Barb3, τι δεν λέω; Ότι άλλαξα όνομα? Χαχα μόνο στο U2U θα το ξέχασα, παντού αλλού σχεδόν το γράφω! Φταίει το site που δεν μπορώ να το επαναφέρω!
Printable View
Barb3, τι δεν λέω; Ότι άλλαξα όνομα? Χαχα μόνο στο U2U θα το ξέχασα, παντού αλλού σχεδόν το γράφω! Φταίει το site που δεν μπορώ να το επαναφέρω!
elate sto chat!
αντε ξυπνηστε...που ειστε ολες? γραψτε τιποτε να υπαρχει αντιλογος
Τώρα που ήρθε ο αντίλογος... έφυγε ο λόγος!! :)
Παρακαλώ την πρόεδρο να μας δώσει λίστα δικαιολογητικών για την αδελφοποίηση.. άντε να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγα!! Και κάτι πήρε το αυτί μου κάπου πιο πάνω για Θεσσαλονικοσυνάντηση!! ΝΑΙΝΑΙΝΑΙΝΑΙΝΑΙΝΑΙΝΑΙ!!
Quote:
Originally posted by BARB3
αντε ξυπνηστε...που ειστε ολες?
Quote:
Originally posted by BARB3
γραψτε τιποτε
http://web562.webbox666.server-home....tsoureki16.jpg
Kαλό Πάσχα! Πάρα πολύ καλό το Πάσχα φέτος κι ας ήρθε καλοκαιριάτικα! :)
Αλαλούμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ μμμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε περιμένω στο τσατοδωμάτιο με το δικηγόρο σου!
Γεια σου ρε Ναντινάκι! Τι πάθατε Θεσσαλονίκη? Πνιγήκατε? Γι' αυτό παίρνω την πεθερά μου και δεν απαντάει?
...Οι πεθερες δεν εχουν αναγκη...ασε να πνιγουν και μερικες να καθαριζει ο τοπος
!!!!!!!!
Quote:
Originally posted by lidal
Γεια σου ρε Ναντινάκι! Τι πάθατε Θεσσαλονίκη? Πνιγήκατε?
Ναι! Χαμός χθες!΄Ηταν τέλεια!
Συναυλία κεραυνών,βροντών,καταιγίδω ν και δε συμμαζεύεται!
Κόπηκε και το ρεύμα και θυμηθήκαμε αλλοτινές εποχές με κεριά...
Να μιλάς στο τηλέφωνο με αγαπημένα πρόσωπα
και ν'ακούς μόνο τον ήχο της βροχής στα κάγκελα!
Δυστυχώς,ο ...πολιτισμός επέστρεψε σύντομα...
Το μόνο που μετανιώνω ήταν που άραξα σπίτι
και δεν πέρασα μιά βόλτα κάτω από το μπαλκόνι της Πέννυ,
ν'αρπάξω κανά καλούδι από κείνα τα ωραία της!
Αυτό θα σου το θυμίσω χρόνια μετά όταν θα γίνεις κι εσύ με το καλό!Quote:
Originally posted by XENIA!
...Οι πεθερες δεν εχουν αναγκη...ασε να πνιγουν και μερικες να καθαριζει ο τοπος
!!!!!!!!
Ελπίζω να μην εύχονται έτσι και για μένα οι σύντροφοι των παιδιών μου....... αν και τα πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ!
Είπα να τα διαβάσω όλα, για να μη χάσω τίποτα, αλλά δεν μπόρεσα, έχω να μπω μέρες και έχω χάσει τεύχη?. Διάβασα αρκετά όμως και σας βρίσκω όλες στο τσακίρ κέφι?. Μπράβο κορίτσια?. Μου φτιάξατε τη ψιλοχαλασμένη μου διάθεση?.
Τρελοκόριτσο νομίζω ότι είσαι μια χαρά, με νέο τρελό αμόρε απ? ότι είδα, και έτοιμη για μακρινά μέρη?.. Γιατί πήρες όμως πάλι τα κιλά που είχες χάσει?.θα σε μαλώσω !!!
Αυτό για την αδελφοποίηση δε το έχω καταλάβει γιατί δεν τα διάβασα και όλα, κάποιος να μου το εξηγήσει?..παρακαλώ !
Η αλήθεια είναι ότι έχω πολύ δουλειά αυτό τον καιρό, και περνάω και μία φάση με πολλά νεύρα, εκνευρίζομαι γρήγορα, μια ψιλοκαταθλιψούλα την έχουμε? κάνω συνέχεια αρνητικές σκέψεις για όλα (και αυτό είναι το χειρότερο) και σκέφτομαι μήπως ευθύνονται τα χάπια?. Δεν ξέρω μου έχει γίνει έμμονη ιδέα ότι μπορεί να φταίνε αυτά. Από την άλλη αγόρασα το τελευταίο μου κουτί και όταν τελειώσει δεν θα ξαναπάρω για πολύ καιρό?.. ελπίζω ότι κάτι θα γίνει και θα χάσω λίγα κιλάκια μέσα στο καλοκαίρι γιατί αυτή η στασιμότητα ΜΟΥ ΤΙ ΔΙΝΕΙ !!!!!!!!!! ʼλλο ένα καλοκαίρι χωρίς μπικίνι?. Εντάξει δεν είναι και τρομερό υπάρχουν και χειρότερα απ΄ αυτό?.σίγουρα πράγματα στον κόσμο μας? αλλά εμάς μας ενοχλεί πάντα η δικιά μας στραβή τρίχα..
Barb7489327, βλέπω μπροστά γιατί εκεί θα φτάσει ο αριθμός σου σε λίγο? μια χαρά τα πας, ζηλεύω το κέφι σου και την αισιοδοξία σου, πέτα λίγο και απ? εδώ στα κάτω μέρη.
Γλυκοφατσουλίνα πότε θα έρθεις Αθήνα, δεν μπορώ να περιμένω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τώρα είδα ότι με κάλεσες στο τσατ.... διάβασα τα κείμενα σας.... που είσαι τώρα έφυγες ?
Α, ευχαριστώ και για την πληροφορία για τον ποιητή.
Έλα!Πάμε άλλη μία!Όλα τα μωρά στην πίστα!Σας περιμένω για ένα γρήγορο!ʼτιμες,πλανεύτρες γυναίκες!