Καλημέρα Αλεξία, τι κάνεις;
Printable View
Καλημερα Αλεξία!!
Κυκνε.. Μην αγχώνεσαι που θα μείνεις για λίγο μόνη είμαστε εδώ μπορείς να μιλάς μαζί μας... :)
Καλημερα σε ολη την παρεουλα !
Καλημερα Μαριλου!! Πως είσαι?
Ολα καλα !
Εχω τελειωσει τις δουλιτσες μου το φαγητο μας και τωρα σε λιγο ετοιμαζομαστε για την μετακινηση 6 :cool:
Εχει πολυ ωραια μερα και σημερα οποτε θα παρουμε τα καφεδακια μας στο χερι και θα παμε για περπατημα στη θαλασσα να μαζεψουμε βιταμινουλα που μας χρειαζεται πολυ αυτο το διαστημα !!!!
Εσεις ?Τι προγραμματακι εχετε ?Θα βγειτε καθολου?
Και εγώ έφτιαξα φαγητό και κεικ... Και τώρα ξεκουράζομαι λίγο... Ναι θα βγω και εγώ μετά για περπατημα να περναει λίγο η ώρα ευχάριστα.. Τυχερή είσαι ..έχει ήλιο εκει? Εδώ και συνεφια σήμερα και πολυ κρυο..
Τι καλο εφτιαξες νοικοκυρουλα μου?
Αν σου πω και εγω θελω να φτιαξω κατι το απογευμα για να εχουν το πρωι τα παιδια τωρα που θα ειναι στο σπιτι αλλα δεν θελω παλι κεικ ή τουλαχιστον το κλασικο κεικ......
Διαβαζα μια συνταγη με καροτο και μου φανικε καλη ....λεω να την δοκιμασω αλιως καμια μηλοπιτα που ειναι και πανευκολη ..
Ναι ευτυχως μπορει να εχουμε κρυο αλλα ο ηλιος ειναι λαμπεροτατος οτι πρεπει!!!!
Σε λιγο δεν θα χρειαζόμαστε τις μάσκες θα ξαναβγαλουμε τις λαιμουδιες και θα φαινονται μονο τα ματια μας αν συνεχισει ετσι να πεφτει η θερμοκρασια...
Μουσακα έφτιαξα... Εσυ τι φαγητό εφτιαξες? Εγώ έφτιαξα κέικ με χυμό πορτοκαλι είναι πολυ απλό και υλικά που σίγουρα θα έχεις στο ντουλάπι.. Αλλά μπορείς και κουλουράκια με πορτοκαλι να φτιάξεις για τα παιδακια σου... Χαχα στο τέλος όντως μόνο τα μάτια μας θα φενονται αν κάνει και πιο πολυ κρυο τον Δεκέμβρη
Εσυ να κατσεις μεσα εχεις διάβασμα είπαμε :cool:
Εμ τι να σε κάνει και αυτο διαμαρτυρεται αφου ειχες τον ακάθιστο τοσο καιρό ...
Κανε παγοθεραπεια βοηθάει πολύ, παρε και κανα παυσίπονο ...
Και αν σε ποναει και το υπολοιπο κορμι εχεις εκει τον καλυτερο μασέρ ,βάλτων εκει να παιξει το παιδί να δεις πως θα ηρεμήσεις κατευθειαν :rolleyes:
Μουσακα ????
Καλα εσυ μου εβαλες τα γυαλια !!!Τελεια καλοφαγοτο!!!!
Εγω κοκκινιστο με πατατουλες και μετα θα αναψει ο καλος μου φωτια να ψησουμε κιολας για να εχω και για αυριο φαγητο ;)
Κουλουρακια αν θελουν τα παιδια υπαρχουν και οι φουρνοι ...πανε οι εποχες που καθομασταν ολοι μαζι και τα φτιαχναμε μεγαλωσαν πλεον !!!!
Το κεικ παντα με χυμο και ξυσμα γινεται πιο αφρατο και πιο υγρο ;)
Φιλοξενεί η κορη μου δυο συναδελφισες της γιατι η σχολη τους ειχε κρουσματα και δεν μπηκαν μεσα οπότε ολη την καραντινα μεχρι να τους ξανακαλεσουν θα την περασουν σε εμας γι αυτο θελω να φτιάξω κατι έξτρα ...