Νιώθω πολύ κουρασμένη, πονάω κι επίσης σήμερα έχω ένα τρέμουλο άλλο πράγμα στα χέρια... Δεν ξέρω τι μ' έχει πιάσει...
Printable View
Νιώθω πολύ κουρασμένη, πονάω κι επίσης σήμερα έχω ένα τρέμουλο άλλο πράγμα στα χέρια... Δεν ξέρω τι μ' έχει πιάσει...
Ξέρω ότι μάλλον δεν θα βοηθήσει μιας και στο έχω ξαναπεί αλλά σίγουρα δεν θα κάνει κακό το να σου πω πάλι ότι σε καταλαβαίνω... Κι εμένα οι περισσότεροι στενοί συγγενείς μου έχουν παντρευτεί κι εγώ αρκούμαι στο ν' ακούω "και στα δικά σου" που κατά πως φαίνεται θα μείνει απλώς μια ευχή...
Ναι κι εμένα μου την έδωσαν αυτή την ευχή και πονάει περισσότερο όταν ξέρεις ότι μάλλον δεν θα γίνει. Εσύ πώς νιώθεις όταν στο λένε;
Γιατί, τι έπαθες Κύκνε μου; Η ζέστη σε πείραξε ή κάτι άλλο; Πιες ένα τσάι δροσιστικό και μην πίνεις πολλούς καφέδες. ¨Οταν πίνω κι εγώ πολλούς καφέδες με πιάνει ταράκουλο.
Νιώθω κυρίως πίκρα γιατί κι εγώ πιστεύω ότι μάλλον δεν θα γίνει αλλά λέω "ευχαριστώ" γιατί δεν μπορεί να ξέρει ο καθένας που στο εύχεται λεπτομέρειες της ζωής σου...
Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων... Είχα βγει για κάτι ψώνια το πρωί που κράτησαν κάποιες ώρες και μ' αυτή τη ζέστη εξαντλήθηκα... Ο πόνος είναι επειδή έχω ένα ορθοπεδικό πρόβλημα... Όσο για το τρέμουλο, γι' αυτό δεν είμαι σίγουρη τι φταίει... Είχα αγχωθεί με κάτι το πρωί κι ίσως μου έμεινε από εκεί αν κι η αιτία έχει εκλείψει πλέον... Θα συνέλθω, που θα πάει... Απλώς όταν το μοιράζομαι με βοηθάει γι' αυτό τα γράφω...
Ναι κι εγώ πίκρα αισθάνομαι και λύπη για τον εαυτό μου αλλά τι μπορώ να κάνω.... Τόσα χρόνια, τόσους άντρες γνώρισα κανείς δεν βρέθηκε να με αγαπήσει...
Όσο για τους πόνους δεν παίρνεις οστεοφλέξ ή να κάνεις ένα κρύο μπάνιο όπως σου είχα πει και παλαιότερα; Καλή ανάρρωση Κύκνε μου! Ελπίζω αύριο να είσαι καλύτερα!
Εγώ έκανα τώρα ένα κρύο ντουζ να ξεπονέσουν τα γόνατα μου. Δεν ξέρω γιατί πονούν παχιά δεν είμαι... Τέλος πάντων. Από Δευτέρα θα έρθει η θεία μου να μας φέρει τα προσκλητήρια και έχω άγχος για τον γάμο που θα πάω γιατί από την μία χαίρομαι κι από την άλλη ζηλεύω...
μήπως είσαι πολλή ώρα όρθια;
Και εγώ το ξέρω ότι θα μείνω μόνος μου στην ζωή, χωρίς κοπέλα το έχω πάρει απόφαση.
Νομίζω είμαστε στην κατηγορία των ανθρώπων που είτε θα κάνουν κάτι ξεχωριστό στην ζωή τους,είτε θα τα σκατώσουν...Ενδιαμεση λύση δεν υπάρχει.
Γενικά οι άνθρωποι ιδιαίτερων ανησυχιών ακόμα και αν πετύχουν,την έχουν δύσκολα στην ζωή τους...Οπως οι καταραμένοι ποιητές ένα πράγμα.
Δεν είναι εύκολο να βρεις κοπέλα, ίδιος εάν είσαι ντροπαλός σαν εμένα. Επίσης δεν έχω κάνει ποτέ μου σχέση με γυναίκα!!