πεννομανουλα τι κανεις? πως ειναι το κοριτσακι σου? καλυτερα?
ευγενια μου τι νεα με τα χαπια που επαιρνες? ρυθμισαμε τιποτα?
φιλακια πολλα και σε ολα τα αλλα κοριτσακια που προσπαθουν..............
Printable View
πεννομανουλα τι κανεις? πως ειναι το κοριτσακι σου? καλυτερα?
ευγενια μου τι νεα με τα χαπια που επαιρνες? ρυθμισαμε τιποτα?
φιλακια πολλα και σε ολα τα αλλα κοριτσακια που προσπαθουν..............
γεια σας κοριτσια κι απο εμενα.
μακαροναδα μου ολα καλα? Να ξεκουραζεσαι οκ? και να μη μπαινεις αν δεν προλαβαινεις, δεν πειραζει. σε καταλαβαινουμε ολες. και επισης να μην εκνευριζεσαι απο κακίες.....ειδες βρε πως δειχνουν την αγαπη τους? σωθηκαν ολοι οι τροπο να την εκφρασουν, πηγαν και σε πρασινοπαπουτσοσυζητησεις
νεκταρια, το κολπο πιανει. εγω ζυγιζομαι κατα απαιτηση της κυρια προεδρου των ρεντουκτιλοκοριτσων καθε παρασκευη και αν δεν το παρακανω ολη την εβδομαδα, τα σουξουμουξου του σαββατοκυριακου τα ξεχναει η ζυγαρια.
ευγενια μου ποιο πουλακι λεει τετοια? και δεν ημουν σε φορμα....μη μας προσκαλεις, να ερθεις εσυ αν δεις τι θα πει βορειοελλαδιτικη φιλοξενεια.
ολες κοριτσια, ελατε να σας δουμε....
Βάσια μου με τα χάπια τα είχα ψιλοθαλασσώσει τις τελευταίες 2 εβδομάδες και τώρα προσπαθώ να σηκώσω πάλι κεφάλι.. το ίδιο ακριβώς και με την διατροφή.. ελπίζω να τα εξισορροπήσω.. πάντως το προσπαθώ!!
Barb μου σε ευχαριστώ για την πρόσκληση και πίστεψε με το έχω ήδη βάλει στο πρόγραμμα.. Με την πρώτη διαθέσιμη ευκαιρία που θα μου παρουσιαστεί θα την κάνω για τα βόρεια!! έχω βέβαια ένα θεματάκι με τον σύζυγο.. αλλά θα τον καταφέρω .. που θα πάει.. και όσο για τη βορειοελλαδίτικη φιλοξενία δεν αντιλέγω.. απλά σε προκαλώ και σε προσκαλώ να δοκιμάσεις και την πελοποννήσια.. κάτι ξέρουμε κ εμείς ''οι κάτώ από το αυλάκι..''χι χι χι
Φιλάκια πολλά σε όλες!!
Γεια σας κοριτσια
ευχομαι ολες να ειστε πολυ καλα και να συνεχιζετε τον αγωνα σας!
Σχετικα με την καινουρια δουλεια ...την πηρα! Ξεκινω 1η Φεβρουαριου! Ειμαι πολυ χαρουμενη!
Πεμπτη σημερα, μερα ζυγισματος! Λοιπον σας τα γραφω:
μειον 1 κιλο για αυτη την εβδομαδα και 1 με 1,5 εκατοστα μειον απο κοιλια και μηρους. Καλα νομιζω! Εχω πολυ δρομο ακομη βεβαια αλλα προχωρω! Γυμναστηριο δεν καταφερα να ξεκινησω ακομη (η γαιδαρα) αλλα απο Δευτερα θα παω σιγουρα.
Και τελος... σημερα εχουμε επισκεψη στον οφθαλμιατρο για την μεγαλη μου κορη. Θα μαθουμε αν θα κανει επεμβαση ή οχι... Αχ!
Αυτα, για σημερα
φιλια σταυρωτα σε ολες! ματς μουτς
Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα! Πολύ κουρασμένη η καλησπέρα σήμερα αγάπες μου γιατί το σύμπαν βάλθηκε να με ξεκάνει μου φαίνεται! Ελπίζω να βελτιωθεί η κατάσταση σύντομα.. και να μην χρειαστεί να τη βελτιώσω διά της βίας.. γιατί κι αυτό θα το κάνω αν χρειαστεί!!
Αναφορά από το μωρομέτωπο.. όλα βαίνουν καλώς! Πέρα από μία και μοναδική ζαλάδα χθες το πρωί και μία και μοναδική καούρα (μέχρι στιγμής) χθες βράδι, δεν τρέχει κάστανο! Μπαρμπούνι μου γλυκό που με συγκίνησε το ερώτημα περί υποφήφιας νονάς.. στα λόγια έχω προσφορά από χρόνια! Επειδή όμως άλλο τα λόγια και άλλο τα έργα, ας σκάσει μύτη το μπεμπέ με το καλό.. και τότε θα δούμε κατά πόσο τα λόγια συμφωνούν με τα έργα! Δεν τελειώνει εδώ αυτό το θέμα.. μάλλον θα αρχίσει σε κανένα 7 μηνο!! :) Και πριν το ξεχάσω.. το κορίτσι μας τι κάνει;; Συνήλθε καθόλου ή ακόμη παιδεύεστε;
Βάσια μου το μικρό μου είναι μια χαρά.. μια απλή ίωση ήταν μάλλον μόνο με πυρετό και δεν άνοιξε (ευτυχώς) ούτε ρουθούνι. Χθες και σήμερα πήγε κανονικά σχολείο και τα κέφια μας είναι ως συνήθως στα όρια της παλαβομάρας! Το ευχάριστο είναι πως δεν μας βρήκε ούτε βήχας. Το Βασουλοζουζούνι σου ελπίζω να μην παραμένει νταλικέρης! Α ρε τι τραβάμε κάθε χειμώνα..
Νεκταρίνι μου καλή αρχή στη νέα δουλειά και συγχαρητήρια για το χαμένο κιλάκι! Στον αγύριστο εύχομαι να περιμένει και τα υπόλοιπα! Εύχομαι επίσης τα νέα από τον οφθαλμίατρο να ήταν αυτά που επιθυμούσες! Δεν θέλω να ακούω πεσμένο ηθικό!! :)
Ευγενούλι μου..ξέρεις εσύ! Φιλιά πολλά και σβουρηχτά και καλά ξεμπερδέματα στη μπερδεμένη καθημερινότητα!
Αννεζίνα μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!! Με συγκινείτε όλες τόσο μα τόσο πολύ!!!
Φιλιά πολλά σε όλες σας.. και είπαμε! Δεν χανόμαστε.. άντε μη βγάζω πάλι τα μαστίγια με την κοιλιά στο στόμα!!! (Αγαπημένη ατάκα της Ντάλιας μου)
Καλό βράδι να έχουμε κι απόψε..
Σοφάκι μου το ποστάκι αφιερωμένο σε εσένα!!
Χρόνια πολλά!! και ναι λοιπόν σήμερα ήρθα να καρφώσω οτι γίνεσαι ένα χρόνο μεγαλύτερή... χιχι
Να τα εκατοστήσεις δίμετρη κουκλάρα!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Mr9vxFQ30e0&feature=fvw
Πενάκι όποιος σε τσιτώσει.. θα τον καθαρίσω.. για να ηρεμήσουμε λίγο.... κοίτα να περνάς καλά και όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερευούσης σημασίας.άντε γιατί ααααα...
και όσο για τις υπόλοιπες σμουατσσσσσσσσσσ!!!!!!! ένα φιλί γεμάτο πάθος!!!!
Καληνύχτα!!
φιλακια κι απο εμενα και χρονια πολλα στο σοφακι μας
Χρόνια πολλάααααα Σοφάκι! Πιο σοφο, πιο ισορροπημένο και πιο ευτυχισμένο να μου σαι.. Δημιουργική και πάντα γελαστή καρδούλα μου!! Και.. ποιος μας πιάνει!!
Φιλιά σε μαμάδες και όχι μονο! Σας διαβάζω, σας σκέφτομαι και μου έχετε λείψει παλιόπαιδα!!
Νέα δικά μου? Πήρα το δίπλωμα οδήγησης, άρα.. φυλαχτείτε!! Η αντιβιωση πάει καλά, μου προκαλεί πιο ήπιους πονοκεφάλους πια.. Και η διατροφή πάει ανέλπιστα καλά.. Ήδη αυτον τον μήνα -1,5 από τις αρχές του και βλέπουμε.. Είδαμε και το 82 μπροστά στην ζυγαριά.. Αχ και να μαι 80,κάτι την Πρωτοχρονιά. Τέλειο θα ναι!
Κατά τα άλλα κάνοντας μια ενδοσκόπηση, και μία συζήτηση με τους κολλητούς, διαπίστωσα πως περνάω μια μεταβατική φάση.. Ακόμα δεν είμαι αρκετά έτοιμη να αντιμετωπίσω συναισθηματικά την αλλαγή πάνω μου, κάτι που με μπλοκάρει λίγο.. Δεν ξέρω άν το έχουν περάσει και άλλες χάνοντας σημαντικό αριθμό κιλών, αλλά εγώ δεν έχω προλάβει να προσαρμοστώ στην νέα μου εικόνα. Μέσα μου νιώθω ακόμα πιο στρουμπουλή απ' ότι είμαι, και δεν ξέρω πόσο καιρό θα μου πάρει να διώξω την "ζαργανοαννα" από την συμπεριφορά μου. Τα κιλά μ έκαναν πιο εσωστρεφή ή δειλή, ήταν η ασπίδα μου. Η δικαιολογία μου. Και τώρα πρέπει να βγω έξω στον κόσμο. Πιο δυναμικά, πιο κοινωνικά. Και να μην αγκιστρώνομαι από 2,3 ανθρώπους που έχω στη ζωή μου. Πρέπει να τολμήσω.. Και ειναι περιεργο, και τρομακτικό, και όμορφο..
και ναι, μαναράκια μου. Η απώλεια των κιλών θέλει χρόνο όχι μόνο για πρακτικούς λόγους.. Ψυχολογικά θέλουμε ομοιως στήριξη. Επανεφευρίσκουμε τους εαυτούς μας (μιλάω για τους χρόνια παχύσαρκους.. αυτούς που από πάντα ήταν έτσι) και δεν ειναι μια ευκολη διαδικασία. Αν αποτύχουμε, κινδυνεύουμε να ξαναπάρουμε τα κιλά, επειδη δεν μπορούμε να διαχειριστουμε τον εαυτο μας αλλιως..
καταραμενη κενωνια, εχω να δηλώσω!
Εμφανιστείτε βρε! Αντε!
σας κλεινω για να παω να ετοιμαστώ. Θα βγουμε σε ένα υπέροχο μαγαζί με πολίτικες συνταγές και πρέπει να μαι καλοφτιαγμένη για το κοτόπουλο φιλέτο μου.. :)
http://www.hoopla.ws/import/graphics...day_Winnie.gif
--->Happy Birthday Τo Υou
http://www.katiyana.com/logos/Happy_Birthday_pooh.gif
Κι άλλα γενέθλια στην παρέα;Κι άλλη σεξοσκορπίνα;Μεγάλη μέρα η σημερινή!
Το τρελοπιπινοσοφάκι μας με την ανεβαστική μουσικούλα,η Γουινογεμίστρα μας
γιορτάζει σήμερα την πρώτη της τσιρίδα στον κόσμο;Ουάου!Να μας ζήσεις,ομορφοκόριτσο!
Κάθε σου επιθυμία,ευχή μας!Να πάρεις πολλές πολλές ευχές και δώρα σήμερα,
να έχεις μια υπέροχη μέρα γενεθλίων και κάθε επόμενη της,ισάξια χαρούμενη!Φιλάκια!
Quote:
Originally posted by Nekky
Σχετικα με την καινουρια δουλεια ...την πηρα! Ξεκινω 1η Φεβρουαριου! Ειμαι πολυ χαρουμενη!
Πεμπτη σημερα, μερα ζυγισματος! Λοιπον σας τα γραφω:
μειον 1 κιλο για αυτη την εβδομαδα και 1 με 1,5 εκατοστα μειον απο κοιλια και μηρους. Καλα νομιζω! Εχω πολυ δρομο ακομη βεβαια αλλα προχωρω! Γυμναστηριο δεν καταφερα να ξεκινησω ακομη (η γαιδαρα) αλλα απο Δευτερα θα παω σιγουρα.
Και τελος... σημερα εχουμε επισκεψη στον οφθαλμιατρο για την μεγαλη μου κορη. Θα μαθουμε αν θα κανει επεμβαση ή οχι... Αχ!
http://i.123g.us/c/congrats_newjob/card/109187.gif
Νεκταρινάκι μας,συγχαρητήρια για τη νέα σου δουλειά!Ελπίζω να σου αρέσει,να μη σε κουράζει και να σε υπερπληρώνει!
Συγχαρητήρια και για την απώλεια της εβδομάδας σε κιλά και πόντους!Ήταν να μην κάνεις την αρχή εσύ!
Πάνω απ'όλα,ελπίζω να πήγαν όλα καλά με το ραντεβού της κορούλας σου!Ενημέρωσε μας με την πρώτη ευκαιρία.
Καλή συνέχεια και δύναμη στις προσπάθειες σου!Φιλάκια πολλά πολλά!
Συγχαρητήρια,ζεναρνί στις υπηρεσίες μας για το δίπλωμα οδήγησης!
Βλέπεις δεν κάνω κανένα σχόλιο για ενημέρωση ποιές ώρες και από ποιούς δρόμους
θα κυκλοφορείς!Εγώ σ'εμπιστεύομα κυρίως γιατί δε ζω εκεί που κυκλοφορείς!Χε χε
Είμαι σίγουρη πως θα το έχεις το Πρωτοχρονιάτικο δώρο,που ζητάς από τον σάκο του Αϊ Βασίλη!
Έχεις υπάρξει πέραν του δέοντος καλό κορίτσι,έχεις μοχθήσει,έχεις κοπανηθεί σε γυμναστικές
και κολυμβητήρια,έχεις πιαστεί ανελέητα,έχεις σνομπάρει γαμήλια τραπέζια και πόσα άλλα!
Όλα αυτά που λες για την επίπτωση του βάρους στην ψυχολογία και τη συμπεριφορά μας
καθώς και τη δυσκολία προσαρμογής τους στα νέα πλέον δεδομένα είναι απολύτως
αναμενόμενα στάδια αυτής της αναγέννησης.Δε σε φοβάμαι!Πατάς γερά στα πόδια σου
κι έχεις πολύ προικισμένο μυαλό κι ευαισθησίες,ώστε να δώσεις το χώρο και το χρόνο
σ'αυτές σου τις σκέψεις και ανάγκες.Πενήντα κιλά είναι ένας ολόκληρος άνθρωπος
κι ο αποχωρισμός,όσο ευχάριστος κι αν είναι,έχει και την άλλη όψη του νομίσματος.
Πάντως έτσι,που του φέρθηκες,αποκλείω να σου επιστρέψει!Κατάλαβε για τα καλά
πως είναι ανεπιθύμητος και κάτι πραγματάκια που άφησε 13 κιλών,στάνταρ θα έρθει
να τα πάρει κι εκείνα,να κόψετε κάθε επαφή!Είσαι το καμάρι μας!Για σένα βάζω χέρι στη φωτιά!
Είσαι τόσο αλλοτριωμένη παχύσαρκη,που και παρέα που σου κάνουμε πολύ σου είναι!
Καλέ,τρώνε τα αρνάκια κοτοπουλάκι;Από πότε;Κι εγώ που τα είχα για χορτοφάγα...Βρε,βρε,βρε!
Σοφάκι μου γλυκό και δίμετρο (τάδε έφη Ευγενία:)) σου εύχομαι να είσαι πάντα δυνατή και αισιόδοξη, πλήρης από χαρά και ευτυχία και να σε χαίρονται οι δικοί σου άνθρωποι και μεις μαζί! :)
Ότι επιθυμείς κοριτσάκι μου.. μέσα από την καρδιά μου!
Αρνάκι μου γλυκό και τριανταφυλλένιο.. πόσο σε νιώθω σ'αυτά που σε ζορίζουν!! Δυστυχώς δεν ξέρω πόσο διάστημα χρειάζεται το μυαλό να σταματήσει να μας παίζει παιχνίδια και να μας αφήσει να κοιτάξουμε επιτέλους τον καθρέφτη με τα μάτια μας.. πάντως όλο αυτό δεν γίνεται όσο εύκολα θα πίστευε κάποιος! Δεν ξέρω καν αν το ξεφορτώνεσαι ποτέ εντελώς.. ή το κουβαλάς πάνω σου άρρηκτο κομμάτι της εικόνας σου για το σώμα σου. Συμφωνώ όμως απόλυτα με τη Ναταλία που σου τονίζει πως είσαι πια μια αλλοτριωμένη παχύσαρκη και είναι θέμα χρόνου να διώξεις όσο από το φορτίο απέμεινε! Για το μόνο που είμαι σίγουρη.. είναι πως ήδη τα έχεις καταφέρει! Κράτα γερά και συνέχισε έτσι! Ήρεμα, συνετά και ώριμα, όπως ακριβώς είσαι εσύ δηλαδή! Είσαι πραγματικά πηγή έμπνευσης!!
Σας φιλώ γλυκά όλες και εύχομαι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!
κοριτσια μου καλα
χρονια πολλα στη εορταζομενη και απο μενα! παντα ευτυχισμενη!
Οσο για σενα esceden ευχομαι γρηγορα να συνηθισεις την καινουρια σου εικονα, μια που ηρθε για να μεινει! την παλια ξεχασε την! παει!!! παμε για αλλα...για καινουρια! Ενα μεγαλο μπραβο για το κατορθωμα σου! ευγε! :)))
Ευχαριστω ιδιετερα την Πεννυ και την Ναντιν για την ενθαρρυνση και το ενδιαφερον τους. Να στε καλα βρε κοριτσια...μου δινετε δυναμη και κουραγιο! λιγο λιγο θα φτασω και εγω στο επιθυμητο αποτελεσμα στη ζυγαρια. Οσο για την δουλεια , ειναι ακριβως αυτο που θελω! Αχ τι καλα!
Τωρα, τα νεα μου σχετικα με τον οφθαλμιατρο, εχω να πω πως...ναι πιστευω στα θαυματα! Η κορουλα μου φοραει γυαλια και κανει θεραπεια τα τελευταια 5 χρονια και παρολα αυτα δεν ηταν πολυ ικανοποιητικη η θεραπεια και τα αποτελεσματα. Αλλαξαμε κατι μικρο στη θεραπεια και ειχαμε προθεσμια 1,5 μηνα αλλιως εγχειρηση. Περιμεναμε λοιπον πηγαμε και ο γιατρος δεν πιστευε στα ματια του!!! εκπληκτος και πολυ χαρουμενος μας ειπε "απιστευτο! πως εγινε αυτο?' !!! Εγω ξερω αλλα μην του το πειτε! :)) Οποτε ....δεν θα κανουμε εγχειρηση απλα θα συνεχισει να φοραει τα γυαλια της για λιγα χρονια ακομη!!! Αυτο και αν δεν ηταν το καλυτερο νεο της ημερας εχθες για εμας!!! Δοξα τον Θεο ολα πηγαν καλα.
Τωρα ειναι ωρα για υπνο....αυριο με περιμενουν πολλα!
Σας φιλω σταυρωτα και σας στελνω μια γλυκεια καληνυχτα
νεκταρια μου χαρηκα πολυ για την κορουλα σου, μπραβο σας που γλιτωσατε και την εγχειρηση, ελπιζω ολα να πανε καλυτερα και με την θεραπεια,
αννουλα μου, και εγω καπως ετσι νιωθω, εσυ πρεπει ομως να εχεις μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση μιας και τα καταφερες ολομοναχη, εισαι μια κουκλα και που θα παει θα το καταλαβεις και εσυ........
α και συγχαρητηρια για το διπλωμα. τρεμε σουμαχερ........
πενομανουλα μου τι κανεις? θα κανονισουμε κανενα καφεδακι προ χριστουγεννιατικο?
και σε ολα τα αλλα κοριτσακια ενα γλυκο φιλακι, καλη εβδομαδα να εχουμε με τρελες απωλειες............