Πιστεύω στον Αλλάχ, οπότε σας παρακαλώ μη μου τα κάνετε τσουρέκια με τον αγαπούλη.
Printable View
Πιστεύω στον Αλλάχ, οπότε σας παρακαλώ μη μου τα κάνετε τσουρέκια με τον αγαπούλη.
Αλήθεια όταν βιάζονται παιδιά; ενίοτε μάλιστα από τους παπάδες, που είναι ο Θεούλη σας κάθεται και τον παίζει;
Και ξανά λέω, εγώ το τίποτα ο κοινός θνητός που δεν έχω άπειρη αγάπη μέσα μου, θα έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου προκειμένου να εμποδίσω ένα κατακάθι να κακοποιήσει μια γυναίκα ή να βιάσει ένα παιδί. Ο Θεός σας που είναι η υπέρτατη αγάπη ο πανταχού παρών και τα πάντα πληρών ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
Εγώ νομίζω πως αντί να τα βάζεις με κάθε αρνητικό που βρίσκεις στον κόσμο είναι καλύτερο να εστιάσεις στον εαυτό σου και στο πως θα κάνεις καλύτερο τον κόσμο και τον εαυτό σου. Κακά μπορούμε να βρούμε παντού όπου κι αν κοιτάξουμε αλλά το να οργιζόμαστε και να μην βλέπουμε τίποτα καλό είναι επιλογή και τελικά τον εαυτό μας βλάπτουμε.
Ρε παιδιά μερικοί εδώ μέσα είσαστε εκτός τόπου και χρόνου πραγματικά δλδ, δεν έχετε πάρει χαμπάρι τίποτα απολύτως.
Γράφει η Wild: Σκέφτομαι να γράψω κάτι για το Θρησκεία και Σεξουαλικότητα.. και τι απαντάει ο αλλος ρε φίλε που είναι από το 1821 στο φλορουμ: υπάρχουν εκκλησιαστικά κείμενα τα οποία καλύπτουν πλήρως το θέμα. Ντόινγκ! κατακούτελα. Δλδ ρε φίλε τόσο εκτός;
Τι και αν έχει ανοίξει δικό της νήμα ''Ευσεβείς πόθοι vs Ανίερες αντιστάσεις'' τι και αν ξεφτιλίζει τόσο καιρό εδώ μέσα εκκλησία και παπαδαριό. Εκείιιιι ρε φίλε χαμπάρι. Πραγματικά μου κάνει τρομερή εντύπωση.
Για τον Sah τώρα τι να πω; ανεβάζει κείμενο με τον Jesus στη θεούσα. Τώρα γιατί;; μόνο η κοσμάρα του το ξέρει.
Μάστορα υπάρχει νήμα με συγκεκριμένη θεματολογία ''Αυνανισμός-Χάρος ζωής''. Εκεί μπορείς να κοινοποιείς για τον Αγαπούλη, εδώ στη θεούσα έχει ένα εντελώς διαφορετικό περιεχόμενο.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.
Tommorello εγώ απάντησα στο κείμενο του Μπακουνιν που βρήκα σε αυτό το νήμα τι ειναι Χριστός και τι αληθινός χριστιανός
https://youtu.be/qRg0bYjJNeE?si=FB2JpksGN88jzB9X
Για τα έντεκα χρόνια του Παύλου Φύσσα.
Στο αφιερώνω.
Γάμα τους κατούρα τους στα μούτρα τους γάμα τους τη φάρα τους!
(αν δεν επιτρέπεται το σβήνω)
tommorello, τι γίνεται φίλε; Πώς τα πας, όλα καλά;
Ντρουλη ντρουλη χοντρούλη
Χοντρούλη μου εσύ είσαι το μανούλι μου
Αυτό είναι κάτι που άκουσα
Tom, που σαι ρε συντροφε?Γιατι χαθηκες?Να ανησυχησω?
Ρε Τομ, τι γίνεται αλάνι μου; Που βρίσκεσαι; Δε μας έχεις αφήσει ποτέ τόσο καιρό, για ρίξε κάνα σήμα αν κάτι τρέχει ή κάτι θες.