monahoiot ! καλησπέρα!
σε 'εχω ίδαμλα μου ....και όταν θέλω να φαω όλο τον βόσπορο...κοιτάζω την δική σου σταθερή πορεια!!!!
όταν είπα πριν ότι έχω βαρεθεί εννοούσα δυστυχώς πως δε θέλω άλλο να προσέχω.....
Printable View
monahoiot ! καλησπέρα!
σε 'εχω ίδαμλα μου ....και όταν θέλω να φαω όλο τον βόσπορο...κοιτάζω την δική σου σταθερή πορεια!!!!
όταν είπα πριν ότι έχω βαρεθεί εννοούσα δυστυχώς πως δε θέλω άλλο να προσέχω.....
Πραγματικά ήτανε πεντανόστιμα!!!!!!!
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by break
Πραγματικά ήτανε πεντανόστιμα!!!!!!!
εεεε αυτό δεν περίμενα ποτέ να το ακούσω! χιχιχι, ινδαλμα!Quote:
Originally posted by look
monahoiot ! καλησπέρα!
μη νομίζεις, κατά καιρούς η εγκεφαλική πείνα και μένα με στέλνει να θέλω να φαω και το Βόσπορο, και τον Τάμεση μη σου πω και το Νείλο! Αλλά νά'ναι καλά η σληβ, μου κόβει τον αέρα το μικρό στομαχάκι! Εσύ πως πας? Δεν σε βοηθάει στη φόρα το στομαχάκι σου? Από ό,τι εγραψες έχεις φτάσει 80 κιλά άρα έχεις χάσει 35 κιλά σε μικρότερο διάστημα από εμένα! Μπράβο, και πάλι μπράβο σου!
monahoiot ! καλημέρα!
η sleeve με βοηθάει να μη ξεφεύγω στις ποσότητες...
όμως τελευταία το χάνω στο τσιμπολόγημα! κ επίσης μια απίστευτη άρνηση για γυμναστική .....καταλαβαίνω πως ναι οκ ...θέλω λίγο το διαλλειμα μου....αλλά με φοβάμαι!! ιδίως ξέροντας με πως έχω ακυρώσει άλλες μου προσπάθειες....
καλημέρα και καλή εβδομάδα!!
χθες:
π-- τπτ κοιμόνουν
δεκ- 1/2 τοστ
μεσ- το υπολοιπο 1/2
δεκ- ενα πολινομπισκότο
βρ- 1/2 μπιφτεκακι 5-6 πατατες τηγ. 2 φετακια ντοματα
Σήμερα:
π: 2 κριτσινια με λίγο φλερ + καφέ
δ: 1 ποτήρι γαλα + καφέ
μ: 2 αυγά τηγανισμένα σε νερό + 2 μίνι μίνι παξιμαδάκια
(μετά από λίγο ζήλεψα κ έφαγα 2 μπουκίτσες ψωμί βουτηγμένες σε αυγολέμονο που είχα φτιαξει για την οικογένεια)
α: 2 κριτσίνια με λιγο ανθότυρο + ένα μπισκοτάκι ( πορτοκάλι σοκολάτα)+καφέ
β: 3 κάστανα 1 μανταρίνι 1 κριτσίνι + λίγο ανθότυρο
τελικά και το γεγονός πως αποφάσισα να τα γράφω δε με βοήθησε να μαζευτώ -((((
Αλήθεια μήπως κάποιος που μετράει θερμίδες μπορεί να μου πει με τα παραπάνω πόσες θερμίδες είμαι?? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
look, αυγά και ψωμί , εε? Εγώ δεν μπορώ! Ειδικά το ψωμί με δυσκολεύει αφάνταστα! Αν είναι ψημένο, κάτι γίνεται ,αλλά σκέτο, μια μπουκιά και αν!
Σήμερα:
π- γάλα με δημητριακά
δ- ένα κομμάτι μήλο, λίγα αμύγδαλα
μ- ένα μπιφτέκι, λίγο φέτα
α- μισή κούπα σοκολάτα ρόφημα
β- λίγα lays δημητριακών και μια χούφτα σουσαμένια φυστίκια
Αύριο έχει προ-εγχειρητικό έλεγχο στο Ιπποκράτειο για την επικείμενη αφαίρεση της χολής και βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιι.....
:shocked2::shocked2::shocked2:Quote:
Originally posted by look
μ: 2 αυγά τηγανισμένα σε νερό + 2 μίνι μίνι παξιμαδάκια
(μετά από λίγο ζήλεψα κ έφαγα 2 μπουκίτσες ψωμί βουτηγμένες σε αυγολέμονο που είχα φτιαξει για την οικογένεια)
εγώ είναι αδύνατον να φάω 2 αυγά,νιώθω σκαζμένη με το ένα,δεν σου κάθονται βαριά?αλήθεια η διατροφολόγος σου τι ποσότητες φαγητού σου έχει δώσει να τρως?μήπως δεν πεινάς στα αλήθεια αλλά είναι καθαρά θέμα μυαλού κα τρως λίγο παραπάνω από όσο θα ήθελες να τρως?
monahoiot καλή επιτυχία!! κ σε αυτή την περιπέτεια σου!
aggeloudaki
αυγά έτρωγα μόλις πέρασε ο 1ος μήνας....
όταν δε το συνοδευω με κάτι άλλο μπορώ κ το 2ο...
όταν το χρησιμοποιώ για δεκατιανό το ένα με κρατάει χορτάτη αρκετά...
ναι είναι σίγουρα θέμα μυαλού γι αθτό με τρομάζει!!!
το βλέπεις κ εσύ πως ξεφεύγω ε?
δεν ξέρω πως είναι να "ξεφεύγει" κάποιος,νομίζω πως ο καθένας μας έχει διαφορετικές αντοχές,αυγό τρώω και εγώ άνετα μετά τον πρώτο μήνα,αλλά ένα σκέτο βραστό είναι γεύμα για μένα,χωρίς κάτι άλλο να το συνοδεύει .Θα μπορούσα να πω ,πως ξεφεύγεις αν αυτά που τρως είναι πολύ παραπάνω από όσο σου έχει πει ο γιατρός σου.για αυτό σε ρώτησα τι οδηγίες σου έχει δώσει.
μου έχει δώσει ένα πλάνο 1200 θερμιδών με διαφορα είδη τροφών κ να τα κατανείμω όπως νομίζω.....
με ένα μικρό μπούσουλα....
μέχρι τώρα έπαιζα 800-900 θερμίδες...τώρα τελευταία συνεχώς ξεφεύγω....
δεν ήξερα πως δίνουν πλάνα με θερμίδες!ίσως ξεφεύγεις γιατί λόγω χειμώνα ασχολείσαι με λιγότερα πράγματα,μένεις πιο πολλές ώρες σπίτι,βραδυάζει νωρίς!εγώ παλιότερα το χειμώνα πάντα έτρωγα περισσότερο!
Καλημερα Εχτες
Πρ:1ποτηρι γαλα
Δε:1 μανταρινι
Με:35γρ μοσχαρακι κοκκινιστο κ 2κτσ σαλατα
Απ:1φυσικο χυμο πορτοκαλι κ ενα καφε
Βρ:Καναπεδακια με καπνιστο σολομο,τυρι φιλαδελφεια λαητ λιγο αγγουρι και η βαση του ηταν απο ενα ψωμιαπο αλευρη σικαλης και σουσαμι απο τα λιντλ. (ειναι σε φετες κομενο οπος του τοστ και εφαγα μιση φετα με τα υπολοιπα υλοικα απο πανω ηταν τελειο)