Κοριτσάκια πάω να ξαπλώσω να δω τι βι. Καλό βράδυ και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Printable View
Κοριτσάκια πάω να ξαπλώσω να δω τι βι. Καλό βράδυ και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Καληνυχτα Τζινακι!Καλη ξεκουραση!Σε ξεπαρταλιασε η Ναταλια μου φαινεται!
νύχτα καλή και από εμένα κόρες
καληνύχτα κοριτσάκια μου όνειρα γλυκα :love::love::love::love:
Αχαχαχαχαχ!! Σιγα μην σας μαζευουν!! Εσεις θα μαζευετε τα γκομενακι αυριοοο!!
Βγαλτε φωτο, και ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Η ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ;; Ουτε ποδολαγνια να ειχαμε σε αυτο το τοπικ!!! Θελω να δω την Ναταλια και την Φτουτατη! Δεν τις εχω δει ποτεεες!!
καλε ναταλακι τι εγινε? μετακομισατε επιτελους σημερα?
ειδα και την αλλη τη ναταλια μεσα.......................................... ................:):)
Οχι κοριτσακι!! :(
Περιμενα ολο το πρωι να με παρουν τηλ για το ποτε να παμε, τελικα τους πηρα εγω και μου ειπαν να παρω πιο απογευμα για να ειναι σιγουρη.. Και με πηραν στις 6 παρακαλω και δεν ειχαν τελειωσει το βαψιμο του δωματιου και μαλλον θα το τελειωσουν αυριο και θα μπουμε μεσα μεθαυριο!!!
Χαμενα χρηματα στα κωλοξενοδοχεια πληρωνουμε!!!
Και ελεγα να σου πω να βγουμε αυριο και ειδα ομως οτι το ταμειο ειναι μειων και περιμενω να μου βαλει αυριο ο μπαμπας μου χρηματα για να εχω...
Εντε να δουμε! Θα τα πουμε πριν το σαββατοκυριακο;;
Ισπανια ποτε πας;
Αχαχαχαχαχχα διαβασα αυτο καπου και εχω ξεραθει στα γελιαααα!! Δεν μπορουσα να μην το ποσταρω!!!!!
"Το πεπόνι παγώνει,το παγώνι δεν πεπόνει!!! "!!!
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαδαχαχα χααχαψαψ
Κοριτσάκια καλημέρα,
καλλιοπίτσα και άντα, περιμένω μνμ στο κινητό μου αν θα μπορέσετε τελικά το βράδυ! Αν ξέρερε μέχρι το μεσημερi, please let me know!
Kαλημερα κοριτσια!Μακ πως παει το κερατωμα?Για να μπαινεις κ να λες μονο δυο κουβεντες μαλλον υπεροχα!
Μικρη Ναταλια εγω δεν θα ειμαι στη συναντηση γιατι δεν ειμαι Αθηνα.Ασε που ειχα τη Ναταλια Νο1 μια εβδομαδα στην Καλαματα.Ποσο να την αντεξω ακομη η γυναικα δηλ?Δεςν αντεχεται.........
Καλημέρα όλη μέρα. Λιλάκιον που είσαι τσούπρα; Με το αγόρι όλα καλά; Ελπίζω να τα βρήκατε και να μην τον ξεβράσει πουθενά η θάλασσα. :lol:
καλημερα και απο μενα!
δυστυχως δε θα μπορεσω να χαρω τη παρεα σας και να γνωρισω τη ναταλια μας!
ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα σημερα παλι και δε μπορω να τον αφησω με τον αντρα μου και το μικρο!
ουτε για μια ωρα δυστυχως!
καλημερα σε ολες τις αιθεριες υπαρξεις..Λοιπον εγω εχτες πηγα κ εγινα ρομποκοπ οπως λεει η Τζινα μας κ μετα πηγα κ για μπανακι στη θαλασσα.Το βραδυ μιλησα με το γιατρο κ για τα μαλλια κ για το προβλημα με το θρονο κ για τις εξετασεις του εξαμηνου μου ειπε να μην κανω την παλιοκαμπυλη του ζαχαρου.Για τα μαλλια μου ειπε να παρω το PRIORINE ειτε σε χαπι ειτε σε σαμπουαν νομιζω..για τον θρονο να περπαταω πολυ,γιαουρτι ακτιβια καθε μερα η αλλιως γαλα μαγνησιας .Οσο για την απωλεια των κιλων με μαλωσε γιατι εχω χασει πολλα κ να χασω αλλα 10 το πολυ κ τον αλλο μηνα με το που κανω τις εξετασεις να παω να με δει μιας κ δεν πηγα στο 3μηνο.Αυτα για την ωρα..Φιλακια κ αν δεν ξαναμπω καλα να περασετε σημερα οσες βρεθειτε.
Καλημέρα Καλλιόπη, λυπάμαι που σου ξημέρωσε έτσι η μέρα, καλή δύναμη.
Καλημέρα Μαράκι, ελπίζω τώρα με το σίδηρο να νοιώσεις καλύτερα και να σου φύγει η ατονία. Πάλι καλά που σε μάλωσε ο γιατρός μήπως τώρα προσέξεις καλύτερα τη διατροφή σου. Αν θέλεις πάρε το priorine αλλά μην νομίζεις ότι θα βοηθήσει ιδιαίτερα, θα κάνει τον κύκλο της η τριχόπτωση και θα σταματήσει.
Καλημέρες!!!
Χθες όπως καταλάβατε που χρονος???? οεο????
Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις ευχες σας!!!
Πιάνω δουλεια για να προλάβω να φύγω μια λογική ώρα για να πάω στο meeting!!!!
Σας φιλώ πολύ!!!
Καλημέρα Αγγελικούλα, καλή δουλειά. See you later Αγγελιgator χιχιχι.
Καλημέρααα!!!
90% θα έρθω το βράδυ!!!!έχω μιλήσει με τη Γιώτα!
σήμερα πήγα στο νοσοκομείο κ Πέμπτη ή Παρασκευή η Δευτέρα μπαίνω για εισαγωγή κ την επόμενη χειρουργείο....χάρηκα πάρα πολύ!!!!γιατί πρέπει να προλάβω κ την έγκριση του ΙΚΑ η οποία λήγει στις 20 του μήνα!!!!επίσης χάρηκα πολύ γιατί μου είπανε ότι θα κάτσω μέσα από 2- 5 μέρες κ όχι 7 (αν όλα πάνε καλά βέβαια) κ ότι μπορεί να μην έχω παροχεύτευση αν δεν χρειαστεί!!!!για να δούμε,για να δούμε!!!
Καλλιόπη πες μου ότι είσαι εσύ που κατά τις 11 παρά πήρες τον Αλμπανόπουλο????
yes! εγω ειμαι!
καλα μεχρι απο το τηλ με καταλαβες?
Καλημέρα Αντα, πολύ ευχάριστα τα νέα σου, γιούπιιιιιι!!! Αντε κοριτσάκι μου να το κάνεις κι εσύ να βρεις την υγειά σου. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε από κοντά το απόγευμα, ξανά γιούπιιιιι!
χαχαχαχαχα...έχω μύτη εγώ Καλλιόπη....ανέφερε το επώνυμό σου η Σεσίλια κ ήμουν σίγουρη ότι είσαι εσύ!!!!
Ναι Τζινάκι γιούπι κ ξανά γιούπι για να τελειώνω!!!!
ελεγα μηπως αλαξει κατι και καταφερω να ερθω αλλα δε το βλεπω !
αν παλι τα καταφερω θα σας παρω τηλ
αχ τι τραβάς κ εσύ η έρημη Καλλιόπη...πρέπει να επιβάλεις τάξη μου φαίνεται γιατί σε καταπιέζουν!!!!
βρε ταξη εχω επιβαλει δοξα το θεο δεν εχω προβλημα με τον αντρα μου και τα παιδια μου!
οσο για το πατερα μου δε γινετε τιποτα πια στη ηλικια που ειναι!
το θεμα ειναι οτι απο εχθες εχει αρχισει τις παλαβομαρες παλι οποτε δε γινετε να φυγω!
δε φταιει τιποτα ο αντρουλης μου να τραβαει τα δικα μου βασανα !
οι γονεις του ακομη και μπανιο να κανουν ηθελαν το γιο τους αυτος μου λεγανε ειναι γιος μας εσυ δεν εχεις υποχρεωση ! και εχει τραβηξει πολλα με τον δικο μου
να φανταστεις 5 χρονια τωρα καθετε το καλοκαιρι εδω για να παω εγω με τα παιδια διακοπες!
(πραγμα που δε το βλεπω εφετος)
καλημερα κι απο μενα!!!!!!!!!!!
αλλη μια συννεφιασμενη μερα στο λονδινο.
μου λειπει η μαμα μου και αισθανομαι αδυναμη.
οχι σωματικα αλλα ψυχολογικα.
εδω που ειμαστε εχουμε νονο ο ενας τον αλλο(εγω και το αγορι).αν συμβει κατι ποιος θα τρεξει για μας?
αυτες οι σκεψεις με τρωνε απο χθες το βραδυ.χωρις να γινει κατι αλλα ετσι στα καλα καθουμενα.
ο Θεος να μας φυλαει και να μας κραταει γερους εδω στα ξενα που βρεθηκαμε.
και μακαρι να μπορεσουμε σε καμια πενταετια να γυρισουμε πισω
Παραλιακές καλησπέρες από το ΕλοΚατερινομέτωπο!
Χθες το βράδ βγήκαμε για ποτάκι με τα netbookia μας και σας διάβαζα αλλά μέχρι να προλάβω να γράψω τελείωσε η μπαταρία :lol:
Να ευχηθώ χρόνια πολλά στην Αγγελικούλα μας και να τα εκατοστήσει! Ελπίζω να περάσατε όμορφα χθες με τον σύζυγο καρδιά μου και να χαλάρωσες λίγο από τους ξέφρενους ρυθμούς σου! Ο παππούς καλά; Πότε μπαίνει για την λιθοτριψία;
Κοριτσάκια μου να περάσετε υπέροχα σήμερα στο καφέ σας και να βάλετε δύο μπαλόνια και με τις δικές μας φωτογραφίες :lol:
ʼντα μου πολυ χάρηκα με τα νέα σου! Με το καλό κορίτσι μου να μπεις και να κάνεις την επέμβαση κουκλάρα μου! Περιμένουμε τα νέα σου με ανυπομονησία!!!! Θα τα πω και στην Κατερίνα που κυνηγάει την Μαριλένα της όλη την ώρα και δεν προλαβαίνει!
Εμείς εδώ περνάμε πολυ όμορφα και κάνουμε μπανάκια και απογευματινές βόλτες με την Μαριλού στις κούνιες. Από χαλάρωση μέτρια πράγματα μιας και κυνηγάμε μονίμως το ζοντόβολο μας που είναι μες στην τρελή χαρά που μας έχει όλους μαζί. Ξεκινήσαμε και επιχείρηση κόψιμο πάνας και σφουγγαρίζουμε τσισάκια όλη την ώρα :lol:
Κατά τα άλλα με βλέπω να αποκτάω τροπικό μαύρισμα μέχρι την Κυριακή χιχιχιχιχι. Απολαύσαμε και την υπέροχη πανσέληνο προχτές που ήταν μαγευτική πάνω από την θάλασσα...
Αυτά τα νέα μας εν ολίγης.
Εύχομαι και πάλι να περάσετε υπέροχα σήμερα κοκόνες μου! Να μας φιλήσετε το Ναταλένιο μας!
καλλιοπη εισαι ηρωας!
ειναι ζορικοι υποθεση η τριτη ηλικια.
αλλα οτι καλο κανεις για τους ανυμπορους ο θεος θα στο ανταποδωσει!
morning.
Ελλάκι μου γλυκο και αγαπημένο σας ευχαριστώ και τις δύο για τις ευχές σας!
Ο μπαμπάς μπήκε για λιθοτριψία σήμερα και μόλις επέστρεψε σπίτι του.....
ο μικρός είναι καλά (καναμε και εμβόλιο εχθες) και εγω στην τρέλα μου.... περιμένω πως και πως το βράδυ για να συναντήσω το ναταλακι.....
Σας φιλώ πολύ και να περνάτε τέλεια!!!!
angel εσύ είσαι η Βασιλίκα??
Elaki μου σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρων...κ εγώ ανυπομονώ...να δώσεις τα φιλία μου στην Κατερίνα κ όταν με το καλό επιστρέψετε να πιούμε καφέ!!!!
Εύχομαι να περάσετε τέεεεεεεεεελεια....κ όσο για το τροπικό μαύρισμα δεν ζηλεύω...είμαι ήδη μαυρισμένη χαχαχα!!!!
Καλλιόπη χαράς το κουράγιο σου....εγώ δεν νομίζω να έκανα τα ίδια στη θέση σου....
τελικα μου φενετε πιο πολλα θα ειναι τα μπαλονια απο εσας που θα ειστε εκει!
1 ναταλακι
2εγω
3 ελι
4κατερινα!
τζινα δε γλυτωνετε θα σας μαζεψουν σιγουρα!
αντα στις 18 εχω ραντεβου στο ιππο αν εισαι εκει θα ερθω να σε δω!
5 εγω
συγνωμη λιλακι μου σε ξεχασα!
don't worry
λιλακι στα αγγλικα βλεπω μας μιλας σημερα!
κανεις εξασκηση?
probably
Καλησπέρα! Σήμερα έχει απ' όλα ο μπαξές!
Συναντήσεις κορυφής στην Πρωτεύουσα.. Κορίτσια μου, να περάσετε τέλεια!
Παραλιακές βολτίτσες, μπανάκια και φεγγαράδες... Eli μου, ζηλεύω!
Βάσανα με ηλικιωμένους... Καλλιόπη μου, δεν ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω. Δεν ξέρω αν σε βοηθήσω, αλλά θα σου πω ότι αν του τρίξεις λιγάκι τα δόντια ίσως βελτιωθεί η κατάσταση. Προσωρινά, το ξέρω, αλλά θα πάρεις ανάσα. Χθες είχα τους γονείς μου εδώ. Έκανα μία συζήτηση, ήρεμα μεν, αλλά έξω απ' τα δόντια για το τι αισθάνομαι. Τους είπα ότι τους λατρεύω, ότι δηλώνω παρουσία σε κάθε τους πρόβλημα, αλλά ας με αφήσουν έξω από προσωπικές τους φοβίες και υπερβολές. Τους εξήγησα ότι έχω γίνει ευαίσθητη και αν θέλουν να με έχουν κοντά τους για πάντα, πρέπει να προσέξουν να μη με τσαλακώσουν. Η βελτίωση ήταν εμφανής! Με ευχαρίστησαν για το ενδιαφέρον μου, πήγε κάτι να πει η μητέρα μου για τα κιλά μου, αλλά το κατάπιε κι εγώ έκανα ότι δεν κατάλαβα, όλα πήγαν ρολόι. Τώρα, που έφυγαν με το καλό, ησύχασα.. Μέχρι την επόμενη φορά, που θα δω πώς θα το χειριστώ. Πάντως δε σκοπεύω να καταρρεύσω για χάρη κανενός. Να το θυμάσαι αυτό.
το ξερω ava μου μαλιστα πριν καιρο ειχα αποφασισει να παω και εγω στο γιατρο για να μπορεσω να τα βγαλω περα αλλα ο ντρας μου εβαλε τις φωνες θα πας να χαπακωνεσε εσυ για να περναει εκεινος ζαχαρη / και τελικα δε πηγα και το παλευω!
αλλα δε καταλαβαινει απο τριξιμο και απο φωνη οτι και να του πουμε λεει οτι το κανουμε ολοι επιτηδες
εγω ο αδερφος μου η νυφη μου και ο αντρας μου για να τον τρελλανουμε οποτε αδικος ο κοπος εκτος απο υπομονη δε μπορω να κανω τιποτα αλλο!
Λιλάκιον cosa succede, perche fai pratica in Inglese; :lol:
για παν ενδεχομενο