Πατάς το browse βρίσκεις τη φωτογραφία μετά πατάς εκεί που λέει άνοιγμα και τσεκάρεις δίπλα από το browse ότι έχει γράψει τα στοιχεία της φωτογραφίας σου.
Printable View
Πατάς το browse βρίσκεις τη φωτογραφία μετά πατάς εκεί που λέει άνοιγμα και τσεκάρεις δίπλα από το browse ότι έχει γράψει τα στοιχεία της φωτογραφίας σου.
!!!!!
Μαλλον ειναι πολυ μεγαλη κ πρεπει να την μικρυνεις,γι'αυτο.
πως?
Εγώ χρησιμοποιώ το πρόγραμμα gimp 2.6 που το έχω κατεβάσει δωρεάν από το internet. Δεν ξέρω κάποιο άλλο. Αν κατεβάσεις τελικά αυτό θα σου πω με u2u πως να το λειτουργήσεις. Εν τω μεταξύ κάνε δεξί κλικ στη φωτογραφία που θες να ανεβάσεις, πήγαινε στις ιδιότητες και δες τι μέγεθος λέει ότι είναι η φωτογραφία.
:wow:
Καλησπέρα ομορφιές μου :)
Φαγωθήκατε ήρθα και εγώ να δούμε τι θα καταλάβετε! Είμαι σε φάση περισυλλογής και οργάνωσης για το μέλλον μου :lol:
Τζίνα βλέπω έχεις αναλάβει και χρέη τεχνικού σήμερα :kiss:
Γλαύκη μου πιο μεγάλη στεναχωρημένη φάτσα δεν είχε να βάλεις; Υποθέτω αυτή είμαι εγώ?:smilegrin:
Κανεις δεξι κλικ επανω στην εικονα που θες να μικρυνεις η να μεγαλωσεις κ πατας επεξεργασια.Σου βγαζει ενα πινακα κανεις κλικ επανω εκει που γραφει pixel κ αλλαζεις το νουμερο στο οριζοντια.Στο καθετο δε χρειαζεται.Πατας οκ κ βλεπεις το νεο μεγεθος.Αν θες το ξανααλλαζεις αλλιως πατας Χ να κλεισει η σελιδα κ τοτε σου βγαζει αν θα επικυρωσεις την αλλαγη η οχι.Πιστευω να βοηθησα.Καλη επιτυχια.
Οχι Ελακι μου γλυκο.Αυτη ειμαι εγω.....
Ελένη αυτό το wow σημαίνει ότι κατάλαβες ή ότι δεν κατάλαβες; Το gimp 2.6 είναι λίγο πολύπλοκο γιατί το χρησιμοποιούσα για να ανεβάζω φωτογραφίες σε ένα e-shop που είχα. Ίσως τα κορίτσια ξέρουν να σου πουν ένα πιο απλό πρόγραμμα για να μικραίνεις τις φωτογραφίες. Δεν είναι σίγουρο όμως ότι φταίει το μέγεθος γι'αυτό πρέπει να τσεκάρεις πρώτα αυτό.
Γλάυκη μου τότε βάλε με και εμένα στην λίστα ;)
?
Οχι δεν κανει!Θα σου ζωγραφισω εστω ενα χαμογελακι εσενα....
Ευτυχως που το Τζινακι ειναι καλα,αν κ απαρατσουκλωτο εδω κ πολυ καιρο.....