akoma prospatho
Printable View
akoma prospatho
Που κολλησες?μηπως κατι δεν το εξηγησα σωστα?
grrrrr
Είδες Eli μου τα κάνω όλα και συμφέρω!! Έχω ένα θέμα με το laptop που άρχισε πάλι να σέρνεται. Μέχρι να το τακτοποιήσω θα αργώ να απαντήσω γιατί δεν μου ανοίγει γρήγορα τη σελίδα.
τις φωτο απο το ιντερνετ μου τις ανεβαζει.τη φωτο που εχω βγαλει το σκυλο οχι μου λεει οτι ειναι πολυ μεγαλη
Επιτέλους!! Ελένη δικό σου είναι αυτό το κουκλί;;
Μπραβο Ελενη!Τα καταφερες!Σε βοηθησα η δεν καταλαβες γρι απο αυτα που ελεγα?Δεν το εχω το δασκαλιλικι....Για να σταλει η εικονα πρεπει να γραψεις κ κατι.Εστω μια τελεια.
Ναι οι φωτογραφιες απο το κινητο ειναι τεραστιες θελουν πολυ μικρυμα.Περναει νομιζω μεχρι το 1000 καπου.Τις χριστουγεννιατικες που ανεβασα απο το σπιτι τις αλλαξαμε πολλες φορες μεχρι να βρουμε το σωστο μεγεθος.Αυτες που ανεβασα τωρα ειναο γυρω στα 350.
αυτος ειναι δικος μου
Αυτός είναι που θα ντύσεις dj;; χιχιχιχχι
Αυτος τον ειχα ντυσει και φυλαρχο αλλα παιδευομαι να την μικρυνω.
Πολυ ωραιο!Ντοπερμαν ειναι?να τις κανεις ακομη πιο μικρες να χωρανε στην οθονη.
Δε νομίζω ότι είναι ντόμπερμαν. Μάλλον πίντσερ είναι αλλά μοιάζουν πολύ με τα ντόμπερμαν. Θέλω οπωσδήποτε να δω τον φύλαρχο!!!
Ήρθε ο πασάς και μέχρι να τον τακτοποιήσω και να τον ταίσω άργησα να επιστρέψω. Βλέπω το μάθημα στέφθηκε με επιτυχία κυρία Τζίνα :dork:, μπράβο Ελένη κουκλί το σκυλάκι σου!
Γλαύκη μου ευχαριστώ για το χαμόγελο αφιέρωση ευτυχώς που έχω και εσάς να ξεχνιέμαι :kiss:
Πιντσερ ειναι.θα προσπαθησω να την μικρυνω αλλα δεν θα φαινεται καλα.που να τον δεις με καλτσακια και μπλουζιτσα που του ειχα παρει απο το ιντερνετ.χοροπηδαγε να βγαλει τα καλτσακια.ομως τα φουτερακια του αρεσουν γιατι ειναι κρυουλιαρης.εβαλα τη μανα μου και του επλεξε κιολας ομως παχυνε και τωρα δεν του παει.