Ε,χμμμ και εγώ για τις παρενέργειες σφαζόμουν με τον παλιό.Δεν έχουν καταλάβει το θέμα σιλουέτα,κιλά και γυναίκα.Το βλέπουν ότι αφού αυτοί μασαμπουκώνουν και δεν παίρνουν δράμι έτσι κι εμείς...
Τέλος πάντων όντως τα κιλά σου είναι λίγα για το ύψος σου αλλά η αύξησή τους δεν είναι και είναι απότομη τόσο που και εμένα θα με φόβιζε.Αν πήρα 4 κιλά σε δύο εβδομάδες τότε πόσο θα πάρω σε ένα μήνα;Πω..Η αλήθεια είναι ότι τα χάπια ανοίγουν την ρημάδα την όρεξη....Ο γιατρός μου είχε πει να προσέχεις τώρα που θα παίρνεις χάπια γιατί φέρνουν μια ανάγκη για γλυκά....Και όντως όταν πήγαινα σε διαιτολόγο έτρωγα τον άμπακο και μου φαινόταν φρίκη η διατροφή πέντε μπιζέλια και μία μερίδα ψάρι...όταν κατέβαζα για πρωινό δύο σάντουιτς, δύο αυγά, μία πορτοκαλάδα, ένα μπωλ δημητριακά, ταχίνι και δε συμμαζεύεται....Υγιεινά αλλά παχυντικά...Το έδειξα σε μία και μου έλεγε \"Έτσι κάνουν οι άνθρωποι ζάχαρο από μικροί\"Πάντως γενικά και με δική μου στέρηση πιο αδύνατη θα με έλεγα από τότε που άρχισα θεραπεία...Είχα με τα χάπια πιο πείσμα να αδυνατίσω.Γενικά πήρα κιλά χωρίς χάπια και έτσι δεν μπορώ να τα κατηγορήσω για αύξηση βάρους...