σημερα ειπα να παω να κουρευτω και ειναι κλειστα!
τελικα θα περασει του αντρα μου φενετε και θα μεινω με το μαλλι σκουπα
αληθεια εμενα δεν μου πεφτουν ειναι νωρις ακομη η βοηθισε ο σιδηρος?
Printable View
σημερα ειπα να παω να κουρευτω και ειναι κλειστα!
τελικα θα περασει του αντρα μου φενετε και θα μεινω με το μαλλι σκουπα
αληθεια εμενα δεν μου πεφτουν ειναι νωρις ακομη η βοηθισε ο σιδηρος?
πεπονακι???
η
καρπουζακι????
Καλιοπίτσα μην το μελετάς!!!!Είναι ανεξάρτητο από το πόσο καλές είναι οι εξετάσεις σου,είναι καθαρά ορμονικό το θέμα κ αντίδραση του οργανισμού!έτσι έλεγα και εγώ στην επανεξέταση του τριμήνου "μα κοιτάχτε μια χαρά είναι" ε δεν δάγκωνα την γλώσσα μου καλύτερα!!!!Μία εβδομάδα μετά ξεκίνησε η κατρακύλα κ η μαζική απώλεια των μαλλιών μου,πάλι καλά που είχα πολύ μαλλί γιατί ειλικρινά κάποιες στιγμές με έπιανε απελπισία πως θα μείνω κουρούπα!!!Απλά για να τα βοηθήσω λίγο και να μην πολυμπερδευονται κ κόβονται επειδή δεν είναι ίσια στο 5μηνο περίπου πήγα και τα έκοψα γύρω στα 8 δάχτυλα!Αλλά dont worry,βγαίνουν καινούριες φύτρες!
Καλλιόπη συνήθως η τριχόπτωση αρχίζει μετά τους 3 με 4 μήνες, δε νομίζω να αλλάζει κάτι με το σίδηρο και η Μοναδική έβαλε σίδηρο και τώρα έχει τριχόπτωση. Μακάρι βέβαια να μην έχεις καθόλου τριχόπτωση.
καλα και να εχω θα βγαλω αλλα!
απλα η μαρυ μου ελεγε οτι της φευγουν τουφες εδω και καιρο και εχουμε μονο ενα μηνα διαφορα
πεπόνιιιιιιιιιιιιιι αν και ακόμα κ τώρα μου πέφτει βαρύ το άτιμο!
Καλλιόπη η Marymary την άλλη εβδομάδα κλείνει 4 μήνες οπότε λογικά έχει τριχόπτωση.
Εμενα παλι κανενα φρουτο δεν μπυ πεφτει βαρυ, μονο το μηλο. Και αυτο οχι και πολυ αλλα με φουσκωνει!!
Τζινακι πως ειναι η Ναταλια; Θα μπει καθολου απο εδω να μας πει και εμας κανενα γεια; Τα παρασημα μου ποτε θα τα παρω;; Χαχαχαχαχαχ
Βαμπιράκι ξέχασα να της πω αυτό για τις σελίδες και για την παρασημοφόρησή σου. Αύριο όμως σου υπόσχομαι ότι θα της το πω!
εμενα μου επεφταν τουφες.κλαμα κλαμα.ευτυχως τωρα εχει ξαναφουντωσει ολο το κεφαλι μου και ας τους εχω αλλαξει τον αδοξαστο στη βαφη.
εμενα ολα τα φρουτα μου πεφτουν βαρια εκτος απο το αχλαδι.περυσι το καλοκαιρι με τους εμετους ηταν το μονο τροφιμο που ανεχομουν.τρωω βεβαια φρουτα απλα μετα νιωθω λες και εχω φαει ενα βοδυ.προχτες εφαγα ενα μικρο ροδακινο και μου εκατσε σχετικα καλα.
Aγγελικουλα χαρουμενα γενεθλια!Να το γιορτασεις με τον αντρουλη σου κ να ειστε παντα καλα!
Τζινα μην το ξεχασεις θελω να γινει κανονικη τελετη τιμησης μου!! Χαχαχαχα
Εγω παλι απο φρουτα και λαχανικα κανενα προβλημα! Το μοσχαρι μου καθετε πολυ βαρυ! Το κοτοπουλο οχι οκ ουτε το χοιρινο.. Αλλα το μασαω με τις ωρες!!
εγω και καρπουζι και πεπονι εφαγα !
η μπανανα με πειραζε πριν τωρα οχι
και χυμο πορτοκαλι εχω πιει αλλα σουρομενο!!
ουτε οι φραουλες και τα βερυκοκα; με ενοχλισαν κερασια ακομη δε δοκιμασα
Εγω ποτε θα λεω τι μου πεφτει βαρυ κ τι οχι?Οσο για την τριχοπτωση ασε που δεν εχω πολλα μαλλια πρεπει να ειμαι κ επιφυλακη μες τις κατσαρολες!Με φακιολι θα κυκλοφορω!
υπομονη γλαυκη πλισιαζουν οι μερες!
θα μπει η τζινα και θα μας ποσες:)
Μην ανησυχείς 19 και σήμερα, θ'αρχίσεις και εσύ σύντομα να μας λες τι μπορείς να φας και τι όχι. Δεν συμφωνώ ότι δεν έχεις πολλά μαλλιά, μια χαρά είναι τα μαλλιά σου και σηκώνουν αραίωση, δηλαδή δεν θα φαίνεται πολύ.
ειδες 19 και μια επεσες απο το20
οσο παει και πλησιαζεις
Καλησπέρα κορίτσια...τι κάνετε???
Χρόνια πολλά στη Αγγελική κ στον άντρα της!!
Ιωάννα δεν έχω πάρει κάτι για τους μύκητες κ ελπίζω να τη γλυτώσω γιατί την Κυριακή τελειώνω την θεραπεία μου....
Τελικά υπάρχει έξοδος για αύριο??????
Εγω δεν εχω πολλα μαλλακια και δεν ξερω τι θα κανω!
Μολις δω μια τριχα μα πεφτει λεω και ενα RIP!! :(
Γλαυκη μου ελπιζω τιποτα να μην σου βαρυ! :)
Αστυνομε Τζινι καπου υπαρχει ενα τοπικ νομιζω το λενε μια λεξη μια εικονα η κατι παρομοιο.Ειναι νεο σχετικα κ μου αρεσε αλλα δεν ξερω που ειναι.Μηπως μπορεις να το ανακαλυψεις κ να το φερεις στην επιφανεια?
Στις διαταγές σας Φτουτάτη!
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=5831
Αγγελικούλα χρόνια σου πολλά και πάλι, να είσαι γερή, υγιής, να χαίρεσαι την υπέροχη οικογένειά σου και να σε χαίρονται κι αυτοί. Ελπίζω να τα πούμε και αύριο από κοντά.
Αντα σε περίπτωση που δεν είδες το ποστ της Μακ, η συνάντηση είναι για αύριο στις 7 το απόγευμα στο σταθμό του τρένου στο Θησείο.
Αγγελικη χρονια πολλα να σε χαιρονται οι δικοι σου!! Οτι επιθυμεις να το αποκτησεις!! :)
Χαρουμενα γεννεθλια!!!
Βρε Τζινα η αδελφη σου δεν ειναι αγιογραφος?Μηπως μπορει να μας ζωγραφισει μερικα τετοια να πορευτουμε στις δυσκολες μερες?
Σου ειπα ευχαριστω?
Θα ερθω και εγω αυριο στο Θησιο! Τζινα εκτυπωσε μια φωτο μου απο το φεις και βαλτην πανω σε ενα μπαλονι με αερα σε παρακαλω! Και θα μου μιλατε κανονικα λες και ημουν εγω!!!
Ω θελω και εγω μερικες χιλιαδες μωβ πες στην αδερφη σου! Ετσι για να μου βρισκονται οχι τιποτα αλλο!! Χιχιχιχιχιχ
:lol: :lol: :lol: Αχ, τσάμπα τις σπουδές της τόσα χρόνια, λάθος τμήματα παρακολουθούσε, αλλιώς θα κάναμε τώρα όλες μαζί διακοπές σε κάποιο εξωτικό νησί! :lol:
:lol: :lol: Οταν μας μαζέψουνε θα έρθεις μετά εσύ να υπογράψεις για να μας βγάλεις από το τρελάδικο; :lol:Quote:
Originally posted by -wow-
Θα ερθω και εγω αυριο στο Θησιο! Τζινα εκτυπωσε μια φωτο μου απο το φεις και βαλτην πανω σε ενα μπαλονι με αερα σε παρακαλω! Και θα μου μιλατε κανονικα λες και ημουν εγω!!!
Καλα βρηκα φοβερο μοντελακι να αγορασω που αρχιζουν οι εκπτωσεις!Νομιζω θα με κοβει πολυ!
:thumbup::thumbup::thumbup:
Καλα κ η αγορα του αιωνα!Σικ κ στην παραλια!
:o:o:o
τελικα μαλλον ακυρο για μενα αυριο!
δε νομιζω να αλαξει κατι αλλα αν αλαξει θα παρω τηλ τη μακ
τζινα μαλλον με δυο μπαλονια θα πρεπει να πας!
και οκ εμενα μη μου μιλατε θα μιλαω εγω!!!!
Γλαύκη τέλειο το συνολάκι! :lol: Φυσικά σε λίγο καιρό δεν θα το χρειάζεσαι πια γιατί θα έχεις κόψει από μόνη σου! Ετσι όπως τα λέω ούτε μαγιονέζα να ήσουνα! :lol:
Καλλιόπη να υποθέσω για αύριο ότι δεν υπάρχει κάποιος να φροντίσει τον μπαμπά σου; Κρίμα, μακάρι ν'αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή και να έρθεις τελικά.
καλα οτι θα κοψω θα κοψω.Εκει να δεις κρεμασμα....
Γιατι καλλιοπη μου?Η ναταλια θελει τοσο να σας γνωρισει ολες!
οχι απλα αν ερθω θα πρεπει τουλαχιστον 8 να φυγω για να ειμαι 9 στο σταθμο να παρω το τελευταιο λεωφορειο δεν εχει αλλο μετα οποτε αν ερθω θα ειναι για μια ωριτσα μονο που μου φενετε πολυ λιγο!
ποτε θα φυγει η ναταλια ξερεις???
Η Ναταλια θα φυγει Παρασκευη γιατι το Σαββατο ειναι τα 6μηνα της μαμας της.
σημερα δε κοιμηθηκε ακομη την αλλη φορα που ειχα παει με το γιο μου σε ενα παρτυ και θα γυριζα στις11 χαλασε το κοσμο πως θα κοιμηθει !
τελικα ηρθε ο αντρας μου και τον εβαλε για υπνο !
τωρα παω παλι μπας και ηρεμισουμε !