:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Printable View
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ιωάννα μου στο είπα και θα το ξαναπώ. Έχω απλά μείνει με το πόσο έχεις αλλάξει μέσα σε 7,5 μήνες! Έχεις υπέροχες καμπύλες, τα μαλλιά σου έχουν πάρει τα πάνω τους και είναι πλέον πλούσια και πυκνά, το πρόσωπό σου λάμπει! Ανυπομονώ να δω τα τελικά αποτελέσματα του χρόνου!!!!!!!!!!!!!! :bouncy:
Αγγελουδακι τι να πω με αυτο που βλεπω?Υποκλινομαι κοπελλα μου!Μ'αρεσει πολυ κ το καινουριο στυλ!Πολυ σεξυ!Αντε με το καλο κ τα τελευταια!
Καλέ Ιωάννα? Κόντεψα να μην σε αναγνωρίσω!!!!!!! Θεά!!! Αυτό το φόρεμα είναι ονειρικό, και το υποστηρίζεις άψογα!!!!!!
Ενα τεραστιο ΜΠΡΑΒΟ σε ολες και ολους σας παιδια!!!
σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια :love:
Εγώ σαν παντρεμένη πάντως θα διεκδικήσω τον τίτλο miss,το young το αφήνω για εσάς τις ανύπαντρες :Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Ας συνεχίσουμε την προσπάθειά μας ακάθεκτες και που ξέρεις σε λίγο καιρό μπορεί να λάβουμε μέρος και στο Next top model sleeve/δακτύλιο /γαστρ.παράκαμψη!!!:lol:
Γιωτούλα μου ανησυχούσα για τα μαλλιά μου γιατί αυτά που βλέπεις είναι τα μισά από ότι ήταν πριν 4 μήνες!!!Ευτυχώς αραιώσανε αρκετά αλλά η κομμώτριά μου,μου είπε πως έχω και πολλές νέες φύτρες αλλά και γενικότερα έχω πολύ μαλλί ακόμα.Για το μάκρος δεν το συζητώ,σχεδόν 10 δάχτυλα πιο κοντά από ότι ήταν!!!ʼντε και εσένα 3.5 κιλάκια σου έμειναν!!Quote:
Originally posted by monahoiot
Ιωάννα, θα στο ξαναπώ και εδώ όπως και στο φέις, μου βγάζεις κάτι σέξι και δυναμικό στις νέες φωτό που νομίζω σου πάει απίστευτα!Το μαλλί σου είναι τέλειο, αναρωτιέμαι γιατί ανησυχείς που πέφτουν αφού δεν φαίνεται τίποτα, ίσα ίσα είναι πυκνό και εντυπωσιακό! Όσο για το αδυνάτισμα, μπράβο, μπράβο , μπράβο! Είσαι πια στην ομάδα του 6, γιούπιιιιιιιι!
:smilegrin::smilegrin::smilegrin: Φίλιππέ μου αυτό με την Τζέσικα δεν το είχα σκεφτεί ποτέ lol,αχ μακάρι να είχα και τις καμπύλες της και στο πάνω μέρος γιατί εμένα οι πλούσιες καμπύλες του στήθους έφυγαν μαζί με όλα τα υπόλοιπα,κλαψς!Quote:
Originally posted by filipparas
ΠΩΠΩ άλλος άνθρωπος!!! Καμπύλες α λα jessica rabbit, τι μεσούλα είναι αυτή;
:saint::saint:Quote:
Originally posted by Alina
ιωαννα μου εισαι υπεροχη! κ εκτος απο τα κιλα που εφυγαν φαινεται οτι εχει αλλαξει κ η διαθεση σου.ο τροπος που στεκεσαι κ το βλεμα! εισαι πια γεματη αυτοπεποιθηση κ φαινεται!!!! :)
Κατερινάκι μου από την μέση έχω χάσει περίπου 30 πόντους (και πριν αν φόραγα κάτι στενό η μέση ήταν σαφέστατα πολύ πιο μικρή από την περιφέρεια αλλά τώρα παραμίκρυνε!)και γενικά από την μέση και επάνω έχω χάσει πολύυυυυ όγκο!Αν δεν είχα και χαλάρωση στα μπράτσα θα ήταν όλα σούπερ!Quote:
Originally posted by *Katie
Ιωάννα η μέση σου και ο θωρακας σου θα εξαφανιστεί σε λίγο, φοβερες καμπύλες και φόρεμα που λίγες θα το υποστήριζαν! σουπερ!!!!
Μαρία μου ty,και εσύ έχεις αλλάξει πολύυυυ,περιμένω πως και πως να σε δω αύριο!Ελπίζω τα τελικά αποτελέσματα να τα δούμε σε κανά δυο μήνες!πριν καν κλείσω χρόνο!Quote:
Originally posted by welldah
Ιωάννα μου στο είπα και θα το ξαναπώ. Έχω απλά μείνει με το πόσο έχεις αλλάξει μέσα σε 7,5 μήνες! Έχεις υπέροχες καμπύλες, τα μαλλιά σου έχουν πάρει τα πάνω τους και είναι πλέον πλούσια και πυκνά, το πρόσωπό σου λάμπει! Ανυπομονώ να δω τα τελικά αποτελέσματα του χρόνου!!!!!!!!!!!!!! :bouncy:
Γλαύκη μου άντε ελπίζω σύντομα να σε πάρουν τηλ και να σχολιάζουμε πόσο θα αλλάξεις και εσύ!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Αγγελουδακι τι να πω με αυτο που βλεπω?Υποκλινομαι κοπελλα μου!Μ'αρεσει πολυ κ το καινουριο στυλ!Πολυ σεξυ!Αντε με το καλο κ τα τελευταια!
Πολινάκι μου σε ευχαριστώ πολύ!σου εύχομαι να έχεις όσο καλύτερη εγκυμοσύνη γίνεται και μετά με το καλό να χάσεις και τα υπόλοιπα κιλάκια που θα σου έχουν μείνειQuote:
Originally posted by polinaki1983
Καλέ Ιωάννα? Κόντεψα να μην σε αναγνωρίσω!!!!!!! Θεά!!! Αυτό το φόρεμα είναι ονειρικό, και το υποστηρίζεις άψογα!!!!!!
Το φόρεμα παιδάκια το έχω αγορασμένο εδώ και αρκετά χρόνια ,μάλιστα σαν καταναλωτικό ον το έχω και σε καφέ :D (βασικά το φόραγα πριν από 8 χρόνια περίπου αλλά δεν μου καθόταν τόσο καλά) κατά τύχη δεν το δώρισα τόσο καιρό αλλά το ανέβαζα-κατέβαζα στην ντουλάπα μου με την ελπίδα κάποια στιγμή να μπορέσω να το φορέσω!H αλήθεια είναι ότι νιώθω πολύ-πολύ καλύτερα,δεν ντρέπομαι να κυκλοφορήσω.Παλιότερα αν βρισκόμουν σε ένα τραπέζι θα το σκεφτόμουν 2 και 3 φορές ακόμα και για να σηκωθώ να πάω τουαλέτα τώρα πριν 2 εβδομάδες συνάντησα τους συμμαθητές μου από το δημοτικό κ το νηπιαγωγείο μετά από 24 περίπου χρόνια και δεν έβαλα κ@λο κάτω!χώραγα να περάσω ανάμεσα στα τραπέζια,χώραγα να κάτσω μέχρι και σε μισή καρέκλα :thumbup::thumbup: Η ζωή είναι πολύ καλύτερη έτσι,νιώθω καλά και το χαίρομαι :)))
Αγγελουδάκι μου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και χαίρομαι γιατί εδώ μέσα κατάλαβα ότι δεν είχα μόνο εγώ αυτήν την περίεργη ψυχολογία όταν ήμουν παχιά. Όχι μόνο ντρεπόμουν να σηκωθώ από το τραπέζι αλλά ντρεπόμουν να φάω κιόλας μπροστά σε κόσμο για να μην ακούσω τα ευνόητα σχόλια. Κι αυτό με τα παλιά ρούχα, τι ωραία αίσθηση όταν επιτέλους μπορούμε να τα φορέσουμε!! Πριν 3 χρόνια είχα δει ένα πουλόβερ που μου άρεσε πάρα πολύ και το είχα αγοράσει σε δύο διαφορετικά χρώματα (καταναλωτικό ον κι εγώ όπως κι εσύ) παρόλο που ήμουν παχιά και δεν μου έκαναν τα έβαλα στην ντουλάπα και είπα δεν πειράζει θα τα φορέσω μία μέρα. Τώρα τα φοράω και πολλές φορές δεν το πιστεύω! Υπέροχη αίσθηση (με λιγότερο κόπο από ότι είχα μάθει μέχρι σήμερα στη ζωή μου) και δεν την αλλάζω με τίποτα. Καλά κάνεις και το χαίρεσαι γιατί το κέρδισες και το αξίζεις, όμως μόλις χάσεις 3-4 κιλάκια ακόμα σταμάτα γιατί έτσι που πας σε λίγο θα χωράς να περάσεις και από τη σχάρα των υπονόμων!!:lol::lol:
aggeloydaki είσαι πραγματικό αγγελουδάκι!!!!!!!!!!!!!!
Τα μάτια σου τα λένε όλα...............!!!!!!!!!:thumbup::thumbup::t humbup:
ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΙ........:thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Αγγελουδάκι μου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και χαίρομαι γιατί εδώ μέσα κατάλαβα ότι δεν είχα μόνο εγώ αυτήν την περίεργη ψυχολογία όταν ήμουν παχιά. Όχι μόνο ντρεπόμουν να σηκωθώ από το τραπέζι αλλά ντρεπόμουν να φάω κιόλας μπροστά σε κόσμο για να μην ακούσω τα ευνόητα σχόλια. Κι αυτό με τα παλιά ρούχα, τι ωραία αίσθηση όταν επιτέλους μπορούμε να τα φορέσουμε!! Πριν 3 χρόνια είχα δει ένα πουλόβερ που μου άρεσε πάρα πολύ και το είχα αγοράσει σε δύο διαφορετικά χρώματα (καταναλωτικό ον κι εγώ όπως κι εσύ) παρόλο που ήμουν παχιά και δεν μου έκαναν τα έβαλα στην ντουλάπα και είπα δεν πειράζει θα τα φορέσω μία μέρα. Τώρα τα φοράω και πολλές φορές δεν το πιστεύω! Υπέροχη αίσθηση (με λιγότερο κόπο από ότι είχα μάθει μέχρι σήμερα στη ζωή μου) και δεν την αλλάζω με τίποτα. Καλά κάνεις και το χαίρεσαι γιατί το κέρδισες και το αξίζεις, όμως μόλις χάσεις 3-4 κιλάκια ακόμα σταμάτα γιατί έτσι που πας σε λίγο θα χωράς να περάσεις και από τη σχάρα των υπονόμων!!:lol::lol:
Iωάννα τεράστια αλλαγή , μπράβο και πάλι μπράβο είσαι πλέον φυσιολογικός άνθρωπος που μαγνητίζει τα μάτια όχι για αρνητικά σχόλια αλλά για θετικά, ούτε καν φαίνεται οτι έχεις κάνει επέμβαση, ανέβασε και τις πρώτες φοτό σου που φοράς παντελόνι, εκεί κάνει μπάμ η αλλαγή στην περιφέρεια σου, τα θερμά μου συγχαρητήρια, άντε και οι παλιές που χειρουργήθηκαν πρίν τον Σεπτέμβρη, να ανεβάσετε καλέ κορίτσια καμιά φωτογραφία να παίρνουμε και θάρρος, και οι άντρες ευπρόσδεκτοι να ανεβάσετε και εσείς!!! Μαράκι?? eleni?? Ιάσονα??
υπεροχα αποτελεσματα! να τα απολαυσετε στο επακρον
Φίλιππέ, είσαι φοβερός!!!! Συγχαρητήρια!!! Εγώ σε αναγνώρισα πάντως χωρίς να διαβάσω ποιος είσαι!!!!
Δεν είναι κάτι που δεν το περίμενα από εσένα άλλωστε!!!
Αγγελουδάκι μου!!! Είσαι πολύ πολύ όμορφη και γλυκούλα!!!! Μπράβο!!! Συγχαρητήρια και σ'εσένα!!!!
Κουκουτσάκι!!! Ευχαριστώ κουκλίτσα μου, να 'σαι καλά!!! Θα σε λέω Σέρλοκ, λαγωνικό είσαι!!!
aggeloydaki ουαου!!!!
Τι αλλάγη είναι αυτή??!!!
Μπράβο και πάλι μπράβο!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup:
φιλιππαρα σαφως κ εισαι περιπτωση!!
αγγελουδακι συγχαρητηρια!! απιστευη διαφορα κ θα συμφωνησω με προλαλησασα οτι αλλαξε η ψυχολογια σου και φαινεται :)
τζινα επισης μεπρολαβα κ ειπαν για την θετικη ενεργεια κ την καλοσυνη που εκπεμπει η ματια σου... κατα τ αλλα.. κουκλα :)