Ναι και εγώ καφέ πίνω. Τι άλλο να κάνουμε κλεισμένοι μέσα :(
Printable View
Άστα να πάνε... Μόνο στο σούπερ μάρκετ μπορούμε να πηγαίνουμε πια, η μόνη λύση όσον αφορά καταστήματα τουλάχιστον... Πάει το shopping therapy :( Το μόνο που με παρηγορεί είναι η ελπίδα ότι ίσως κοντά στα Χριστούγεννα θα μπορέσουμε να κάνουμε κάποια ψώνια (μου αρέσουν πολύ τα Χριστούγεννα κι οι σχετικές αγορές), ότι θα ανοίξουν έστω για ένα διάστημα τα καταστήματα... Μακάρι...
Θα ανοίξουν πυστευω ως τα Χριστούγεννα τα μαγαζιά .. Αλλά θα υπάρχουν και τότε κάποιοι περιορισμοί... Μακάρι να γιορτασουμε όμορφα αυτά τα Χριστούγεννα γεμάτοι χαρά και αγαπη...
Την ψυχική οδύνη για τα μηνύματα στο κινητό της πολιτικής προστασίας ποιος τα πληρώνει????
Μου έφυγε το κινητό από τα χέρια με αυτή την σειρήνα...
Χαχα μόλις μου ήρθε και εμένα ένα τέτοιο μυνημα!!
Εγώ είμαι μόνη μου και στην κυριολεξία τα είδα όλα ...ακόμα η καρδιά μου ταμπούρλο παίζει ..
Θαρρείς και δεν το ξέρουμε ...μέρα νύχτα μας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου ...
Κυκνε και εγώ τόσο νωρίς έχω να στολίσω από τοτε που τα παιδιά ήταν μικρά αλλά δεν ξέρω θα δω ..
Εμένα μου ήρθε και δευτερη φορα η ειδοποίηση... Μήπως δεν καταλαβα την πρώτη χαχα :) εμείς θα στολισουμε πρώτη Δεκεμβρίου
Ποτε περασε παντως ενας χρόνος...λες και ήταν χθες που αλλάξαμε χρόνο... Και έμεινε μόνο ένας μήνας για το 2021..φετος η χρόνια νιώθω ότι περασε παρά πολυ γρήγορα... Έχετε και εσείς αυτή την αίσθηση?
Xριστινα , γεια σου , περασα τα Χριστουγεννα και Πρωτοχρονια του 1984 , νεοσυλλεκτος στην Τριπολη , που τοτε ηταν ζορικα , δεν υπηρχε θερμαση , κι εκανε τοτε τρομερο κρρρρρυο ( καμμια σχεση με σμρα ) , φαγητο ? αστα να πανε ............ κι ομως περασα πολυ καλα , εχω πολυ ωραιες αναμνησεις , ας ημουν με αγνωστους .....ουτε στολισμος , ουτε τιποτα .... νομιζω οτι η υγεια ειναι το πολυτιμοτερο αγαθο , η σωματικη και η ψυχικη ..... η καλη διαθεση ειναι η πολυτιμοτερη αποσκευη σου οπου και να πας ..... το καταλαβαινεις μονο αμα την χασεις .....