Λολλ??? Νταξει την τεκιλα πιες μεχρι ενα ποτηρακι.. αλλα το χορτο? Συνελθε Tommy...:p
Printable View
Ελα ντε! Ειναι παρενεργειες που φευγει το καλοκαιρακι μαλλον..!
Θέλω να κοιμηθώ αλλά δεν μπορώ... :(
παρε βαλεριανα!! εγω πηρα σημερα, το βραδυ θα φτιαξω ενα ωραιο καταπραυντικο ροφημα!!
Θα ήθελα να ζούσε η γάτα μου για να κοιμηθώ μαζί της απόψε...με έκανε να νιώθω τόση ζεστασιά...
Δεν καταλαβα καποια διαφορα για να πω την αληθεια, αλλα μονο και η ιδεα καμια φορα βοηθαει!!
Τώρα θα ήθελα να ήμουν μέσα σε μια φούσκα προστατευμένη από τον έξω κόσμο...
θα ήθελα να πεθάνω αλλά δε
συμβαίνει γαμώ την γκινια μου
Άμα νοιωθω αβεβαιότητα για κάτι, αμα μεσα μου δεν νοιωθω χαρα για κάτι, τη μια σκέφτομαι ότι το θέλω και την άλλη ότι δεν, ειτε πρόκειται για δουελια, είτε για σχέση είτε για καποιο αντικειμενο, αυτο μου λέει ότι δεν πρέπει να το πάρω. Δεν το ξεκινώ καν. Επειδη αν το πάρω η αμφιβολία δε θα πάψει να με κατατρυχει. Αρα εν αμφιβολία προτιμώ την αδράνεια. Εχω όμως τα μάτια ανοιχτα, άμα προκύψει η καλη ευκαιρία - θα το καταλάβω από τη μεγαλη χαρα που θα νοιωσω μεσα μου - να βάλω τα δυνατα μου να την κερδίσω.
Εκμετάλλευση του κεφαλαίου και των εργοδοτών
(ποτέ δε γούσταρα τη λέξη "αφεντικό",
είναι και τούρκικης προέλευσης)
προς τους εργαζόμενους
πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει.
Μέχρι πού φτάνει; Πού σταματάει;
Μα μέχρι εκεί που ο εργαζόμενος επιτρέπει.
Μα όταν βάζεις φρένο σε όποιον βάζει χέρι στα δικαιώματά σου,
ρισκάρεις να χάσεις και τα ψίχουλα που έχεις.
Ε έτσι είναι αυτά τα πράγματα.
Το να οριοθετούμε όποιον επεκτείνεται εις βάρος μας
βλάπτοντας την ευημερία, την αξιοπρέπειά μας,
υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας
εμπεριέχει ρίσκα.
Ή τα παίρνουμε και υφιστάμεθα τις συνέπειες
αλλά προσπαθώντας να δούμε το φως μέσ' απ' το τούνελ
ή δεχόμαστε τα πάντα και το βαρέλι δεν έχει πάτο...
Θελω να απαλλαχτω απο την παρουσια ατομακιων βλαμμενων, ηλιθιων, κομπλεξικων κ χαζοχαρουμενων! Γινεται? κανουν κ κακο στον πλανητη ρε παιδι μ! Γιατι δεν τους στελνουμε αλλου? αμαν πια!!!!!