http://www.youtube.com/watch?v=dvuq0...eature=related
Για το αγαπημενο ΑΕΡΙΚΟ μας τη Ναταλια μας που μας λειπει πολυ.......
Κ για να ξορκισω τα τσιφτετελοειδη της Αβας.....
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=dvuq0...eature=related
Για το αγαπημενο ΑΕΡΙΚΟ μας τη Ναταλια μας που μας λειπει πολυ.......
Κ για να ξορκισω τα τσιφτετελοειδη της Αβας.....
Επιτέλους ένα άσμα εύηχο!
Τι να κάνει το κοριτσάκι μας, την φαντάζομαι να τρέχει να κλίνει εκκρεμότητες και να τακτοποιεί τους πάντες και τα πάντα... την σκεφτόμουν πολύ σήμερα την Ναταλία μας... Φιλιά γλυκιά μου εύχομαι να σε αγκαλιάσουν όμορφα όνειρα απόψε...
Να βαλει το Κατερινιω να τη δουμε αφου την εχει φτιαξει η φιλη σου.Το καλυτερο θα ηταν να ειχαμε ενα κομματι κ οχι φατε ματια τουρτα αλλα τι να κανουμε?
ʼσε ούτε εμείς δεν φάγαμε ούτε καν η Κατερίνα δεν πρόλαβε, πρέπει να έγινε ανάρπαστη χεχεχε, πάντως τα πιτσιρίκια σήμερα περάσανε σούπερ! Περιμένω την Σαββατιανή για να γλυκαθώ ... :bigsmile:
Ενα παλιο τργουδισμενο απο το χαρισματικο Κραουνακη
http://www.youtube.com/watch?v=XpxRH...eature=related
Λέω να πάω να ξαπλώσω σιγά σιγά και εγώ μιας και νύσταξα...Τζίνα μου προσοχή με τα κιλά σου δεν θέλω να πέσει κανένα και επάνω μου και να με γκρεμοτσακίσει τώρα που πήρα το κολάι και δεν βάζω χεχεχε.
Σας φιλώ γλυκά φιλενάδες, όνειρα γλυκά και τρυφερά εύχομαι για σήμερα και κυρίως ζεστά καθώς έχουμε παγώσει λίγο χιχιχιχι.
Πάω κι εγώ να ξαπλώσω. Καληνύχτα Eli μου, καληνύχτα Γλαύκη μου, καληνύχτα Τζον Μπόϊ. :lol::lol:
Ναταλια αυτο νομιζω οτι ειναι εργο του ζωγραφου που ειδαμε εργα του στο θεατρο κ με τη μνημη χρυσοψαρου που εχω δεν θυμαμαι το ονομα του.
Καληνυχτα κοριτσια .....ονειρα καλα....καλο ξημερωμα.....
Ωραίος πίνακας. Ήταν έλληνας ο ζωγράφος; Δεν είναι και τόσοι πολλοί έλληνες ζωγράφοι που ζωγραφίζουν ναϊφ, θα τον βρεις.
Γλαύκη μου τον βρήκα αυτόν τον πίνακα, είναι οι "Δύο Φίλες" της ζωγράφου Σοφίας Καλογεροπούλου.Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Ναταλια αυτο νομιζω οτι ειναι εργο του ζωγραφου που ειδαμε εργα του στο θεατρο κ με τη μνημη χρυσοψαρου που εχω δεν θυμαμαι το ονομα του.
Καλημέρα, παραπονιάρες μου!
Ένα θα πω: Όποιος τις νύχτες περπατεί, λάσπες και σκ@#$ά πατεί! Εγώ κοιμήθηκα νωρίς, ξύπνησα και νωρίς. Εσείς που είστε, κυρίες μου? Είμαι σίγουρη ότι κουκουλώνεστε ζεστά στα παπλώματά σας, αγκαλιάζοντας συζύγους, καλικάντζαρους, αρκούδια ή ό,τι άλλο βρεθεί πρόχειρο..
Και είπαμε... τα πακοτίνια δεν τα έφαγα.. Στάθηκα στο ύψος μου και τα έβαλα στη σακούλα. 69,9 σήμερα, χαρά μου! Επανήλθε το εξαράκι μπροστά! ʼρα δεν είχα χθες καμία παρενέργεια, ούτε στα κιλά, ούτε στα ακούσματα.. Δεν θέλω να σκεφτώ τι θα βάλω να ακούσετε, αν ποτέ φάω τυρόπιτα και πακοτίνια μαζί!
Όσο για το τσιγάρο, Τζίνα μου, γιατί δεν ανοίγεις τον απορροφητήρα? Κάνει δουλειά, πίστεψέ με.. Έτσι, θα αερίζεις μόνο το πρωί και όχι όλη την ώρα, να παγώνετε. ʼσε που μπορεί να κοντοστέκεται έξω από την πόρτα σου και κανένας πρώην, να τον ακούσει και να πει μέσα του "Πω πω, καλονοικοκυρά και μαγείρισσα! Τι κελεπούρι έχασα, ο ηλίθιος"! Κι εσύ μέσα θα ντουμανιάζεις κανονικά!
Καλημερούδια κοκόνες μου!
Συνεχίζω να έχω μία σκ@τοψυχολογία με συναισθήματα κυρίως άγχους, μίας δόσης απελπισίας και αρκετού θυμού. Πρέπει κάποια στιγμή να τα εκφράσω όλα αυτά τα άσχημα συναισθήματα ή να κάνω κάτι πιο δραστικό για να τα ξεπεράσω. Νιώθω σα να είμαι σε ένα τέλμα και να μην μπορώ να κουνηθώ. Δεν μου αρέσει να κλαίγομαι αλλά τις τελευταίες μέρες αυτά τα συναισθήματα με κατατρώνε και ενώ το ξέρω ότι είναι κακό να το αφήνω νιώθω ανήμπορη να αντιδράσω. Περνάω μία φάση που θέλω να είμαι κλεισμένη μόνη μου στο σπίτι μου στα ζεστά μου, δεν έχω διάθεση να βγω πολύ έξω, δεν θέλω να ξοδεύω και λεφτά... και γενικά ενώ θα μπορούσα να είμαι πολύ περισσότερο δραστήρια δεν το κάνω γιατί απλά η διάθεση είναι πεσμένη. Πάλι καλά που έχω και την Κατερίνα να με τραβολογάει και να με παρακινεί γιατί από μόνη μου μάλλον θα είχα πέσει σε μαύρη κατάθλιψη. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να βγάλω τα σώψυχα μου στο ντιβάνι της ψυχής, θα προσπαθήσω να το κάνω σήμερα... Προς το παρόν θα πάω έξω σε λίγο για να κάνω κάποιες δουλειές μπας και ξεχαστώ λίγο.
Καλημέρα. Δεν ξέρω τι να σας κάνω όλες σας με την άσχημη ψυχολογία που έχετε. Μήπως είναι ιός και κολλάει η μία μετά την άλλη;; Λείπει και ο Ναταλογιατρός γαμώτο!! Πάντως προτείνω αντί για ομαδική αυτοκτονία να κάνουμε ομαδική θεραπεία. Να πάρουμε όλες μαζί αντιβίωση ταυτόχρονα για να αναπτύξουμε αντισώματα κατά των απαισιόδοξων σκέψεων! Εντάξει αγαπούλες ή να φέρω τις κουκούλες και να αρχίσω να σας κουκουλώνω μία μία με τη σειρά;; :lol:
κοριτσάρες μου όμορφες ανεβασμένες και νταουνιασμένες εδώ και εγώ μετά από μέρες. Πραγματικά δεν προλαβαίνω ουτε να πάω τουαλέτα. Χθες είχαμε το παιδικό πάρτι στον σταθμό λόγω των γενεθλίων της Μαριλένας. Παρεπιπτόντως ευχαριστώ όλες για τις όμορφες ευχές σας! Μου έστειλαν φωτογραφίες από τον σταθμό , όπου χορεύαν τα παιδάκια πιασμένα από τα χέρια αγορακι-κοριτσακι, ήταν ολά μαζεμένα γύρω από την τούρτα και η Μαριλού φουσκωμένη αφου χαρά ποζαρε ανάμεσα στους φίλους τις και την τουρτα υπερπαραγωγή. Μετά την βγάλανε φωτογραφία όταν φυσούσε το κεράκι και όταν έγινε το ντου στην τούρτα-κεικ για να πάρουνε τα ζαχαρωτα. Αχ σαν την κουκουβάγια κάνω αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ.
Θα σας βάλω φωτογραφία την τούρτα να την δείτε. Και εσύ Πωλίνα μου για να πάρεις και καμία ιδέα.
Αλλά η τούρτα υπερπαραγωγή έρχεται το Σαββατο με θεμα την Ντόρα την μικρή εξερευνητρια που είναι και η αγαπημένη μας. Δευτερο πάρτι σπιτικο αυτη την φορά. ΄
Με τα γενεθλια της κόρης μου τελείωσε και το μητρικό μου ωράριο στην δουλειά και τώρα πια θα σχολάω 3,30-4 . Θα τρεχω ακόμη πιο πολύ....
Αυριο πήρα όμως αδεια για να μπορέσω να κάνω τις ετοιμασίες μου για το παρτι χωρίς πανικό. Θα έχω βέβαια και βοηθεια από την θεια Ελι.