http://www.youtube.com/watch?v=cFal44TnAS0
Printable View
απιστευτο βιντεο...................................... ..............................
δεν καταρρεει η ροκ σκηνη. οι ανθρωποι πεθαινουν, ολοι. η μουσικη οχι.Quote:
Originally posted by mitsokolo
πολλα σκευτομαι απο που να ξεκινησω? πεθανε ο Γκαρι μουρ :sniff: η ροκ σκηνη αρχιζει και καταρεει με τι θα μεινουμε? αχχχ...
Σημερα δεν ειχα αναγουλα.. σκευτικα οκ μπορει κατι να με πειραξε! δεν προλαβα να το πω.. ανοιγει ο αντρας κατι πατατακια γαματα , απ τα αγαπημενα μου.. ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΜΙΑ ΜΠΟΧΑ???????? πηγα να πεσω κατω, αλλαξα 30 χρωματα , αλλαξα δωματιο.. και τελικα κατεληξα αγγαλια με τη λεκανη..... θερμοκρασια σωματος 37 αρχιζω και μπενω σε υποψιες... θα δουμε ............
κοπελια γιατι δεν κανεις εκεινο το τεστ που πιανει την εγκυμοσυνη ακομα και μετα απο 1-2 μερες?
θα μας φαει η αγωνια
ναι εννοω οτι ... εεγω επειδη τρεχω σε συναυλιες ηλπιζα να τον δω καποια στιγμη... :thumbdown: ευτηχως που προλαβα τον Ντιο ....
καλα και ποιο τεστ ειναι αυτο????? πρωτη φορα το ακουω! 1-2 μερες μετα την επαφη εννοεις? μου φαινετε υπερβολικα νωρις :rolleyes::rolleyes:
κι ομως! κυκλοφορει στα φαρμακεια (που απεργουν :P )
να πας deep purple.......
ποτε θα σταματησει η απεργια ξερεις? ελπιζω οχι σε 9 μηνες :lol: :lol: :lol:
αν θυμαμαι καλα ανανεωσαν για 7-8 Φλεβαρη δυστυχως...
εντιτ: σε 9 μηνες θα απεργουν οι μαιευτηρες μουαχαχαχαχαχαχαχα
:lol::lol::lol::lol:
mitsokolo soy stila u2u...!!!
ψιτ!!!καλέ μη μου στεναχωριέσαι!το πολύ-πολύ να πάμε μαζί,να κάνω κ μια επανάληψη να τα έχω κ πιο πρόσφατα για το χειρουργείο :tumble::tumble:Quote:
Originally posted by Αδαμαντια
Σκεφτομαι,οτι δεν εχω κανεναν την Πεμπτη που θα παω Πατρα και με εχει παρει απο κατω,δεν θα το αφησω ετσι ομως θα παω!!!!!!!!!!!!1
Απο εκει που θα ειχα παρεα,τωρα ξαφνικα δεν ξερουν και δεν μπορουν ε και να μαθουν δεν θελω!!!!:sniff::sniff:
καλησπερα απο την ηλιολουστη Θεσσαλονικη!
κανει απιστευτες μερες! ας τις απολαυσουμε!!!!!!!!!:smirk::bigsmile:
πεινάω.......
πάλι θα φάω:mad:
Σκεφτομαι πως θα πάρω τον εργαλάβο τηλέφωνο και θα του βρίσω και την μάνα.....
τι επαθες Πωλινακι μου ?
xaxaxa ax polinaki dose m to til tooy ,,otan exw neyra na ton penw k egw...xaxaxaxaxa tilefono !!!1