εγω κολλαω οταν εχω "μπουκωσει" μεσα και εχω ατελης εκκενωσεις. Δοκιμασε πολυ νερο και φυτικες (ΠΟΛΥ νερο ομως, 2 μπουκαλια τουλαχιστον) να αδειασεις. Μετα που θα νιωσεις οτι ολα φυγανε (θα το καταλαβεις, πιστεψε με) θα δεις που θα ξεκολησεις.
Printable View
εγω κολλαω οταν εχω "μπουκωσει" μεσα και εχω ατελης εκκενωσεις. Δοκιμασε πολυ νερο και φυτικες (ΠΟΛΥ νερο ομως, 2 μπουκαλια τουλαχιστον) να αδειασεις. Μετα που θα νιωσεις οτι ολα φυγανε (θα το καταλαβεις, πιστεψε με) θα δεις που θα ξεκολησεις.
κανε πρωτεινη συνεχεια,πιο πολυ απο λαχανικα...τρωγε ασπραδια με γαλοπουλα και κοτοπουλα..απαχα οσο μπορεις..η σαλατα πιο λιγη απο την πρωτεινη και θα ξεκολλησεις...
αντε να το κανω να δουμε...σας υπερευχαριστω και τις 2...... :roll:
αντε υπομονη...και πες μας να χαρουμε και εμεις...:-))
σημερα μολις ξυπνησα ζυγιστηκα κ με εδειξε 88.9.... αντε να δουμε τι θα γινει.........
koritsia moy sos...ayrio einai i parastash perimenw periodo k i koilia m ftanei ston theo....kanena tip ksefouskwmatos?????plzzzzzzzzzzzzzzzz swste meeeeee :no:
Ναι ναι εχω πολυ καλη πεθερα το ξερωωωω!!!!:bouncing::bouncing::bouncing:
Δημητρα μου καλη επιτυχια στην παρασταση σου.Μην δινεις σημασια στο φουσκωματακι σου,θα χορεψεις τοσο τελεια που δεν θα φαινεται καν αυτο κανεις δεν θα δινει σημασια στην πρισμενη σου κοιλουμπινιτσα οπως λεει και η Αννουλα μου!!!Φιλακια πολλαααα!!!
καλη επιτυχια...φιλια..
αδαμαντια μου δεν θα με πειραζε αληθεια μα ειναι τοσο μα τοσο στενο το φορεμα..... αυτο μου ειπε κ η αδερφη μου οτι θα χορευω και κανεις δεν θα κοιταει την κοιλια μ ....λες???? :puzzled: μακαρι......θα σας ενημερωσω αυριο....σας ευχαριστω και φιλια πολλα πολλααααααααααααααααααααα ααααααααα
κοριτσαρες μου τι κανετε????πως τα πατε????/ εγω χορεψα , οι φωτογραφιες απαθανατησαν την τερααααστια κοιλια μου εκεινη την μερα αλλα εγω το καταευχαριστηθηκα..... :bouncy: μετα πηγα 4 μερες χανια με τον καλο μου εφαγα παγωτα κρεπες κτλ κτλ ξανανεβηκα στα 89.5 αλλα ξεκιναω αυριο παλιιιιιιι.........σιγα τα αυγα φιλεναδες μου...... ακομα αδιαθετη ειμαι στην 3η μερα οποτε ελπιζω κ λιγο στο ξεφουσκωμα απο εκει..... ευχηθειτε μου καλη αρχη μου και παλι......και πειτε μου και τα νεακια σας... :D
αντε δημητρουλα καλη αρχη λοιπον..αφου το ευχαριστηθηκες και πηρες δυναμεις ολα καλα...εμεις εδω..τα ιδια...στον αγωνα...χαχαχαχα
εσενα μιγκακι μου μια χαρα σε βλεπω στον αγωνα σου....σε περιμενω εδω 8-9 κιλα πιο κατω να κατεβουμε μαζι....γτ εγω το εχω παρει πολυυυυυυυυυυυυυυυυ χαλαρα!!!!!
το παλευω οσο μπορω..δεν μπορω να κανω διαφορετικα....
μια χαρα εισαι κοπελαρα μου....τι? σαν και μενα την αχρηστη 1 μηνα 2 κιλα???? φτου φτου μην σε ματιασω :grin:
ε οχι και αχρηστη....εστω και δυο με τρια κιλα το μηνα μακαρι να τα χαναμε παντα...το σωστο απο οτι ξερω ειναι 4 κιλα το μηνα...