Originally posted by aggeloydaki
Quote:
Originally posted by Maria Hope
η αληθεια ειναι τοι πηγαμε για βερες αλλα δεν βρηκα κατι που να μου αρεσει....καλα σε ενα μαγαζι πηγαμε κ ετσι δεν απογοητευομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maria μου όταν παντρευόμουν ήθελα να πάρω ιδιαίτερες βέρες και αρχικά ήθελα να είναι από λευκόχρυσο,σκεφτόμουν μπλιάχ το χρυσό χρώμα,πήρα λοιπόν σβάρνα τα κοσμηματοπωλεία της Πάτρας και ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά μία βέρα-δαχτυλίδι με μπριγιάν επάνω σε δύο επίπεδα ένα κουκλί,ρωτάω πόσο 1500 μόνο η γυναικεία :tumble: πέφτω τα ανάσκελα χαχαχαχαχα μου λέει ο άνδρας μου αν την θέλεις να την πάρουμε.Και λέω σιγά μην δώσουμε τόσα λεφτά για μία βέρα που θα φοράω κάθε μέρα και θα γρατσουνιτσει και φθορά θα έχει! συνεχίσαμε το τουρνέ στα κοσμηματοπωλεία,και τελικά καταλήξαμε σε χρυσές (ο λευκόχρυσος επάνω μου φαινόταν βλακεία,σαν μία απλή βέργα) και στο κλασσικό σχέδιο απλά λίγο πιο χοντρή από όσο έβγαιναν παλιότερα,το μόνο σχέδιο που δεν περίμενα ποτέ να αγοράσω!!Για αυτό μην απελπίζεσαι,ψαξε-ψαξε και ξαφνικά θα σου κάνει κάτι κλικ όσο απλό και αν είναι :wink2: