα όμως, συχνό είναι το φαινόμενο να ιδρώνουν οι παλάμες σου (χωρίς να έχεις κάτι τέτοιο στο παρελθόν). Κλείσε εσύ το ραντεβού με το ικα και όσο πάρει. γιατί αλλιώς ποτε δεν θα πας. επίσης για τον θυρεοειδή μπορεί να σε δόση εξέτασης ο παθολόγος σου και άμα δει κάτι σε δίνει αυτός "παραπαμπτικο".
Κορίτσια ποια είναι η ήταν διαβητική εδώ? "ισνουλινοεξαρτομενι"? Θέλω να ρωτήσω το εξής. μετά την επέμβαση δεν μπορείς να λάβεις ζάχαρη., όμως τι γίνετε σε περίπτωση που έχεις υπογλυκαιμία?
Τζινα, κεσε τον ηλεκτρολογο και τον γαλαζοματι και τους 2 μαζι και πες τους οτι θες σχεση και με τους 2 ταυτοχρονα!! Αλλα να ειναι και μεταξυ τους ζευγαρι!! Δεν νομιζω να πλησιασει κανεις τους ξανα.. Αν και ποτε δεν ξερεεειιις!!!!
Λιλα τα χρηματα θα μας φανε! Μας κυβερνανε τα χαρτια ρε γαμωτο!! Γιαι να μη εχουμε απεριοριστα τοτε ο καθενας μας; Σιγα μην επεφτε η οικονομια!!ολοι απλα θα ζουσαμε σουπερ!!!
Καλλιοπη μου και η μαμα μου ξεματιαζει αλλα λεει νομιζω μονο μια προσευχουλα.. Δεν ξερω ρε παιδια αν πιστευω στο ματι!! Μαλλον δεν με νιαζει καθολου το τι σκεφτεται ο αλλος για εμενα και δεν με πιανει!! Ειμαι ninja ειπαμε!!!
Ηταν να συναντηθουμε και με το κοριτσακι σημερα και λογο 2ης μετακομισης θα τα πουμε αυριοζ! Ελπιζω οπως ειπαμε να εχει καλο καιρο και να κανουνε και βολτιτσες!!
την άλλη φορα να μου στείλεις μήνυμα στο fb γιαβρί μου :D ;)Quote:
Originally posted by aggeloydaki
κοριτσούδια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ κάποια να με ξεματιάσει πλζζζζ,χάνομαι ,σβήνω,σε λίγο θα αρχίσω να ξερνάω...αμάν πια αυτό το πράγμα!!!λέιπει κ το Γιωτάκι μας που είναι η προσωπική μου ξεματιάστρα!
τοσα πολλα ειναι για να πας πυργο-αθηνα και να επιστρεψεις???????????????????????????? ??????????
μονο ενα χρονο λειπω απο ελλαδα. ανεβηκαν τοσο πολυ οι τιμες???????/
Σταρμπακσοσυντροφισα καλα ειμαι!! Νετα την επεμβαση ηπια 4 φορες σταρμπακς (χωρις ζαχαρη κτλ) αλλα επειδη μου φαινονται κενες θερμιδες δεν καναηπια! Αν και οταν συναντηθουμε και παμε στα μαγαζια και χοροπηδαμε απο την χαρα μας με τα ρουχα και τσιριζουμε στα δοκιμαστηρια, ε μετα απο τοση γυμναστηκη ενα στερμπακς θα το θελουμε!!! ;)
Λιλακι εσυ που μενεις; Νομιζα Αθηνα..
Εδω οι τιμες Ρεθυμνο-Ηρακλειο ειναι 15 πηγαινε ελα! Που καποτε ηταν 7!! Και ενα τρενο δεν μπορουν να κανουν αυτοι οι Χριστιανοι; Ειναι αρκετα μεγαλη η Κρητη και οι δρομοι της πολυ επικινδυνοι!! Οποτε φευγω για Αγγλια προτειμω να παρω το λεοφορειο παρα να σκεφτομαι ολο αγωνια τους γονεις μου στο δρομο για επιστροφη (δικη μου αγωνια, οι γονεις μου εννοειτε το χαιρονται να με πηγαινουν στο αεροδρομειο!)...
Αχαχαχααχ μολις πηγα να πεσω απο το κρεββατι! Ειπα να ξεκουραστω λιγοοοο....
Wow δεν έχω παιδί καλέ, έκανα καισαρική γιατί μου έβγαλαν ένα ινομύωμα 350 γραμμάρια που ήταν μέσα στη μήτρα.
Ninap εγώ είμαι ινσουλινοεξαρτώμενη διαβητική και έχω κάνει sleeve. Η απαγόρευση της ζάχαρης στο sleeve είναι για λόγους διατροφής και όχι γιατί παθαίνει κάτι το στομάχι, εγώ μετά το χειρουργείο έτρωγα φακελάκια ζάχαρης λόγω υπογλυκαιμιών με άδεια του γιατρού εφόσον ειδικά το πρώτο 10ήμερο δεν μπορούσα να φάω κάτι ώστε να συνέλθω από την υπογλυκαιμία. Με την αλλαγή της διατροφής μου και το παράλληλο χάσιμο των κιλών χρειαζόταν συνέχεια να μειώνω την ινσουλίνη, πάθαινα όμως συνέχεια υπογλυκαιμίες και έτρωγα συνέχεια ζάχαρη, δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά και ευτυχώς που έχασα και τα κιλά μου με τόση ζάχαρη! Εσύ έχεις διαβήτη ή ρωτάς για μία απλή υπογλυκαιμία που συμβαίνει στους φυσιολογικούς ανθρώπους;
εδω παλι!
ειπα να φτιαξω επιδερμηδα αλλα..........
αλλες ειναι οι τυχερες!
βαμπιρακι δεν εχει σημερα κηνυγι με το κοριτσακι?? θα μεινετε απο προμηθιες:P
Κορίτσια φεύγω, πάω στον παθολόγο της μητέρας μου να γράψει τα φάρμακα που παίρνει η μητέρα μου στο βιβλιάριό της. Θα σας δω αργότερα.
Εσύ έχεις διαβήτη ή ρωτάς για μία απλή υπογλυκαιμία που συμβαίνει στους φυσιολογικούς ανθρώπους; [/quote]
Tzina εγώ κάνω 5 φορες τι μέρα ινσουλίνη και 2 φορες τι μέρα χάπια :( και κάνω υπογλυκαιμικά επεισόδια, εδώ έχουμε κάτι καραμέλες ενέργειας που δίνουν μονο 5 θερμίδες η μια ,. είναι για διαβητικούς η για ανθρώπους που δουλεύουν πολύ και χρειάζονται ενέργεια. εντωμεταξύ εγώ 3 βδομάδες πριν την enxeirisi θα πίνω μονο ένα milk sake 3 φορες τι μέρα για να χαθεί λίγο λίπος από την κοιλια και να μικρύνει το συκώτι μου (έχω φυσικά λιπώδη διήθηση ύπατος) ...και αναρωτιέμαι και εκεί τι θα γίνει...
σου έφυγε τελείως το ζάχαρο? βάζεις ακόμα ινσουλίνη? ποσο βάζεις και poses φορες τι μέρα? popoo πολλά ρωτάω αλλα έχω psiloanxothei :D !!!!
a ναι..εγώ θα κάνω γκαστικό bypass δεν ξέρω αν έχει παρεμφερή διατροφή...
κρητικοπούλες του τοπικ, από 15 ώς 30 ιουλίου θα είμαι Κρήτη, όσες μένουν χανιά και θέλουν, μπορούμε να οργανώσουμε καμια συναντηση!
Quote:
Originally posted by lila198621
δεν ειναι το θεμα που να μεινω εχω.τα 100 ευρω για εισητηρια και ταξι ποιος μου τα πληρωνει???
Μμμμμμμμμμ αυτο ειναι ενα θέμα, μαμω την ανεργία μας που δεν μπορουμε να κανουμε οτι θελουμε!
μααααααααααααακ θα πας κρητη!!!!!!!!!!!!! εχω ονειρο ζωης να παω στην κρητη που δεν εχω παει ποτε!!!!!!!
ποσο σε ζηλευω!!!!!!!!!!!!!!!!
θα ξεροσταλιαζω για καμια φωτογραφια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mak ποια λες δεν ειναι κρητικοπουλα αλλα ζει στην Κρητη απο τα 4,5 της;; ΜΑΝΤΕΨΕΕΕΕΕ!!!
Εγω! Χαχαχαα!!!! Αχ ωραια!! Τωρα με πηρε ο μπαμπας μου και μου ελεγε τις ιδιες ημ/νιες που θα εισαι Κρητη να παμε και εμεις διακοπες αλλα αν μπορω και τους το παω 2-3 μερες αργοτερα, θελω πολυ να τα πουμε!!!!
Ηθελα να ρωτησω.. Οικονομικα ξενοδοχεια και τιμες εισιτηριων εχετε βρει σε κανενα σαιτ; Θελω οπωσδηποτε να πανε οι γονεις μου φετος διακοπες! Δεν εχουν παει εδω κΙ αρκετο καιρο κι λεω μηπως τους βρω καποια προσφορα να πανε! Εμενα δεν με νιαζει να παω, αλλα εκεινοι θελω να ξεσκασουν!
Θα ηθελα κατι πιο απομερο.. Να διαβαζουν Παπαδιαμαντη και να εδει ωραιο φαγητο! Κανενα νησακι σκεφτομουνα! Ριξτε καμια ιδεα....!
Και η ερωτηση της ημερας ειναι η εξης: βιταμινη με γευση πορτοκαλι η αγριων φρουτων;;;
Α! Γλαυκη μου διαβαζα παλι της οδηγιες για τις βιταμινες και λεει ειναι καλυτερα να της πινουμε το πρωι για να παιρνουμε τις βιταμινες απο την αρχη της ημερας!!
Ειμαι σιγουρη καποιος τριτος θα μου πει να την παιρνω πριν τον υπνο!!! Χαχαχαχα
κοριτσακι το εισητηριο πυργος αθηνα κανει 60 και κατι ευρω συν να με παει η μανα μου απο το χωριο στον πυργο συν το ταξι απο και προς το κτελ τα 100 ειναι λιγα.ασε που με αδεια χερια δεν μπορω να σκασω μυτη.
ναταλια εγω στα σταρμπακς πινω τσαι συνηθως ή καφε με γαλα οποτε no calories!!!!εμενα αθηνα τωρα μενω εξω απο τον πυργο.το πιο κοντινο μου σταρμπακς ειναι στην πατρα κλαψ.ακου τι ειχα παθει πριν χρονια που εμενα στην αθηνα.δεν εμπαινα στο μετρο για καποια χρονια γιατι με επιανε κριση πανικου.για να παω στα τει στο αιγαλεω επαιρνα 3 λεωφορεια.το ενα απο αυτα με αφηνε στην ομονοια απεναντι απο τα σταρμπακς που υπηρχαν εκει πριν τα καψουν.ηταν κοντα στα χριστουγεννα εκανε και ψοφο στην αθηνα ηταν και κουραση τα 3 λεωφορεια οποτε ενα καφεδακι ηταν οτι πρεπει.επαιρνα ενα venti toffee nut latte με εξτρα σιροπι και εξτρα σοτ εσπρεσσο και ερχομουν στα ισα μου.μεσα σε ενα μηνα που επινα σχεδον καθε μερα τα καφεδακια μου αρχισε να μην μου πηγαινει ενα παντελονι που μολις ειχα αγορασει.ανεβαινω στη ζυγαρια και ημουν 6 κιλα πανω.ΣΣΣΣΣΣΟΟΟΟΟΟΚ.ο καφες ειχε γυρω στις 800 θερμιδες και ετρωγα και ενα ντονατς μαζι.απο τοτε ακομα και πριν την επεμβαση μου επιτρεπω να πιω μονο εναν πριν τα χριστουγεννα και αυτο το μικρο μεγεθος.μετα την επεμβαση δεν εχω παρει φραπουτσινο.
Ναι ρε ηαμωτο το ξερω εχουν πολλες θερμιδες! 6 κιλααααα!!!; Αααα μακρια!! Εγω επερνα κλασσικα η strawberry h caramel frappuccino double blended me cookie mesa h kai xwris και ενα τζιζκεικ που ειναι οτι πιο ωραιο εχω δοκιμασει! Η κρεμα του ειναι βελουδο!!! Χαχεχαχα
Τι να πω και εγω που στο Ρεθ δεν εχει καν σταρμπακς; Καλα τωρα δεν με νιαζει αλλα τα Χριστουγεννα που ειχα παει ηθελα πολυ ενα και επρεπε να παω μεχρι Χανια η Ηρακλειο!!
Εδω κρυο τσαι δεν εχει!! Στην Ελλαδα ειμαστε πολυ μπροστα γι'αυτο!!!
Αντε σε Λιλα να τα πουμε και απο κοντα! Ειμαστε πανω κατω και στην ιδια ηλικια αν δεν κανω λαιος ε; Εγω 23..
εγω 26 ναταλακι.μπορεις να τους πεις να σου κανουν βαρυ το τσαι και να σου ριξουν μεσα παγο.ασε το τσιζκεηκ του σταρμπακς ειναι τελειο.ειναι new york style για αυτο ειναι τοσο αφρατο.και εγω τετοιο φτιαχνω.και η lemon pie και η τριπλη τουρτα σοκολατα ειναι τελεια.βεβαια τετοια πλεον δεν ακουμπαω αλλα οταν τα ετρωγα ηταν ωραια.
Η τριπλη σοκολατα δεν μπορω να πω οτι με τρελανε! Επειδη κανω (ακομα απλα δεν τα δοκιμαζω καν!) τουρτες και κεικ ολων των ειδων, ακομα και το πιο απλο κεικ σοκολατας με ΙΟΝ κακαο μεσα μου αρεσε πιο πολυ απο των σταρμπακς!!
Καλα ναι το τζιζκεικ πως το κανουν ετσι!;!!;! Ειναι θεικο! Αααα πρεπει να δωσεις συνταγη! Δεν θα φαω αλλα μου αρεσει να ασχολουμε με την ζαχαροπλαστικη!!
ναταλια εισαι το αλλο μου μισο.ειναι ψημενο για αυτο εχει αυτη την υφη η κρεμα.θα σου γραψω σε φλασακι οσες συνταγες εχω.εκατονταδες δηλαδη.
Ναι ρε παιδι μου!! Και οι μαγειρετουμε, φτιαχνουμε γλυκα και δεν τα τρωμε!! χαχαχαχαχααχαχ
Ψημενο ε? Και δεν του φαινοταν! Κατι σαν λιγο απο πανω οχι καμενο, οπως κανουμε την κρεμ μπρουλε και τις καιμε, καπως ετσι μου γαινοταν! Γιατι συνηθως τα ψημενα βγαινουν καπως και οχι κρεμωδη και ΤΕΛΕΙΟ οπως των στερμπακσ!! Ωραια θα εχω να ασχολουμε!!!!
Lilaki ηθελα να σε ρωτησω. Σε γλυκα που ψηνονται οπως αυτο το τζιζκεικ το εχεις δοκιμασει με γλυκαντικο? Και αν με τι? Η ασπαρταμη ψηνεται? Και αν ναι απο που την περνουμε? Τωρα που θα παω Ελλαδα λεω να τους κανω καποια γλυκα αλλα τα θελω διαιτητικα! Επισης στα κεικ τι γλυκαντικο βαζεις? Και η διαφορα στην γευση ειναι μεγαλη απο την ζαχαρη? χχχ
wow Η ασπαρτάμη ψήνεται αλλά όχι όλων των εταιρειών,η σουκραλόζη και η στέβια όλων των εταιρειών και ψήνονται κ βράζουν αλλά εγώπου δοκίμασα...δεν έχουν ρε γμτ την ίδια γλυκύτητα με την ζάχαρη...ακόμα κ παγωτό που πήρα απέξω με στέβια ένα ψιλο-αδιάφορο πράγμα ήταν,ψιλο-άγλυκο....
με τα ορμονικά μου μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ θέμα,ακόμα και ο κύκλος μου είναι απόλυτα σταθερός,ούτε μία μέρα δεν χάνει,εδώ ακόμα κ μετά την επέμβαση δεν έχασε ούτε μία μέρα.Θυροειδή δεν έχω,παλιότερα είχα κάνει πολλές φορές τσεκαρίσματα γιατί σχεδόν όλοι στην οικογένεια έχουν,εγώ πάλι όχι,βέβαια στην επανεξέταση επειδή είναι μέσα στις στάνταρ εξετάσεις που γράφει ο ντόκτορ και αυτή την φορά ήταν οι ίδιες ηλεκτρονικά συνταγογραφημένες για όλους έκανα κ εγώ αλλά την Τετάρτη που ήμουν στο νοσοκομείο μου είπαν πως δεν έχουν βγει ακόμα όλες για να πάρω αντίγραφο.Θα δω!
Νίνα μου άλλη φορά θα το ξέρω πως ξεματιάζεις και σε πμάρω στο φβ :D
αχ λίλα αυτό με τα έξοδα για την Αθήνα το σκέφτομαι κ εγώ...θέλω τόσο μα τόσο πολύ να κάνω ένα ταξιδάκι προς τα εκεί αλλά πολλά τα λεφτά,εδώ για να πάω Νάυπακτο να δω τις αφές θέλω 10 ευρώ μόνο για το λεωφορείο...θα μου πείτε πολλά δεν είναι αλλά την συγκεκριμένη στιγμή...ακόμα κ αυτά πολλά μου φαίνονται :( αχ οι αφές θα είναι στην θαλασσίτσα τώρα κάτω από των ίσκιο των πλατάνων,πόσο της ζηλέυω!!Και η μαμακία είναι ότι το πατρικό του Μάρκου είναι Ναύπακτο κ πρέπει να πάρουμε την "'αδεια" της γιαγιάς για να πάμε.....:flaming::flaming::flaming: υποτίθεται θα πηγαίναμε για κάποιες μέρες την προηγούμενη Πέμπτη για να την βοηθήσουμε με το σπίτι και να κάνω κ εγώ κανένα μπάνιο και μας είπε να μην πάμε γιατί θα κατέβαινε η κουνιάδα μου με τον γκόμενο και μην έχουμε δυσάρεστες συνατνήσεις...μαμακίες....με� �ναμε σπιτάκι μας και καήκαμε από την ζέστη!
τζινάκι μου πήραμε μία άμμο από το lidl γιατί δεν είχαμε ιδέα τι έπρεπε να πάρουμε και είχα σιχαθεί κάθε λίγο και λιγάκι να σφουγγαρίζω,εντωμεταξύ περπατάω και ξυπόλυτη μέσα στο σπίτι κ όλη την ώρα έτρεχα με μία σφουγγαρίστρα στο χέρι,καθώς το γατί έτρωγε ΣΥΝΕΧΕΙΑ και κατά συνέπεια τα αμολούσε κάθε λίγο κ λιγάκι!!!Τώρα θα χρησιμοποιήσουμε αυτή κ μετά ανάλογα με τα οικονομικά μας ίσως πάρουμε κάποια άλλη.Βρε ρωτησαμέ χτες για την royal canning και μας είπαν το γάλα 30 ευρώ και τις κροκέτες 100γρ 10 ευρώ!!!!σόρρυ αλλά τόσα λεφτά δεν μπορώ να τα δώσω :( τα άλλα γατιά όσο χαζό και αν φαίνεται τις φρίσκις δεν τις τρώνε!έπαιρνα χύμα από ένα πετ σόπ μία μάρκα που δεν θυμάμαι τώρα,2 ευρώ το κιλό και κάνανε σαν τρελά,και οι whiskas τους αρέσουν πολύ!
Α ωραια θα την δοκιμασω και ελπιζω να μην καταλαβουν διαφορα!! χιχιχιχιχχιχι
αχ αυτα τα γατια!! Η μαμα μου μου ελεγε στο τηλ οτι τωρα που μεγαλωσε το γατακι που βρηκε ο αδερφος μου στον κηπο, να τον βγαλουν εξω στο δικο μας κηπο γιατι βαρεθηκε να σκουπιζει τα κακα του! Αλλα της ειπα κατσε να ερθω να το χαρο και εγω λιγο μεσα στο σπιτι και βλεπουμε αν θελει να βγει εξω μαζι με τα αλλα!!
Κορες επεστρεψα απο το μπανιο εφαγα την ωρα που σας διαβαζα κ σε λιγο θα παω να ποτισω.Λιλα γιατι τοσα πολλα το Εισητηριο?Καλαματα Αθηνα που ειναι κ πιο μακρια κανει 20 ε κ 20 να γυρισεις 40.Μηπως κανεις λαθος?Σιγουρα ομως θες καποια λεφτα να κινηθεις Αθηνα αν κ εγω παιρνω παντα μετρο ηλεκτρικο κ λεωφορειο.Ταξι θα παρω μονο αν δεν εχει εκει που παω η ειναι περασμενη η ωρα.Ακομα κ απο το κτελ φορτωμενη τελευταια παιρνω το λεοφωρειο για Ομονοια κ μετα μετρο για Ευαγγελισμο που ειναι το σπιτι της Πεννυς.Τωρα ψαχνει σπιτι Μαρουσι Βριλλησια κ μου ειπε θα κοιταξει να ειναι κοντα σε μετρο για μενα γιατι αυτη δε τη νοιαζει αφου εχει το αυτοκινητο.
αντε να βρει μαρουσι να σε βλεπω πιο συχνα!!Quote:
Τωρα ψαχνει σπιτι Μαρουσι Βριλλησια κ μου ειπε θα κοιταξει να ειναι κοντα σε μετρο για μενα γιατι αυτη δε τη νοιαζει αφου εχει το αυτοκινητο.
εγω πηγα στο γιατρο γιατις φλεβες και μου εδωσε χαπια δεν υπαρχει λεει κατι αλλο απλα ειναι αναβραζοντα
για τη κυστη απο βδομαδα
παλι εξαφανισμενες ειστε????
γλαυκη οχι τοσο ειναι το εισητηριο ειχα ανεβει αθηνα το φλεβαρη.και πυργος αθηνα εινα 30 χιλιομετρα παραπανω απο οτι καλαματα αθηνα και με σκ@τα δρομο.οσο για το ταξι μου ειναι δυσκολο να ανεβοκατεβαινω τις σκαλες στο λεωφορειο μιας και τα ποδια μου δεν εχουν συνελθει εντελως απο τη μυικη ατροφια.
ναταλακι εγω πηρα μια μερα φρουκτοζη και εκανα κεηκ αλλα δεν μου αρεσε και δεν εχει και την ιδια γλυκα με τη ζαχαρη.αν φαω γλυκο προτιμω να φαω 2 μπουκιες και να το ευχαριστηθω παρα ολοκληρο κομματι και μπλιαχ.
Wow αυτα που παιρνεις ισως ειναι κατι αλλο με βιταμινες κατι σαν συμπληρωμα διατροφης γι'αυτο ειναι για πρωι.Τις βιταμινες τις παιρνουμε μετα το φαγητο για καλυτερη απορροφηση.Ρωτησα κ φιλο γιατρο.Αν κ αποβαλλονται αμεσως σχεδον με τα ουρα.Πολυ λιγο κραταει ο οργανισμος.
Τζινακιον που εισαι???ακομα παθολογιαζεσαι???